Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cihan Ince tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Dünya markasından bahsedildi. Şahsen Socar'ı tanımıyorum. Etrafımda ki 6-7 arkadaşa sordum, onlar da tanımıyor. Socar'ın olma ihtimalı bana göre sıfır. olmasın da zaten.
    Euro 2016'yı izlemediniz mi? Her yerde reklamları vardı. Azerbaycan petrol şirketi.

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Socar Şehir Hastanesi kurulabilir mesela.....
      O da olur abi. Alternatif tedavi yöntemleri üzerine olabilir hatta
      Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
      Elazığ'lı.

Yorum

Dünya markasından bahsedildi. Şahsen Socar'ı tanımıyorum. Etrafımda ki 6-7 arkadaşa sordum, onlar da tanımıyor. Socar'ın olma ihtimalı bana göre sıfır. olmasın da zaten.
        Azerbaycan'ın resmi petrol şirketidir..... Bayağıda meşhurdur....

Petkim'i özelleştirmeden satın almıştır ve içinde liman, rafineri ve rüzgar santrali olan çok büyük bir yatırım yapmaktadır.
        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Euro 2016'yı izlemediniz mi? Her yerde reklamları vardı. Azerbaycan petrol şirketi.
            Aynen hic bilmesen euro 2016 maçlarını izlesen dikkatini çekerdi

Yorum

• İlk olarak ibrahimx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Video güzelde küçük cocuklardan birinde ğs forması mı var ben mi yanlış görüyorum?

Sent from my iPhone using Tapatalk
              Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• Socar'ı ilk okurken duydum ben, Maslak'ta plazaları var kendilerinin. Sheraton Otel'in yanında. Bilmeyenler gidip görebilir.
                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Video güzelde küçük cocuklardan birinde ğs forması mı var ben mi yanlış görüyorum?

Hem de Podolski formalı. Daha ilk izlediğimde dikkatimi çekmişti. Kulüp nasıl gözden kaçırmış anlam veremiyorum şu an.
                  ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
                  #Ziya Doğan

Yorum

• İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

41. saniyede var.
                    Podolski formalı.
                    Videoyu 4-5 kere izlememe rağmen sen yazdıktan sonra fark ettim.
                    Hiç hoşuma gitmedi.
                    Hamiş

Yorum

• Stat sponsoru kim olacak arkadaşlar, bilen yok mu?
                      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Stad o kadar hızlı ilerliyor ki yetişemiyoruz konuşmaya o yüzden ne kadar başka mevzu varsa onu konuşuyoruz.
                        O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• size belki tuhaf gelecek ama orada sadece gs formalı değil diğer takımlarında forması olsaymış.
                          mesela bizim takımdan 10 kişi istanbul takımlarında 1-2 anadolu kulüplerinden 1 er olmak üzere.
                          başarılarımızı tarihimizi ve stadımıza gıpta ile bakıyorlar, izliyorlar havası verilebilirdi.(sadece öneridir çok dikkate alıp yüklenmeyin)

şimdi herkes diyecek trabzonda başka takım forması olmaz falan. ama 6 yıl trabzonda kaldım başka takımı tutan insanlar da yok değil..
                          YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• 1,5 ay önceki fotolara baktığımızda gecen sürede çok fazla bir ilerleme olmamış. Eylül sonuna biter mi bitmezmi bir çuval karamsarlık.

Yorum

• Valla ben tanımıyorum. Her insan da Avrupa şampiyonasına bakmaz. Dünya matkası dedğin Siemens, Samsung, Vodafone, Apple gibi markalardır. 5 kişiden 3 kişi bu markayı tanımıyor ise (ki öyledir de), o marka "aaa hiç beklemezdim" diyebileceğim bir marka, bir dünya markası değildir. Umarım Socer olmaz, hayal kırıklığı olur.

Yorum

Valla ben tanımıyorum. Her insan da Avrupa şampiyonasına bakmaz. Dünya matkası dedğin Siemens, Samsung, Vodafone, Apple gibi markalardır. 5 kişiden 3 kişi bu markayı tanımıyor ise (ki öyledir de), o marka "aaa hiç beklemezdim" diyebileceğim bir marka, bir dünya markası değildir. Umarım Socer olmaz, hayal kırıklığı olur.
                                Socar dusundugunuz gibi degil cok popüler bbutun dunyada ,olursa cok iyi olur
                                Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                                zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X