Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Öncelikle Trabzona yabancı dil okulu lazım klosenin bu sebepten gelmediğini biliyoruz .akyazının geri kalan bölümünede insanların 24 saat zaman geçirebilecekleri sosyal tesisler yapılması lazım .oyun salonları vs. Kesinlikle birilerinin oy uğruna rant uğruna kullanmaması lazım
    Evet sadece Klose değil şehre gelen Colman gibi yabancı futbolcuların eğitim sorunu nedeni ile ailesinin İstanbul da yaşamak zorunda kalması, benim çocuğumun eğitim görebileceği okul yok, ayrılmak istiyorum( bence haklıdır) taleplerinin önüne geçebilmek için yabancı dil eğitimi veren çok iyi bir koleje şehrimizin öncelikle ihtiyacı var ayrıca Akyazı da açılacak sosyal faaliyet alanları vatandaşın ekonomik seviyesine hitap etmezse ayakta durması mümkün değildir unutmayalım.
    En son dağlıca61 tarafından düzenlendi; 01.07.2016, 12:26.

Yorum

• İlk olarak malkocogluu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Patlama nedeniyle lansmanin ertelendigi aciklandi
      Şimdi gördüm haklısın fakat bu olay ile ne alakası var ?

Dün koskocaman köprü bayram havasında açıldı, Trabzonsporun bir YouTube kanalını açmasına kim ne diyebilir? Hani şarkılar besteler ile yine bayram havasında açılacaksa biraz olsun anlarım.

Üstelik sponsorun açıklanması ile patlamanın hiç bir bağlantısı olamaz. Bunuda patlama yüzünden açıklamiyacaksalar hiç açıklamalasinlar formalar çıktı ve stad açıldığı zaman görelim.

Allah tekrardan şehit düşenlere rahmet eylesin ve yaralanlara şifa versin.

Yorum

• İlk olarak ilzinho61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şimdi gördüm haklısın fakat bu olay ile ne alakası var ?

Dün koskocaman köprü bayram havasında açıldı, Trabzonsporun bir YouTube kanalını açmasına kim ne diyebilir? Hani şarkılar besteler ile yine bayram havasında açılacaksa biraz olsun anlarım.

Üstelik sponsorun açıklanması ile patlamanın hiç bir bağlantısı olamaz. Bunuda patlama yüzünden açıklamiyacaksalar hiç açıklamalasinlar formalar çıktı ve stad açıldığı zaman görelim.

Allah tekrardan şehit düşenlere rahmet eylesin ve yaralanlara şifa versin.
        Dün bayram havasında açılması da yanlış.. Yanlış yapılıyor diye bizde mi yapalım..
        Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

• İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Öncelikle Trabzona yabancı dil okulu lazım klosenin bu sebepten gelmediğini biliyoruz .akyazının geri kalan bölümünede insanların 24 saat zaman geçirebilecekleri sosyal tesisler yapılması lazım .oyun salonları vs. Kesinlikle birilerinin oy uğruna rant uğruna kullanmaması lazım
          okul acildi, 2-3 yil oldu

En son selcuk tarafından düzenlendi; 01.07.2016, 14:34.
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Muhammet Hacısalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Dün bayram havasında açılması da yanlış.. Yanlış yapılıyor diye bizde mi yapalım..
            Tabii ki yanlış fakat allah aşkına bir köprünün açılışı ile bir YouTube kanalın açılışını bir mi tutuyorsunuz.

Hayat devam edecek gurbette olmamıza rağmen bizde çok etkilendik ve isyan ettik. Fakat bu olaylar yüzünden bir YouTube kanalının açılışı ertelenecekse o zaman bence bir süre transfer yapmasak daha iyi olur çünkü taraftarlar sevinecek ve gündem değişecek.

besiktaş gökhan gönülü KAPa bildirdi mesela. Kim tepki verir buna? Dün Survivor Finali oynandı, Portekiz-Polonya maçında Quaresma galibiyet penaltısını attı diye belkide bazi insanlar olaylarin olduğu günden fazla tweet attılar. Bunların hepsi yanlış ama kim tepki gösterdi? Trabzonsporun YouTube kanalı açmasına kim tepki gösterir?

Dediğim gibi sponsor açıklanması da bu yüzden yapılmıyorsa o zaman formalar çıkana kadar yapılmasın daha iyi. Çok saçma olur.

Yorum

Tabii ki yanlış fakat allah aşkına bir köprünün açılışı ile bir YouTube kanalın açılışını bir mi tutuyorsunuz.

Hayat devam edecek gurbette olmamıza rağmen bizde çok etkilendik ve isyan ettik. Fakat bu olaylar yüzünden bir YouTube kanalının açılışı ertelenecekse o zaman bence bir süre transfer yapmasak daha iyi olur çünkü taraftarlar sevinecek ve gündem değişecek.

besiktaş gökhan gönülü KAPa bildirdi mesela. Kim tepki verir buna? Dün Survivor Finali oynandı, Portekiz-Polonya maçında Quaresma galibiyet penaltısını attı diye belkide bazi insanlar olaylarin olduğu günden fazla tweet attılar. Bunların hepsi yanlış ama kim tepki gösterdi? Trabzonsporun YouTube kanalı açmasına kim tepki gösterir?

