Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• mebram serme işlemi tam olarak başlamadı.bence.başlasa iki haftada biter.
    Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
    Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• şaka bile olsa ronini özledik msjları yazılmamalı bence...bu zat bunları okuyor ve yaptıklarını marifet zannediyor... burası şu an gayet seviyeli...

Yorum

• membran iyi güzelde su son kösenin kolonlari neden monte edilmez bi türlü anlamadim

catinin iskeletini bitiripde neden zemine gecilmiyor, membran isi yandan yapilir???
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Çatının zor kısmı demir yığınıydı membranlar hızlı serilir..
          Trabzonspor, tutkum.​

Yorum

• Yukarıda bilirkişi yazmış ,bu konu ciddi cid beni düşündürüyor? Dolgu alanına gerekli drenaj yapıldı mı? Yani şiddetli bir yağmurda, dolgu alanı tepelerden gelecek sularla biriktiğinde sıkıntı olmaz mı? Yada şöyle sorayım.şu an şiddetli yağmur yağdığında neden dolgu alanında su birikiyor ?

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yukarıda bilirkişi yazmış ,bu konu ciddi cid beni düşündürüyor? Dolgu alanına gerekli drenaj yapıldı mı? Yani şiddetli bir yağmurda, dolgu alanı tepelerden gelecek sularla biriktiğinde sıkıntı olmaz mı? Yada şöyle sorayım.şu an şiddetli yağmur yağdığında neden dolgu alanında su birikiyor ?

Bırakın arkadaşım şu safsataları, Hangi tepeden su gelecek, ne tepesi Nuh Tufanındanmı bahsediyorsunuz.

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yukarıda bilirkişi yazmış ,bu konu ciddi cid beni düşündürüyor? Dolgu alanına gerekli drenaj yapıldı mı? Yani şiddetli bir yağmurda, dolgu alanı tepelerden gelecek sularla biriktiğinde sıkıntı olmaz mı? Yada şöyle sorayım.şu an şiddetli yağmur yağdığında neden dolgu alanında su birikiyor ?

Bu dolgu alanı 2 senedir bitmiş durumda ve bu kışta çok iyi yağmur yağdığı zamanlar oldu. lakin ben inşaat olan yükseltilmiş tarafta hiç önemli ölçüde su biriktiğini görmedim arkadaşların paylaştıkları resimlerde. Yanlışsam düzeltin.
                --------------------------------------------------------------------------

Yorum

• Membrannlari 10...11 sayarken cimi ve koltuklari unuttuk siparis verildimi renkler tasarim secildi mi bilmiyoruz insallah hazirdir

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bırakın arkadaşım şu safsataları, Hangi tepeden su gelecek, ne tepesi Nuh Tufanındanmı bahsediyorsunuz.
                    akyazının arkasındaki dağlardan gelen yeraltı sularından bahsettim.oranın adı nuh mudur nedir bilmem artık. İnşallah dediğin gibi olur. Ama drenaj ne zaman yapıldı onun cevabını alamadım?.az bir yağmurda bir çok şehrin altyapısı çöküyor, cadde,sokak su birikintisi oluyor .( şayet aynı ülkede yaşıyorsak anlamışsındır).

Yorum

• ÇOK GÜZEL
                      başkan bize MR MUSCLE yu al....

Yorum

• Arkadaşlar birilerini överken, birilerine hakaretvari konuşmaya gerek yok.

Alakasız mesajlar ve onlara verilen cevaplar / onlardan yapılan alıntılar silinmiştir.
                        BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Akyazı koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi
                          • 1

Akyazı Spor Kompleksi’nin inşaat süreciyle ilgili bugün toplantı gerçekleştirildi.
                          Akyazı Müşavir Firma Toplantı Salonu’nda Trabzon Valisi Abdil Celil Öz’ün koordinasyonunda gerçekleştirilen toplantıya kulübümüzü temsilen Akyazı Spor Kompleksinden Sorumlu Başkan Yardımcımız Zeki Öztürk ve Proje Danışmanımız Hamza Ertunga katıldı.
                          Toplantıda ayrıca Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Çolak, TOKİ Başkan Yardımcısı Orhan Yüce, TOKİ İnşaat Daire Başkanı ve uzmanları, TİSKİ Genel Müdürü, Elektrik ve Doğalgaz firma temsilcileri, Karayolları Bölge Müdür Yardımcısı ve mühendisleri, müşavir firma yetkilileri ve Müteahhit Firma Sahibi Ahmet Sarıdağ yer aldı.
                          Toplantı değerlendirmesinde karayolu yol bağlantıları, elektrik hattı, doğalgaz bağlantısı, içme suyu ve atık su konusunda bütün kurumların koordineli çalıştığı ve belirtilen sürelerde imalatların hazır olacağı bilgisi verildi.
                          Diğer taraftan müteahhit firma ile öncelikli stadyum imalatları olmak üzere kompleksin inşaat süreci ve değerlendirmeleri yapıldı.
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• TSevda_2033040.jpg

Şu stadın solundaki yuvarlak yapının ne olduğunu bilen var mı ?

Yorum

• İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              [ATTACH]9147[/ATTACH]

Şu stadın solundaki yuvarlak yapının ne olduğunu bilen var mı ?
                              Kapalı spor salonu. Ancak projeden çıkarıldı.

Yorum

• Koselerden biri yapilmamis nedenini bilen var mi?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X