Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Logo eğri ya
    Bence fotoğraf açısından öyle gözüküyordur.
    www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bence fotoğraf açısından öyle gözüküyordur.
      ciddi miydi o mesaj
      ben ironi sandim
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Logonun oranları bozuk gibi geldi bana da.
        Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
        Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Logo eğri ya
          İlk olarak beratika tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Logonun oranları bozuk gibi geldi bana da.
          yapmayin
          hertarafi delik logonun
          oraya daha bisey monte edilecek
          biraz dikkatli bakin

böyle incelikler düsünüldügüne sevinelim

Ünal Karaman

Yorum

• Şurdan logonun eğriliğini anladınız ya helal olsun Trabzonda yapılıpta son zamanlarda eleştirmeden herkesin kabul ettiği tek şey şu demir korkuluklardaki ts logosu zannediyordum geçen gördüm birisi şey yazmış, bu demirler neden dışa doğru eğri çok basit gözükmüş Allahım sen sabır ver gerçekten şakayı geçtim fıkra gibiyiz

Bitane başlık açılsın artık sadece fotoğraf olsun hiç yazı olmasın valla şöyle şeyler görünce bu arada eğri diyen arkadaşları direk hedef almıyorum genel konuşuyorum şuan - foruma girersm gelmiyor artık giriyorum yazma oğlum sadece fotolara bak çık diyorum ona da dayanamıyorum böyle aksi nalet bi durum işte )
            En son MertcaN.K.*61 tarafından düzenlendi; 28.05.2016, 02:09.
            O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• Logonun eğriliğini geçtim baya araştırdım o logonun nerede oldugunu bulamadım

Yorum

• Beyler biraz takıntılıyımdır yani eğrilik de az bir şey değil burda inşallah üstünü güzel kaplarlar

Yorum

• Logo hadi digelim aci yüzünden egri gözüküyor.

Peki ya "T'nin" sag üst dalgasi ne alemde?

Dikkat ederseniz T'nin sag tarafta kalan dalgasi kalin olmus. Bizim logomuzda orasi o kadar kalin degil. Yani cakma olmus.

Profesyönellik böyle bir sey demek ki.
                  En son cerasus tarafından düzenlendi; 28.05.2016, 04:15.

Yorum

• İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Logo hadi digelim aci yüzünden egri gözüküyor.

Peki ya "T'nin" sag üst dalgasi ne alemde?

Dikkat ederseniz T'nin sag tarafta kalan dalgasi kalin olmus. Bizim logomuzda orasi o kadar kalin degil. Yani cakma olmus.

Profesyönellik böyle bir sey demek ki.

Bitsin öyle konuşalım şuan banada mantıksız gelmeye başladı erkenden konuşmak boş yani

Yorum

• Tamam da, mesele is bitmeden önce konusmak; konusalim ki hata varsa, is bitmeden düzeltsinler.
                      Yoksa is bittikten sonra konusmak kimseye fayda getirmez.
                      Ayrica kalibi cikarmislar zaten, daha neyin bitmesini bekleyecegiz ki?

Kusura bakmayin ama is Trabzonspor'un renklerine ve amblemine gelince saka kaldiramiyorum. Kurumsallik masali anlatip, hala daha koskoca kulübün amblemini ve renklerini dogru kullanamayan bir yapidan bahsediyoruz.

Koskoca stadi kirmiziya boyuyorlar. Kac defa söyledik burada. Onun da mi bitmesini bekleyelim? Belki günes isiginda bordoya döner diye?

Burada herkes Muharrem Usta AKP'ci diye Haciosmanoglu'nu tutuyordu. Bana söylenmedik laf kalmadi o zaman (ilk secimlerde). Simdi ise benden daha cok sahipleniyorsunuz. Kusura bakmayin ama günlük degil, istikrarli bir sekilde davranmak zorundayiz. Dogruya dogru, yanlisa yanlis demeliyiz.

Kulübün renklerini ve amblemini dogru kullanamayan yönetim bana kurumsallik masalini okumasin.

Yorum

• kenarlari led mi dösenecek acaba?

via Facebook Akyazi Stadi Santiyesi
                        soyunma odasini halen begenmiyorum

gülcemal düsündügümdende yakin
                        bari 2 dolgu arasinida kapatsinlar
                        En son selcuk tarafından düzenlendi; 28.05.2016, 08:12.

Ünal Karaman

Yorum

• Benim de dikkatimi logodaki T nin aşağı kısmı ince başlayıp aşağıya doğru kalın devam ediyor normalde,keza S de öyle.Ama bu tavandakinde kalın olmuş kaba olmuş gibi geldi belki açıdandır.Bence böyle ayrıntılar yapılıyor diye şükretmek bir yana daha iyisini isteyelim.
                          Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
                          Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• krasnodar 36bin kapasiteli yeni statı. çatı ile tirbün arasındaki boşluğu komple led pano yapmışlar. harika bir görsel oluşmuş.

statımızla ilgili uzun süredir aklımda olan bir fikir vardı bu videoyu izledikten sonra yapılabilir olduğunu daha iyi anladım o da şu;
                            malum statımızın ambulans çıkışları bir hayli büyük ve bu durumdan bir çoğumuz muzdarip. diyeceğim o ki, söz konusu ambulans çıkışlarına led reklam panaları konulabilir mi sizce? yada bunu yönetime iletebilir miyiz.

Yorum

• Yahu arkadaşlar, soyunma odasından bize ne? Zemin, koltuklar, çatı, tribünler, Loca, tuvaletler vs. bunlar hakkında yorumları anlarım da soyunma odasından bize ne?

Soyunma odasını futbolcuların kazandıkları büyük bir maçtan sonra çektikleri selfie dışında görmeyecek -bakın kullanmak veya kendi girip görmemizden bahsetmiyorum- olan bizler için soyunma odasından bize ne?

Enerjimizi böyle gereksiz konulara bölmek yerine daha çok işe yarayacak konulara odaklayalım bence.

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                https://www.youtube.com/watch?v=JdceeytnA7Y#t=16
                                krasnodar 36bin kapasiteli yeni statı. çatı ile tirbün arasındaki boşluğu komple led pano yapmışlar. harika bir görsel oluşmuş.
                                statımızla ilgili uzun süredir aklımda olan bir fikir vardı bu videoyu izledikten sonra yapılabilir olduğunu daha iyi anladım o da şu;
                                malum statımızın ambulans çıkışları bir hayli büyük ve bu durumdan bir çoğumuz muzdarip. diyeceğim o ki, söz konusu ambulans çıkışlarına led reklam panaları konulabilir mi sizce? yada bunu yönetime iletebilir miyiz.
                                çooook iyiiiii hosuma gitti, aferin Krasnodar
                                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

Çalışıyor...
                                X