Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    "Akyazı Stadyumu, Spor Kompleksi içinde olması nedeniyle Türkiye'de kıyaslanabileceği bir örneği şu anda bulunmamaktadır, bahsi geçen stadyumların her birinin mutlaka güzel yönleri vardır, yalnız Akyazı Stadyumu, Spor kompleksi içinde olması nedeniyle ve TOKİ'nin en önem verdiği stadyum projesi ve mimari açıdan hiçbir stadyuma banzemeyen tasarımıyla şu anda Türkiye'de en özgün stadyum projesidir, güzellik görecelidir, herkesin fikri başkadır ama stadyum platform üzerine yerleşmiş yapısı, alt tribünlerde olmayan taraftar çıkışı, efsane olmaya aday çatısı, 1. Sınıf koltukları, hibrit çimi, skorbodu ile Türkiye'deki stadyumlardan çok daha farklı bir konumdadır, stadyum olarak kıyaslanabileceği bir tane stadyum vardır o da çatısı hariç güzel bir stadyumdur, Akyazı Stadyumu dış kısmına ise kuzeyinde denizi güneyinde doğası, çevresinde tesisleri, yeşil alanları, otoparkları vs ile Türkiye'yi de aşan dünya çapında bir projedir."

wowturkey/TSevda

* Spor kompleksi derken içinde başka hangi sporlara tesis yapılacak?
    * Stadyum platform üzerine yerleşmiş yapısı, alt tribünlerde olmayan taraftar çıkışı ne demek?
    * Çatısını efsane yapan şey ne olacak?

Benim bir staddan beklediğim en önemli başlıklar şöyle;
    * stada kolay ulaşım (bu konuda hiçbir proje yok, avni akere yürüyerek dahi gidebiliyorduk)
    * rahat ve konforlu maç izleyebilme (1.sınıf koltuk nasıl olacak göreceğiz)
    * akustik yapı (efsane bir akustik yapı olmasını isterdim mesela, hiç bilgi yok)
    * iyi bir zemin (hibrit çim ile bu olacak gibi)
    * stada kolay giriş, hızlı çıkış
    * maç esnasında pozisyonları görebileceğimiz bir skorboard.
    * stadda restoranlar ve gün boyu çoluk çocukla vakit geçirebilecek tesisler. (hiçbir bilgi yok)
    * müze
    ▂▃▅▇█▓▒░NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! Gazi M.Kemal ATATÜRK░▒▓█▇▅▃▂

Ayinesi İŞTİR Kişinin Lafa ( Demogojiye, Propagandaya, Dedikoduya ) Bakılmaz !

Yorum

• Dostlar selamün aleyküm, benden birkaç paylaşım görünce selam vereyim dedim, yeni stadyumumuzda yepyeni bir sayfa açacağız, güzel günler yakındır, sizler yeter ki inanın, desteğinizi hiçbir zaman kesmeyin, önümüzdeki sezon çok önemli bir sezon, hepimiz birer kombine birer forma, dilimizde marşlarla takımımızı 90dk destekleyelim, kendinize iyi bakın, Allah'a emanet olun.

Yorum

• İlk olarak TSevda tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Dostlar selamün aleyküm, benden birkaç paylaşım görünce selam vereyim dedim, yeni stadyumumuzda yepyeni bir sayfa açacağız, güzel günler yakındır, sizler yeter ki inanın, desteğinizi hiçbir zaman kesmeyin, önümüzdeki sezon çok önemli bir sezon, hepimiz birer kombine birer forma, dilimizde marşlarla takımımızı 90dk destekleyelim, kendinize iyi bakın, Allah'a emanet olun.
        Aleykümselam, hoşgeldiniz . Şu başlığa uğradınız mı

BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak calypso tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          * Stadyum platform üzerine yerleşmiş yapısı, alt tribünlerde olmayan taraftar çıkışı ne demek?

* stada kolay ulaşım (bu konuda hiçbir proje yok, avni akere yürüyerek dahi gidebiliyorduk)
          * akustik yapı (efsane bir akustik yapı olmasını isterdim mesela, hiç bilgi yok)
          * stadda restoranlar ve gün boyu çoluk çocukla vakit geçirebilecek tesisler. (hiçbir bilgi yok)
          * müze
          futbol, tenis, voleybol, yüzme, basketbol, fitness ve salonda yapilabilen herseyi yapacak imkan var

giris, cikis kapilari tribün arasinda, tribünler köstebek yuvasi degil bu sayede

alcak olusu

sahil yolundan yürürsün yine, eski stadyumdan 30 dk. yol
          oraya yeni tuneller ve bi ton yeni yollar yapildi/ yapiliyor
          tramvay projeside üretimde oldugunu gecen belediye baskani acikladi

görecegiz

tribünlerin yakin olusu, catinin alcak olusu ve protokolun camdan ic cephesi fazlasiyla ip ucu veriyor aslinda, görmek isteyen görüyor

ok

bu zaten fifa kurali, 8 dk. stadyum bosalmiyorsa mac oynatamiyorsun, ayrica alman normlarina göre güvenlik mimarisi cizildi

olacak

platform alti hep kafeler, restoranlar olacak, yönetim hotel ve avm planliyor...

* müze
          platform altina tasinacaktir
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Hastahane işi ne oldu acaba? Bence bu stada bir AVM şart. Oraya halkı çekmek önemli. Hafta sonu AVM müptelası olan milletimiz için maça gelme bahanesi olur. Trabzon halkı da büyük bir AVM özlemi içinde zaten. Hazır geldik, İskender yiyene bilet de %50 indirimli, girelim madem maça diyerekten. Kulübe de ciddi gelir kaynağı. Hastahane olacağına AVM olsun.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              futbol, tenis, voleybol, yüzme, basketbol, fitness ve salonda yapilabilen herseyi yapacak imkan var

giris, cikis kapilari tribün arasinda, tribünler köstebek yuvasi degil bu sayede

alcak olusu

sahil yolundan yürürsün yine, eski stadyumdan 30 dk. yol
              oraya yeni tuneller ve bi ton yeni yollar yapildi/ yapiliyor
              tramvay projeside üretimde oldugunu gecen belediye baskani acikladi

görecegiz

tribünlerin yakin olusu, catinin alcak olusu ve protokolun camdan ic cephesi fazlasiyla ip ucu veriyor aslinda, görmek isteyen görüyor

ok

bu zaten fifa kurali, 8 dk. stadyum bosalmiyorsa mac oynatamiyorsun, ayrica alman normlarina göre güvenlik mimarisi cizildi

olacak

platform alti hep kafeler, restoranlar olacak, yönetim hotel ve avm planliyor...

* müze
              platform altina tasinacaktir
              abi dolgunun etrafını taşlarla doldurmuşlar. denize girilebilecek mi? kumsal yapılabilir mi?

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                abi dolgunun etrafını taşlarla doldurmuşlar. denize girilebilecek mi? kumsal yapılabilir mi?
                yapilmasi mümkün, toki yapmaz

belediyede bunu gülcemal projesinde yapmak istiyor bildigim

tesislerlen ic ice bir plaj takimi rahatsizda edebilirdi bence
                En son selcuk tarafından düzenlendi; 05.06.2016, 21:08.

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  yapilmasi mümkün, toki yapmaz

belediyede bunu gülcemal projesinde yapmak istiyor bildigim

tesislerlen ic ice bir plaj takimi rahatsizda edebilirdi bence
                  sadece ağustos, eylül ayında bir kesişim olur. haziran temmuz zaten takım tatilde, kampta. düzenlenebilir.

Yorum

• Yeni statta etkili ,90 dk maçı yaşayan ,rakibi boğan bir taraftar yapısı elbette gerekli. Lakin ailece yeni stata maç izlemeye gelen çocuk "baba bana cips çekirdek vs. al" dediğinde babası ne cevap vermeli? Yani o taraftar hanımı,çoluk çocuğu ile 90 dk zıplasın mı? Yada başkanımızın girişimleri sonucu stata monte edilen lüks koltuklara ne gerek kalacak bu durumda? Bence yeni statta bağırmak isteyen bağırsın,ailece yada tek başına ice tea- cips eşliğinde maç izlemek isteyen taraftarda hor değil hoş görülmelidir.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yeni statta etkili ,90 dk maçı yaşayan ,rakibi boğan bir taraftar yapısı elbette gerekli. Lakin ailece yeni stata maç izlemeye gelen çocuk "baba bana cips çekirdek vs. al" dediğinde babası ne cevap vermeli? Yani o taraftar hanımı,çoluk çocuğu ile 90 dk zıplasın mı? Yada başkanımızın girişimleri sonucu stata monte edilen lüks koltuklara ne gerek kalacak bu durumda? Bence yeni statta bağırmak isteyen bağırsın,ailece yada tek başına ice tea- cips eşliğinde maç izlemek isteyen taraftarda hor değil hoş görülmelidir.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      40bin kisilik bir stadyumda her türlü seyirci yer bulur
                      ayrica bu büyüklükte stadyumlarda sadece 1 tribünde öyle aktif seyirci olur, bu dortmundta öyle digerlerindede
                      7-8bin civari olacak bir kale arkasi, bir kale arkasina bütün gruplar sigiyor yani, gerisini sen düsün

önemli olan millet ailesini oraya getirmesi icin genel ahlak seviyesini stadyum icinde yükseltmek
                      oraya desarj olmaya degil hep beraber eglenmeye gidilmeli
                      En son selcuk tarafından düzenlendi; 05.06.2016, 21:06.

Ünal Karaman

Yorum

• Bu membranlar törenle mi takılıyor ?

Yorum

• bu dış görünüş pek hoşuma gitmedi, detaylarla güzelleşir inşallah.

Yorum

• Bence o boş araziye ne avm ne hastene yapacaksın ora yı sponsor firmaya vereceksin örneğin samsung firmasına oda oraya en az 5000 kişinin çalışacağı üretim ve montaj tesisi kuracak orda 3000-5000 kişinin çalışması demek aileleriyle birlikte ortalama 3 ile çarparsan 10000-15000 kişi yapar. düşünsenize bunun bize getirilerini hem stat dolar hem taraftarın alım gücü artar hem de boş bir sponsorluk olmaz keşke böyle birşey yapılabilse bence muhteşem olur...
                            başkan bize MR MUSCLE yu al....

Yorum

• Bütün dolgu alaninin tamamen bizim mülkümüz ya da tamaminin bize kiralanma sansi hala var mi?
                              Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                              Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak osman23100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bence o boş araziye ne avm ne hastene yapacaksın ora yı sponsor firmaya vereceksin örneğin samsung firmasına oda oraya en az 5000 kişinin çalışacağı üretim ve montaj tesisi kuracak orda 3000-5000 kişinin çalışması demek aileleriyle birlikte ortalama 3 ile çarparsan 10000-15000 kişi yapar. düşünsenize bunun bize getirilerini hem stat dolar hem taraftarın alım gücü artar hem de boş bir sponsorluk olmaz keşke böyle birşey yapılabilse bence muhteşem olur...
                                İş gücü açısından Çin gibi bir cennet dururken elin Samsung'u neden burda tesis kursun ya da neden bize sponsor olsun. Üç seneden beri Samsung lafı ortalıkta dolanıyor ama halen icraat yok.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X