İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
**Not: Tabii eger bu koltuklar hakikaten bizim koltuklar ise.
**Not2: Dogru renkler Ganzilis adli üye tarafindan gösterilmektedir.
Yorum
-
İlk olarak emrex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKolyuklar kırılmasın istiyorsak kale arkasının birtanesini tamamen koltuksuz yapıcaksın tum grupları atıcaksın oraya anca böyle olur.
bütün avrupada 3-4 lig var koltuksuz kabul edilen tribün"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak emrex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKolyuklar kırılmasın istiyorsak kale arkasının birtanesini tamamen koltuksuz yapıcaksın tum grupları atıcaksın oraya anca böyle olur.BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH]9480[/ATTACH] 1.sınıf deyince bunu düşünmüştüm açıkçası
Yorum
-
Bundan daha da iyisi olur muydu? Bir ihtimal. Ama yeterli midir? Fazlasıyla. Renkler güzel, model güzel, loca koltukları çok iyi. Takım oynamazsa o loca koltuklarında horul horul uyuyacak insanlar var eminim
GM Discovery II cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiDİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..
Yorum
-
İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
O görsel benim renkleriyle oynadığım görsel. Gerçek foto arka sayfadaHatta link vereyim : http://i.imgur.com/H13GgLZ.png
Renklerle oynadığım görseldeki fotoları koymuşsunuz. Gerçek foto bu : http://i.imgur.com/H13GgLZ.png
YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
muhtemel mis
bordoyu bu kez tam tutturdular bence
mavi biraz daha acik olmaliydi
beyazida umarim sadece yazi icin kullanirlarO beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum