Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    edip akbayram aldırma gönül,den çalıntı

şaşırmadık.virA ve ...
    fakat şarkı çok güzel uyarlanmış
    Abi adamlar videonun sonunda müziğin nereden alındığını yazmış, ayrıca tribünlerde kullanılan bestelerin hepsi de böyle değil mi zaten.
    Bence çalıntı denilecek bir durum yok, gayet de başarılı olmuş.
    "Biz Dar Sokaklarında" ve "Bayrağısın Alın Terinin" marşlarımızın ardından bu kez Haluk Levent'in de seslendirdiği, sözü ve müziği Gökhan Şeşen'e ait olan "Dert Olur" adlı parçasını Trabzonspor'umuzun 3 Temmuz'dan bu yana yaşadığı haksızlıkları konu edinerek düzenledik.

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Abi adamlar videonun sonunda müziğin nereden alındığını yazmış, tribünlerde kullanılan bestelerin hepsi de böyle değil mi zaten.
      Bence çalıntı denilecek bir durum yok, gayet de başarılı olmuş.
      ona hiç dikkat etmedim.yazdıysalar sıkıntı yok.
      evet şarkı şahane olmuş,bende beğendim,
      kaldıki fb nin o bilinen marşıda 1 mayıs şarkısından özentili...
      Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
      Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak emrex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        viranın yaptığı beste yanlız efsane olmuş forum yöneticilerinden özel bir istek istedim inş. Olumlu karşılarlar

tüm stad atkıları açıp söylediğimizi düşündüğüm zaman tüm nefret , kızgınlık,üzüntü ve duygumuzu küfürsüz ve en etkili biçimde hem kamuoyuna hemde futbolculara çok büyük bir etki ediceğimizi düşünüyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=bwgg...ature=youtu.be
        tebrikler vira teşekkürler vira

Yorum

• Stat biter de yol nasıl bitecek?Mevcut sahil yolu ile burası da çileye dönüşür yetersiz kalır yolu bitmeden açılmamalı bence, daha yapılacak bir yonca kavşak var ne zaman başlayıp bitecek?

Ekli dosyalar
          En son Hekimoğlu tarafından düzenlendi; 05.05.2016, 12:34.
          Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• O değil de benim aklım Ronin'de kaldı
            Çocuk Süleyman Soylu başbakan olacak deyip duruyordu ödüm kopuyor

Yorum

• Genellikle diğer stad inşaatlarını da takip etmeye çalışıyorum.
              Eskişehir stadında tribün ve çatı bitmiş dış cephe kaplama bitmek üzere zemine Kum serilmiş drenaj için o haldeki stada eylül ayına yetişir diyorlar, bizimkiyle kıyaslayınca şaşırıyorum doğrusu..

Hadi diyelim Toki bizim stada daha çok önem veriyor o yüzden yetişme koşulları tarihleri farklı olacaktır diyelim; inşaata bakıyoruz orada da hareket yok gece çalışma yok zaten.. ne olacak böyle.. ?
              O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                O değil de benim aklım Ronin'de kaldı
                Çocuk Süleyman Soylu başbakan olacak deyip duruyordu ödüm kopuyor
                Bence damat berat paşa sadaret makamına gelir [emoji23]

Yorum

• roninin Fuat Avni olma ihtimali varmidir ?
                  u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    roninin Fuat Avni olma ihtimali varmidir ?
                    Ben Roninin twitter fenomeni Memet Ali olduğunu düşünüyorum. Özlüyorum Ronin'i

Beşiktaş'a durup dururken çatmaları. Kendi kurguları. Rep kutucuğu kutlamaları. Her şey sakin giderken alev topu gibi girip art arda 10 mesaj bırakmasını
                    Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                    Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak sercan keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ben roninin twitter fenomeni memet ali olduğunu düşünüyorum. özlüyorum ronin'i :d

beşiktaş'a durup dururken çatmaları. Kendi kurguları. Rep kutucuğu kutlamaları. Her şey sakin giderken alev topu gibi girip art arda 10 mesaj bırakmasını
                      En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 05.05.2016, 14:44.
                      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Ronin ceza alınca bizde cezalandırılıyoruz aslında .forum yönetimi bari cezamız nezaman bitiyo onu söyleyin.
                        GÖNÜL PENCERİSİNİ AÇIK BIRAKTIM KİMİ CAMINI KIRDI KİMİ ÇERÇEVESİNİ

Yorum

• roninin forumda kalma suresi ayda 2 yada 3 gun. o yuzden geldiginde kendisi sacmalamadan hemen soralim stat ne zaman bitiyormus. cevabimizi alalim, sonra zaten kendisi otomatik olarak banlaniyor
                          u will need justice at the end..

Yorum

• vay be, gizli ronin hayranları dökülmüş buraya
                            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• ChsUSVxXIAAgsE4.jpg

üst taraflara da membran serilmeye başlanmıs
                              ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• İlk olarak sakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kompleksteki her yapı fore kazık sistemiyle deniz tabanındaki kayalara sabitlenmiş şekilde duruyor.

Yanlış hatırlamıyorsam 3 binden fazlaydı bu fore kazıklar. Hani bişey bilmezsiniz anlarım da böyle atıp tutuyorsunuz ya ona yanıyorum.

Fore kazıklar tamamen kayalara kadar indirildiyse Allahın izniyle hiçbir sorun çıkmaz.
                                Biz ne diyoruz siz ne anlatmışsınız.

Dik bir dağın hemen dibine deniz doldurulduğu için sel ihtimalinden bahsedilmiş. Siz ise gelip başka konulardan bahsediyorsunuz, zeminin sağlamlığından vs. Sırf bir şeyleri körü körüne savunmak için, okumadan, ezbere yorum yaptığınız çok belli.
                                yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X