Dediğim gibi sponsor açıklanması da bu yüzden yapılmıyorsa o zaman formalar çıkana kadar yapılmasın daha iyi. Çok saçma olur.
              Katılıyrum bu duruma krizi fırsata çevirme diyolar işte iş dunyasında

Yorum

Tepki olur diye değil, ahlaki olmaz diye yapılmıyor.. Transfer mecbur sonuçta imzayı attığın gibi KAP'a bildirmen gerekiyor, köprü açılışı mecbur çünkü millet bayrama gidecek, ama özel etkinlikle youtube kanalını tanıtman ertelenebilir bir şey..

Haftaya veya bayram sonrası yapılmasında ben bir sakınca görmüyorum..

Taraftar olarak biraz sabırsızız gibime geliyor..
                Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

• İlk olarak Muhammet Hacısalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Tepki olur diye değil, ahlaki olmaz diye yapılmıyor.. Transfer mecbur sonuçta imzayı attığın gibi KAP'a bildirmen gerekiyor, köprü açılışı mecbur çünkü millet bayrama gidecek, ama özel etkinlikle youtube kanalını tanıtman ertelenebilir bir şey..

Haftaya veya bayram sonrası yapılmasında ben bir sakınca görmüyorum..

Taraftar olarak biraz sabırsızız gibime geliyor..
                  Trabzonspor taraftarı kadar sabırlı bir taraftarmı var ?

Kaç senedir bekliyoruz? Hep söz veriliyor hatta tarih veriliyor ve sözler tutulmuyor.

Stad önce 2006da bitiyordu sonra 2011de bitiyordu
                  2017 olacak hala yetişirmi yetişmezmi telaşı var.

Transfer dediler, Sponsor dediler, ve en önemlisi başarı ve istikrar dediler ama hiç biri yerine gelmedi senelerdir.

Bu yönetimin sonuna kadar arkasındayım fakat bizi aynı şekilde kandıracaksalar tüm eski yönetimlerden çok daha fazla kırılı ve eleştirim.

Biz sabırsız değiliz, bizi beklentiye sokup sonra mahcup edenler suçlu.

Yorum

• İlk olarak Alp Yavuz 13 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Lunapark gibi düşüncelere bu güzelim dolgu harcanmamalı, hastaneye harcanmaması gerektiği gibi. İlla çok canlı olmasını istiyorsan üniversite öğrencileri ve bir kısım genç nüfusu da düşünerek kültür merkezi fikrini düşünürsün.

İçerisinde fitness, yemek kulüpleri, publar vb bir çok etkinlik alanı bulunur ve şehre ayrı bir hava katacağını düşünüyorum.
                    Bknz: Uniq Maslak http://uniqistanbul.com/

[ATTACH]9667[/ATTACH]
                    Allahınızı severseniz Trabzon insanıyla pubı aynı cümlede kullanmayın.Siz meydan parkından aşağı gece 12den sonra yürümeye başlayın ne demek istediğimi anlarsınız,biz o kadar kültürlü adamlar değiliz.Maç öncesi güzelim görüntülere sahip stad çevresi oluşan olumsuz bir havada darma duman olur ne cafe kalır ne avm.Bize yukarıda arkadaşın dediği gibi gölet park kombinasyonu yapılsın yeterli.Bu proje bize çok fazla bile yeterde artar.Hayvanat bahçesi fikride güzel olabilir aslında.

Yorum

• birilerine rant saglamayan hicbisey o alana yapilmayacak.. burada soylenilen hicbirseyde rant goremiyorum. dolayisiyla olmaz. avm olur, evde binaydi cafeydi olur.. ama oyle muzeydi, hayvanat bahcesiydi falan filan bunlar rant getirmez. dolayisiyla yapilmaz. bizim ulkemizde birilerinin cebi dolmak zorunda dolmazsa oraya birsey yapilmaz.

milletin anasi agliyor, birileri koprude 400 km/h hiz rekoru kirip aksam devlet babalarla bi guzel iftarini acip selfie cekiyor.. yorumlara bak sonra, iste bu iste bizim evladimiz, helal olsun sana, nekadar mutevazi ne kadar duzgun cocuk.. bencede cok guzel ne guzel degil mi ? Bir yandan omru boyunca o kopruden gecmek icin 90TL veremeyecek ama ilk acildigi gece gidip gobek atan haysiyetsiz serefsizler bir yandan boyle hiz rekoru kirmalar.. bir yandan survivordan basini alamayan uyutulmus bir halk bir yandan cocuklarina, anasina, babasina aglayan insanlar...

konu disina ciktigim icin kusura bakmayin, ama dayanamiyorum artik...
                      En son only ts tarafından düzenlendi; 01.07.2016, 16:00.
                      u will need justice at the end..

Yorum

• Patlama sonrasi yönetimimizin bu tavri bence gayet anlasilir. Ankara patlamasindan yanilmiyorsam 2 gün sonra ''2010-2011 sezonu sapiyonu Trabzonspor'' yazili tisörtümüz lansman edilmisti. Bu lansman çok tepki toplamisti, ki bence hakli olarak. Daha sonra yonetim bu durum icin ozur dilemisti yanilmiyorsam ve lansmanin o gun yapilma nedenini aciklamislardi (nedenini tam olarak hatirlamiyorum). O yüzden yonetimin bu tavrini anlayisla karsliyorum.

Yorum

• biraz mazi
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Koltuk dizilişi nasıl olacak karar verildimi
                            Karadenizli

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İstanbul'da bütün kapalı lunaparklar kışın kapalı gişe iş yapar...
                              abi cahilliğime bağışla .kapalı lunapark duymadım hiç.
                              Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                              Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                abi cahilliğime bağışla .kapalı lunapark duymadım hiç.
                                Tatilya model bir şey yapılabilir.
                                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                                Ayağa KALK!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X