Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

O görsel benim renkleriyle oynadığım görsel. Gerçek foto arka sayfada Hatta link vereyim : http://i.imgur.com/H13GgLZ.png

Renklerle oynadığım görseldeki fotoları koymuşsunuz. Gerçek foto bu : http://i.imgur.com/H13GgLZ.png
    peki sence kameradan ve kapali alanda olmasi koyu olmasinda etkili degilmi
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Koltuklar bu degil sanirim . Baskanin 1.sinif dedigi koltuklar farkli . Bunlar bayadir orda duruyor demisti bir abi ama tam nedir ne degildir bilemiycem tabi.

Yorum

• Bu koltuklar bence iho'dan kalma. Daha farkli model bekliyorum ben.
        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
        Elazığ'lı.

Yorum

• **Not: Tabii eger bu koltuklar hakikaten bizim koltuklar ise.
          **Not2: Dogru renkler Ganzilis adli üye tarafindan gösterilmektedir.

Yorum

• [MENTION=20120]cerasus[/MENTION] Şimdi anladım, teşekkürler
            BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

**Not: Tabii eger bu koltuklar hakikaten bizim koltuklar ise.
              **Not2: Dogru renkler Ganzilis adli üye tarafindan gösterilmektedir.
              Bu kadar basit, ellerine sağlık

Yorum

• Kolyuklar kırılmasın istiyorsak kale arkasının birtanesini tamamen koltuksuz yapıcaksın tum grupları atıcaksın oraya anca böyle olur.

Yorum

• İlk olarak emrex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kolyuklar kırılmasın istiyorsak kale arkasının birtanesini tamamen koltuksuz yapıcaksın tum grupları atıcaksın oraya anca böyle olur.
                  koltuksuz tribünlere taraftar alamiyorsun, tff mecbur kiliyor ayni uefa gibi
                  bütün avrupada 3-4 lig var koltuksuz kabul edilen tribün
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak emrex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kolyuklar kırılmasın istiyorsak kale arkasının birtanesini tamamen koltuksuz yapıcaksın tum grupları atıcaksın oraya anca böyle olur.
                    Bunu yapacağımıza medeniyetin yolunu arasak daha sağlıklı, daha huzurlu değil mi ?
                    BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      [ATTACH]9480[/ATTACH] 1.sınıf deyince bunu düşünmüştüm açıkçası
                      Bence de bu daha hoş görünüyor.

Yorum

• renkler acilir zamanla membran gibi

Yorum

• Bundan daha da iyisi olur muydu? Bir ihtimal. Ama yeterli midir? Fazlasıyla. Renkler güzel, model güzel, loca koltukları çok iyi. Takım oynamazsa o loca koltuklarında horul horul uyuyacak insanlar var eminim

GM Discovery II cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                          DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

O görsel benim renkleriyle oynadığım görsel. Gerçek foto arka sayfada Hatta link vereyim : http://i.imgur.com/H13GgLZ.png

Renklerle oynadığım görseldeki fotoları koymuşsunuz. Gerçek foto bu : http://i.imgur.com/H13GgLZ.png
                            özür dilerim ben o zannettim o yüzden ideal dedim. şimdi düzelteyim

YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Bizim rengimiz açık mavi. Bu mavinin ise bizim rengimizle ilgisi olmamasına rağmen "güzel" diyenler var Şaka gibiyiz vallahi hem de tepeden tırnağa
                              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                              Murat

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

muhtemel mis

bordoyu bu kez tam tutturdular bence
                                mavi biraz daha acik olmaliydi
                                beyazida umarim sadece yazi icin kullanirlar
                                Hayal kırıklığı... İnşallah hem renk olarak hem model olarak bunlar değildir.
                                O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X