Her hafta resim yükleyen arkadaşımıza teşekkür ediyorum. Aylardır usanmadan, sıkılmadan aynı şeyi yapıyor ve karşılık beklemiyor. Bizim gibi yurtdışında olanlar gönderdiği resimleri heyecanla bekliyor. Binlerce kez tekrar teşekkürler, hakkınız ödenmez.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen mavi rengi daha çok seviyorum. Cool bir havası var. Çohoş duruyo.u will need justice at the end..
Yorum
-
İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTurk bayraginin rengi kirmizidir. Kafana gore rengiyle oynayamazsin. Pembe seven biride pembe yapsin bayragi o zaman. Mantiklimi sana gore ?Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
İlk olarak A.Ali Karanis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer ne kadar merdivenlerde sarı renge baya karşı olsam da ülkede son zamanlarda artan 'iş güvenliği' ve 'acil durumlarda izlenmesi gereken yollar' muhabbetinden dolayı tüm stadların merdivenlerin fosforlu renk olan cırtlak sarıya boyandığını düşünüyorum..
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFransa'da yoğun güvenlik önlemleri altında maçlar oynandı, hiçbir stadyumda böyle iğrenç bir sarı görmedik. Koltukların zıttı bir renk seçilmesini anlayabilirim ama bütün stadyumlar için sarıyı şart koşmak nasıl bir saçmalıktır.
Yorum
-
Arkadaşlar,şu ana kadar sorulan soruların hepsi gönderildi.Tam olarak 50 soruyu teslim ettik.Malum biraz zaman istediler.Hepsine cevap alabilmeyi umuyoruz.Ama ellerinden ne kadar gelir bilemiyoruz.
Gelecek olan cevapların yanı sıra,yayın merkezi ile ilgili olarak bir bilgi aldık.O bilgiyi aynen,yorum katmadan aşağıda paylaşıyorum:
Yayın Merkezi(OBV),kapalı otoparkın üzerinde yapıldı.Merkezden tüm kamera noktalarına bütün kablolamalar yapıldı,hazır durumda.
Şimdilik sadece korunaklı alanlara canlı yayın boxları konuldu.Kameralar,tüm dünyada olduğu gibi yayıncı kuruluşlar tarafından getiriliyor.Stadın fiziksel altyapısı,32 kamera noktasından da aynı anda 3D yayın yapılabilecek şekilde hibrit fiber optik kablolarla oluşturuldu.Yalnız,yayın kalitesi,yayıncı kuruluşun insiyatifinde tabi ki.Her statta sabit kameralar olsaydı, bir kaç sene sonra eskiyecek ve çöp olacaktı.Arafilboylu
Yorum
-
İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAyrıca neden canlı yayın tekrar aktif hale getirilmiyor diye bir ekleme yapayım.
Cevaplar geldikçe burada paylaşıyor olacağız...Arafilboylu
Yorum
-
Sarı renkten başka merdivenlerin ne renk olması güzel gosterir stadı. Alt kat mavi oldugu icin mavi renk kullanamayacağız sanırım.(Ayırt edici olamamasından dolayı) Belki beyaz renk kullanabilir üzerinede sarı şerit çekebiliriz ya da acik turuncu olabilir.(Aklıma düzgün renk gelmiyor)
Telefonumdan yazdım ki
Yorum
-
İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar,şu ana kadar sorulan soruların hepsi gönderildi.Tam olarak 50 soruyu teslim ettik.Malum biraz zaman istediler.Hepsine cevap alabilmeyi umuyoruz.Ama ellerinden ne kadar gelir bilemiyoruz.
Gelecek olan cevapların yanı sıra,yayın merkezi ile ilgili olarak bir bilgi aldık.O bilgiyi aynen,yorum katmadan aşağıda paylaşıyorum:
Yayın Merkezi(OBV),kapalı otoparkın üzerinde yapıldı.Merkezden tüm kamera noktalarına bütün kablolamalar yapıldı,hazır durumda.
Şimdilik sadece korunaklı alanlara canlı yayın boxları konuldu.Kameralar,tüm dünyada olduğu gibi yayıncı kuruluşlar tarafından getiriliyor.Stadın fiziksel altyapısı,32 kamera noktasından da aynı anda 3D yayın yapılabilecek şekilde hibrit fiber optik kablolarla oluşturuldu.Yalnız,yayın kalitesi,yayıncı kuruluşun insiyatifinde tabi ki.Her statta sabit kameralar olsaydı, bir kaç sene sonra eskiyecek ve çöp olacaktı.
tüh geç kaldım.
Yorum
-
umarım benzemez ama bursa stadı 4. mac dediler ikinci yarı açıldı, nedenininde kombine satışını sekteye uğratmamak olduğunu düşünüyorum. Stad resimlerine bakılırsa da ellerini çabuk tutup çok çalışmaları gerekiyor gerçekten yetiştirmek istiyorlarsaİlk olarak FurkanT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkhisae maçına yetişecek dediler, uçak biletlerini aldık. Hadi bakalım...
Yorum
-
İlk olarak sefayasin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSarı renkten başka merdivenlerin ne renk olması güzel gosterir stadı. Alt kat mavi oldugu icin mavi renk kullanamayacağız sanırım.(Ayırt edici olamamasından dolayı) Belki beyaz renk kullanabilir üzerinede sarı şerit çekebiliriz ya da acik turuncu olabilir.(Aklıma düzgün renk gelmiyor)
Telefonumdan yazdım ki
mavi olan katta merdiven boşluklarını bordo
bordo olan katta merdiven boşluklarını mavi yapsak olmaz mı ayırt edici renk sonuçtaBiz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum