Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
Oo çok iyi olacak o zaman açıkçası tokiden beklemiyordum böyle şeyler.bilgilendirdigin için saol renktas.
Daha neler neler öğrendim borsa cılar arıyormuş devamlı bu arkadaşları stad açılmadan önce hisse alacaklar yada satacaklar kimisi düşeceğini söylemiş kimisi çıkacagını bıktım diyor bu adamlardan.
Stad açılmasına yakın hisselerin düşeceğini söylemişler kimiside çıkacagını anlayacagınız bişeyler bişeyler
Başkan artık hiç sponsorluktan bahsetmiyor, bu konuda fikri ya da bilgisi olan var mı? Başkan'ın bahsettiği UEFA'dan men yememek için gereken para ancak ve ancak sponsorluktan gelebilir.
Başkan dedi ki, Mayıs'ın sonunda maks. 30 milyon euro zarar etmemiz gerek ama bizimkisi 100 küsür bilmem ne dedi. Bu tarz bir şey dedi. Bu açığı nasıl kapatıcaz dedi. Yoksa 2 yıl men cezası var dedi. Uzun lafın kısası sponsorluk olmazsa ceza geliyor.
En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 28.05.2016, 19:40.
Haziran sonu stad çevresi,idari bina ve A takım binası tesisleri bitmiş olur. Aynı Zaman'da stadında çatısı bitmiş,koltuk ve zemin çalışması başlamış olur.
Öncelikle logonun eğri olduğunu anlayan arkadaşları tebrik ediyorum. Büyük başarı.
Kaba olarak yapılmış bir şeye nasıl bu kadar acımazsız yorumlar gelir şaşıyorum.
Bir bitsin hele, baktın dediğin gibi istediğini de, söv.
Şunu da iddia ediyorum, Türkiye'nin en güzel stadyumu+ komplesi Trabzonspor'da olacak. Bu kadar net.
Takım oturursa, taraftar gerekli ilgiyi gösterirse rakipler titreyecek, Trabzon'a gelmek istemeyecek..
Yine mi o ''muhteşem'' stadyum diyecekler.
stat her geçen gün daha bir güzel görünüyor.Eminim ki çatı bitip koltuklar ve çimde tamamlandığında çok güzel bir yapı ortaya çıkacak.
Hani heybetli durmuyor diyoruz ya sürekli.Yukarıdaki fotoğrafta da stadın nasıl büyük olduğunu zemindeki vince bakarak anlayabiliriz.Kocaman vinç küçücük kalmış.Ve stadın dikliğide süper.
Şaka gibi, ne kadar süredir bu stadyum olayıyla meşgulüz.
Beşiktaş bizden 2 yıl sonra başladı projeye ve bitirdi.
Antalya başladı bitirdi.
Bizim vinç operatörü de ancak makara yapsın.
''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
Çünkü stadlarını kendılerı yaptırdı.Tüm Sorunları kendılerı hallettı. Bizde devlet yapıyor.Hızlandırman ıcın bıle 10 kısıyı araya sokuyosun.Dırek muhattap almıyorlar senı ne beklıyodunuz
Şaka gibi, ne kadar süredir bu stadyum olayıyla meşgulüz.
Beşiktaş bizden 2 yıl sonra başladı projeye ve bitirdi.
Antalya başladı bitirdi.
Bizim vinç operatörü de ancak makara yapsın.
Yorum