Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Allah sabır versin yapan mühendislere 10000 parça puzzle gibi
    buna bile puzzle diyorsan digerlerine ne denilmeli

ilk kez böyle bi yapiyi takip ettigimizden biz fazla geliyor
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Bu arada konuşuldu mu bilmiyorum ama Turkcell Konya stadına sponsor olacakmış galiba.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu arada konuşuldu mu bilmiyorum ama Turkcell Konya stadına sponsor olacakmış galiba.
        tribünemi

Ünal Karaman

Yorum

• ulan omrumuzde bir defa statimiz yapilirken gorecez, onda bile bi kamera koyamadik, izleyemedik,

tam oldu dedik, ondada kus pisledi, yagmur yagdi nem yapti, vinc gecti kablo ezildi derken komple gitti..

ne talihsisiz biz ya.. neydi bizim gunahimiz
          En son Adem Akyüz' tarafından düzenlendi; 15.04.2016, 16:30.
          u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            o direklerin cogu membrani gergin tutma görevli, inceliginden zaten kendini belli ediyor

sahadaki malzeme henüz bisey degil, daha kedi yolu, isiklandirma vs. gelecek
            Selçuk abi sen mühendis misin? Teknik jargonla konuşuyorsun mühendis olmalısın

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Selçuk abi sen mühendis misin? Teknik jargonla konuşuyorsun mühendis olmalısın
              degilim
              ama 3 yil sonra olabilirim ins

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                yinede olmaz kat arasına ışıklı pano asla konulmamalı.trübünleri bütünlüğü bölücek.ilk katımız çok yatay araya birde ışıklı pano konulursa çok aryık iğrençbir durum olucak burda yazıyorum yapılınca görürüsünüz asla konulmamalı renkdaşım.
                isikli pano konulmamali fikrini al baska yerde soyle. yeter be ne cektik senden. al bi cezada kurtulalim senden bir iki hafta daha.

isikli pano o la cak !!!!
                u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  tribünemi
                  Hayır isim sponsoru. Konya Turkcell Arena

Yorum

Torku bırakmaz bence bu saatten sonra. Hele ki bu sene ki başarının üstüne Torku yine sponsorluğa devam eder.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      isikli pano konulmamali fikrini al baska yerde soyle. yeter be ne cektik senden. al bi cezada kurtulalim senden bir iki hafta daha.

isikli pano o la cak !!!!
                      Burda dayatmaci fikir anlayışımı var.bende zevkimi fiktimi söylüyorum .

Ve artı 4-5 üye bana karşı iyice uslubunu bozdu adminlerimin nasıl gözünden kaçıyor hayret.

Ceza isinide renkdas sen belirleyemessin burda yöneticiler var.bana satasanlar ilk ceza almalı.

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        yinede olmaz kat arasına ışıklı pano asla konulmamalı.trübünleri bütünlüğü bölücek.ilk katımız çok yatay araya birde ışıklı pano konulursa çok aryık iğrençbir durum olucak burda yazıyorum yapılınca görürüsünüz asla konulmamalı renkdaşım.
                        lan olm sen fenerlimisin.fenerli bile senin gibi negatif yorum yapmaz.her şeyden bi b.k çıkarıyorsun
                        Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                        Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• baktım olacağı yok stadı evde hızlandırdım

stad.jpg
                          O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

Konya Torku Arena ya ne oldu?
                            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Konya Torku Arena ya ne oldu?
                              Torku ile olan anlaşma bir yıllıktı yanlış hatırlamıyorsam.

Yorum

• İlk olarak MertcaN.K.*61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                baktım olacağı yok stadı evde hızlandırdım

[ATTACH]9001[/ATTACH]
                                Bir an ne oluyo dedim ta ki yazıyı okuyana kadar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X