Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ege Kum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    herkes farklı birşey söylüyor belli derken hangi tasarımı herkes az çok istiyordu

paylaşılan tasarımlardan genel olarak en çok beğenilenler alt mavi üst bordo, bordo mavi piksel ya da düz bordo olanlardı ama sanki herkese inat bir tasarım seçilmiş

Yorum

• Zeki Öztürk gibi vizyon sahibi olmayan, tasarımdan bihaber insanlara bırakırsan bu işleri,, işte bu tasarımı kakalarlar sana....Ben bugün başkana twit attım rahatsızlığımı bildirdim. Lütfen herkes başkana ulaşmaya çalışsın ve pixel istemediğimizi bir şekilde ulaştırsın lütfen...
      En son İlker Yazıcıoğlu tarafından düzenlendi; 07.08.2016, 11:44.

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Zeki Öztürk gibi vizyon sahibi olmayan, tasarımdan bihaber krolara bırakırsan bu işleri,, işte bu tasarımı kakalarlar sana....Ben bugün başkana twit attım rahatsızlığımı bildirdim. Lütfen herkes başkana ulaşmaya çalışsın ve pixel istemediğimizi bir şekilde ulaştırsın lütfen...
        abi bu karar ortaklaşa alımış bir karardı zeki öztürke giydirmeye gerek yok
        YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

Ufacık sade bir TS şekli maratonun büyük bölümüne yapılacak ne kadar bozulabilir ki.? sanki osmanlı tuğrası gibi ayrıntılı bir şey yapacağız oraya. Sade olmasın piksel olsun he? farklı birşey yapmayan çalışıpta rezil olan bursa beşiktaş antalya ve kayseriyi ne çabuk unuttuk abi toki sanki bize farklı bir muamele yapıp görülmemiş bir şey çıkaracak.
          hep bu açıdan bakmıyorsun bu tasarıma. kale arkasından yan taraftan biraz üstten baktığında anlamsız olabiliyor.zaten bütün bir arma değil. onu belirttim ben. tek kata uygulanmasını istiyordum açıkçası.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            hep bu açıdan bakmıyorsun bu tasarıma. kale arkasından yan taraftan biraz üstten baktığında anlamsız olabiliyor.zaten bütün bir arma değil. onu belirttim ben. tek kata uygulanmasını istiyordum açıkçası.
            endişeni anlıyorum şu görseli yapan arkadaş yandan görümünü yapsa boş yere endişe edildiğini anlayacaksın yokmu şunu farklı açıdan yapabilecek yetenekli bir el
            Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
            Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
            Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• uefa bir klavuz yapmis, nasil stad yapilir.
              proje asamasindan, tribun planlamaya kadar. isteyen buyursun baksin;

UEFA.com is the official site of UEFA, the Union of European Football Associations, and the governing body of football in Europe. UEFA works to promote, protect and develop European football across its 55 member associations and organises some of the world’s most famous football competitions, including the UEFA Champions League, UEFA Women’s Champions League, the UEFA Europa League, UEFA EURO and many more. The site features the latest European football news, goals, an extensive archive of video and stats, as well as insights into how the organisation works, including information on financial fair play, how UEFA supports grassroots football and the UEFA HatTrick funding scheme.

olayin ne kadar profesyonelce tasarlanmasi gerektigini gosteren onemli bir belge bu.
              tabii bize gelmez boyle seyler, biz sonradan uydurmayi severiz.
              ▂▃▅▇█▓▒░NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! Gazi M.Kemal ATATÜRK░▒▓█▇▅▃▂

Ayinesi İŞTİR Kişinin Lafa ( Demogojiye, Propagandaya, Dedikoduya ) Bakılmaz !

Yorum

• İlk olarak calypso tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                uefa bir klavuz yapmis, nasil stad yapilir.
                proje asamasindan, tribun planlamaya kadar. isteyen buyursun baksin;

UEFA.com is the official site of UEFA, the Union of European Football Associations, and the governing body of football in Europe. UEFA works to promote, protect and develop European football across its 55 member associations and organises some of the world’s most famous football competitions, including the UEFA Champions League, UEFA Women’s Champions League, the UEFA Europa League, UEFA EURO and many more. The site features the latest European football news, goals, an extensive archive of video and stats, as well as insights into how the organisation works, including information on financial fair play, how UEFA supports grassroots football and the UEFA HatTrick funding scheme.

olayin ne kadar profesyonelce tasarlanmasi gerektigini gosteren onemli bir belge bu.
                tabii bize gelmez boyle seyler, biz sonradan uydurmayi severiz.
                bu klavuza bakilarak stadyumlar sehir dislarina tasindi
                sonra tribünler bosalinca agladilar
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yorum

abi sende hafif bir nevzat aydın havası seziyorum
                    Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                    Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.

Yorum

abi sende hafif bir nevzat aydın havası seziyorum
                      bilmiyorum, o adam bayaga asmis
                      kiyaslanilacak bir seviye yok bence

Ünal Karaman

Yorum

bilmiyorum, o adam bayaga asmis
                        kiyaslanilacak bir seviye yok bence
                        kullandığınız jargon benziyor

Yorum

kullandığınız jargon benziyor
                          bak iste aynen bu konu
                          o bunu bilerek yapiyor, benim Türkce yazma bilgim bu kadar
                          yazdigim cok sey zaten farkli algilandinida cok yasadim.
                          özellikle jargonumuz gercek hayatta hic benzemiyordur diye düsünüyorum.

Ünal Karaman

Yorum

• Al birini vur ötekine yalandan anket yap genede kendi istediğini seç . Başkanın egosundan yanına yaklaşılmıyor klübe para koymayan yöneticilere fikir danışmamasıda normal. Zeki öztürk tokinin kapısından ayrılmıyordu yükleniciyle hiç görüşmüyordu tokide de kendi işi için mi gidiyordu onu bilemem ama çoğu konudan en az başkan kadar burdaki hergün takip edenlerin yarısı kadar konudan bir haber olduğu da ortadaydı hayırlısı olmuş

Yorum

• Başkanda gram vizyon varsa zaten pikseli seçmez. Pikseli kim seçer ki?

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              MCMLXVII

Yorum

güzel bir yorum
                                sakin olun...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X