Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Her hafta resim yükleyen arkadaşımıza teşekkür ediyorum. Aylardır usanmadan, sıkılmadan aynı şeyi yapıyor ve karşılık beklemiyor. Bizim gibi yurtdışında olanlar gönderdiği resimleri heyecanla bekliyor. Binlerce kez tekrar teşekkürler, hakkınız ödenmez.
    Aslan da Kaplan da güçlü hayvanlar ancak; Kurtlar sirkte oynamaz.

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ben mavi rengi daha çok seviyorum. Cool bir havası var. Çohoş duruyo.
      Turk bayraginin rengi kirmizidir. Kafana gore rengiyle oynayamazsin. Pembe seven biride pembe yapsin bayragi o zaman. Mantiklimi sana gore ?
      u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Turk bayraginin rengi kirmizidir. Kafana gore rengiyle oynayamazsin. Pembe seven biride pembe yapsin bayragi o zaman. Mantiklimi sana gore ?
        Doğu Türkistan bayrağı o...
        Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Her ne kadar merdivenlerde sarı renge baya karşı olsam da ülkede son zamanlarda artan 'iş güvenliği' ve 'acil durumlarda izlenmesi gereken yollar' muhabbetinden dolayı tüm stadların merdivenlerin fosforlu renk olan cırtlak sarıya boyandığını düşünüyorum..

Yorum

• İlk olarak A.Ali Karanis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Her ne kadar merdivenlerde sarı renge baya karşı olsam da ülkede son zamanlarda artan 'iş güvenliği' ve 'acil durumlarda izlenmesi gereken yollar' muhabbetinden dolayı tüm stadların merdivenlerin fosforlu renk olan cırtlak sarıya boyandığını düşünüyorum..
            Fransa'da yoğun güvenlik önlemleri altında maçlar oynandı, hiçbir stadyumda böyle iğrenç bir sarı görmedik. Koltukların zıttı bir renk seçilmesini anlayabilirim ama bütün stadyumlar için sarıyı şart koşmak nasıl bir saçmalıktır.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Fransa'da yoğun güvenlik önlemleri altında maçlar oynandı, hiçbir stadyumda böyle iğrenç bir sarı görmedik. Koltukların zıttı bir renk seçilmesini anlayabilirim ama bütün stadyumlar için sarıyı şart koşmak nasıl bir saçmalıktır.
              Orası Fransa

Yorum

• Arkadaşlar,şu ana kadar sorulan soruların hepsi gönderildi.Tam olarak 50 soruyu teslim ettik.Malum biraz zaman istediler.Hepsine cevap alabilmeyi umuyoruz.Ama ellerinden ne kadar gelir bilemiyoruz.

Gelecek olan cevapların yanı sıra,yayın merkezi ile ilgili olarak bir bilgi aldık.O bilgiyi aynen,yorum katmadan aşağıda paylaşıyorum:

Yayın Merkezi(OBV),kapalı otoparkın üzerinde yapıldı.Merkezden tüm kamera noktalarına bütün kablolamalar yapıldı,hazır durumda.
                Şimdilik sadece korunaklı alanlara canlı yayın boxları konuldu.Kameralar,tüm dünyada olduğu gibi yayıncı kuruluşlar tarafından getiriliyor.Stadın fiziksel altyapısı,32 kamera noktasından da aynı anda 3D yayın yapılabilecek şekilde hibrit fiber optik kablolarla oluşturuldu.Yalnız,yayın kalitesi,yayıncı kuruluşun insiyatifinde tabi ki.Her statta sabit kameralar olsaydı, bir kaç sene sonra eskiyecek ve çöp olacaktı.
                Arafilboylu

Yorum

• Ayrıca neden canlı yayın tekrar aktif hale getirilmiyor diye bir ekleme yapayım.
                  Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                  Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ayrıca neden canlı yayın tekrar aktif hale getirilmiyor diye bir ekleme yapayım.
                    Gönderilen 50 soru içerisinde bu soru da var...
                    Cevaplar geldikçe burada paylaşıyor olacağız...
                    Arafilboylu

Yorum

• Sarı renkten başka merdivenlerin ne renk olması güzel gosterir stadı. Alt kat mavi oldugu icin mavi renk kullanamayacağız sanırım.(Ayırt edici olamamasından dolayı) Belki beyaz renk kullanabilir üzerinede sarı şerit çekebiliriz ya da acik turuncu olabilir.(Aklıma düzgün renk gelmiyor)

Telefonumdan yazdım ki

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Arkadaşlar,şu ana kadar sorulan soruların hepsi gönderildi.Tam olarak 50 soruyu teslim ettik.Malum biraz zaman istediler.Hepsine cevap alabilmeyi umuyoruz.Ama ellerinden ne kadar gelir bilemiyoruz.

Gelecek olan cevapların yanı sıra,yayın merkezi ile ilgili olarak bir bilgi aldık.O bilgiyi aynen,yorum katmadan aşağıda paylaşıyorum:

Yayın Merkezi(OBV),kapalı otoparkın üzerinde yapıldı.Merkezden tüm kamera noktalarına bütün kablolamalar yapıldı,hazır durumda.
                        Şimdilik sadece korunaklı alanlara canlı yayın boxları konuldu.Kameralar,tüm dünyada olduğu gibi yayıncı kuruluşlar tarafından getiriliyor.Stadın fiziksel altyapısı,32 kamera noktasından da aynı anda 3D yayın yapılabilecek şekilde hibrit fiber optik kablolarla oluşturuldu.Yalnız,yayın kalitesi,yayıncı kuruluşun insiyatifinde tabi ki.Her statta sabit kameralar olsaydı, bir kaç sene sonra eskiyecek ve çöp olacaktı.

tüh geç kaldım.

Yorum

• umarım benzemez ama bursa stadı 4. mac dediler ikinci yarı açıldı, nedenininde kombine satışını sekteye uğratmamak olduğunu düşünüyorum. Stad resimlerine bakılırsa da ellerini çabuk tutup çok çalışmaları gerekiyor gerçekten yetiştirmek istiyorlarsa
                          İlk olarak FurkanT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Akhisae maçına yetişecek dediler, uçak biletlerini aldık. Hadi bakalım...

Yorum

• Yani alt kat veya üst kat mavi koltuk olursa, sarı renk merdivenlerle şikecilerin renklerini mi anımsatacaklar? (lacivert olduğunu ben de biliyorum)

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            MCMLXVII

Yorum

• az kaldı heyecanla beklemedeyiz...
                              TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• İlk olarak sefayasin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sarı renkten başka merdivenlerin ne renk olması güzel gosterir stadı. Alt kat mavi oldugu icin mavi renk kullanamayacağız sanırım.(Ayırt edici olamamasından dolayı) Belki beyaz renk kullanabilir üzerinede sarı şerit çekebiliriz ya da acik turuncu olabilir.(Aklıma düzgün renk gelmiyor)

Telefonumdan yazdım ki
                                illa her iki katın aynı rank olmasımı gerekiyor

mavi olan katta merdiven boşluklarını bordo

bordo olan katta merdiven boşluklarını mavi yapsak olmaz mı ayırt edici renk sonuçta
                                Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X