Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu gece de çalışma var stadda. Ciddi ciddi gece vardiyası başladı valla çok güzel haber.

Yorum

• en azindan burasi iyi gitmeye basladi
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• 15 VE 16.MEMBRANLAR TAKILDI GECE MESAİSİ DE BAŞLADI

En son robinhood61 tarafından düzenlendi; 10.05.2016, 22:01.
        KOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?

Yorum

• Şu son köşeyi de tamamlasalar da rahatlasak
          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şu son köşeyi de tamamlasalar da rahatlasak

o köşe acayip sinirimi bozuyor.kaç gün sürer orayı tamamlama niye yapmıyorlar orayı?

Yorum

• İlk olarak orhanunal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              o köşe acayip sinirimi bozuyor.kaç gün sürer orayı tamamlama niye yapmıyorlar orayı?
              Başlasalar bir haftada falan biter. Diğer köşeler birer hafta sürmüştü hemen hemen.

Yorum

• İlk olarak orhanunal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Başlasalar bir haftada falan biter. Diğer köşeler birer hafta sürmüştü hemen hemen.

Yorum

• Şu an Westham'ın eski stadına veda törenini izliyorum. Kıskanmamak elde değil. Böyle şeyler beklemekle hata mı ediyoruz acaba...
                  Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                  Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şu an Westham'ın eski stadına veda törenini izliyorum. Kıskanmamak elde değil. Böyle şeyler beklemekle hata mı ediyoruz acaba...
                    Evet. 1950'den beri oynayan oyuncular falan.

Bizim başkan kalırsa o zamana kadar yaparız bence.

Yorum

• Arkadaslar o son kosenin yapilmamasi vinclerin stadyuma girip cikabilmesiyle alakali olabilir mi? Ben oyle dusunuyorum sahsen. Bence onu icerdeki vinclerin isi bitince tamamlayacaklar.
                      [MENTION=34335]Enaldo61[/MENTION] [MENTION=50804]orhanunal[/MENTION] [MENTION=42446]Mehmet Cihan Kocaman[/MENTION]
                      En son Ömer Akdağ tarafından düzenlendi; 11.05.2016, 01:34.

Yorum

• Edit
                        En son Ömer Akdağ tarafından düzenlendi; 11.05.2016, 01:33.

Yorum

• Ofspor 2.Lig için final oynuyor stad Ankara 19 Mayıs olarak değiştirildi maça davet

FB_IMG_1462914422060.jpg

Yorum

• İlk olarak Ömer Akdağ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Arkadaslar o son kosenin yapilmamasi vinclerin stadyuma girip cikabilmesiyle alakali olabilir mi? Ben oyle dusunuyorum sahsen. Bence onu icerdeki vinclerin isi bitince tamamlayacaklar.
                            [MENTION=34335]Enaldo61[/MENTION] [MENTION=50804]orhanunal[/MENTION] [MENTION=42446]Mehmet Cihan Kocaman[/MENTION]
                            Şu an düşündüm gayet mantıklı [emoji106]

Yorum

• İki büyük vinç ile birlikte gece gündüz özverili bir şekilde çalışılırsa stadyum yetişir.

Önümüzdeki 1 haftada yapacakları çalışmalar sonucunda, stadyumun yetişip yetişmeyeceği konusunda net veriler elde edeceğimizi düşünüyorum.

Bu zamana kadar gösterdikleri performans ile olumsuz bir imaj çizdiler. Bundan sonrasını hep birlikte göreceğiz.

Dün yol tarafı kale arkasının küçük parçalarını çok hızlı bir şekilde montajladılar. Yani isteyince yapıyorlar.

Ama çatının üst parçalarını çok yavaş montajlıyorlar. Esas sıkıntı üst tarafın montajında...

Bakalım ne olacak...

Yorum

• arkadaşlar esli projede kenarlar havuz şeridindeydi,yine o şekildemi yoksa iptalmi ???
                                Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                                Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X