Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    - Hibrit Çim
    - Stadın dış kaplamasına led ışıklandırma
    - Kat aralarına reklam panoları
    - Eğer mümkünse tribünlerin biraz daha yaklaştırılması ve karşıdaki çıkışların kamufle edilmesi

Hibrit çim işi tamam. Kalan maddeleri de başkana iletelim.
    İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

-Koltuk kalitesini artırmak ( Söylenen 3. sınıf olacak )
    -Zemin ve Tribun ısıtması

olarak ben ekleyeyim.
    - Tartan pistin turuncu değil yeşil olması
    - Mervdiven altlarına bordo ışık (daha önce benzer görselleri paylaşmıştım)

Bunlarıda ben ekleyeyim sizin yazdıklarınıza
    .

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Gerekirse ayrı başlık açıp isteklerimizi rapor haline getirip yönetime iletmemiz lazım. Ne kadarı yapılırsa kardır bu vakitten sonra.
      İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      - Tartan pistin turuncu değil yeşil olması
      - Mervdiven altlarına bordo ışık (daha önce benzer görselleri paylaşmıştım)

Bunlarıda ben ekleyeyim sizin yazdıklarınıza
      Kesinlikle fikirlerimizi bir çatı altında toplayıp,ortak bir rapor halinde yönetime sunmak lazım.
      Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• sivasın koltukları bu şekilde.bakalım bizim hala sızmayan sır gibi koltuklarımız nasıl olacak.
        bu arada sivas stadının tartan pisti ve çıkış tüneli tek kelime ile rezalet.
        ÜNALKARAMANSPORLU..

"
        Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Şu güzelim stadyumda mustafa yumlu sahaya çıkarsa çok büyük bir kepazelik olacak, çok büyük bir rezillik yaşanacak. Beni düşündüren konulardan birisi de budur. Düşünürken bile tiksinti veriyor

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bana göre en iyi futbol stadyumu.

Bir numara .
            kesinlikle katılıyorum

Yorum

• Evet San Mames harika gerçekten. Ben Emirates'e de hastayım ama.
              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Herhangi bir engel teşkil etmez, ne güzel stata yukarıdan bakılınca TS arması gözükecek, uçakla gelenler vs. her yerden gözükecek. Harika bence. Üstelik, bizim tribünlerde pek kareografi tarzı şeyler olmuyor, olsa da birbiriyle bir alakası yok ki.

ben anlatmak istediğimi anlatamadım her neyse logo şuanki tasarımda tamamlanmıyor küçük tam boy logo kullanılıcaksa bir kata kabulumdur, benim görüşüm boyle yıldız başka bi yerde logo başka bi yerde hiç hoş ve türübünle bütünleşmiyor birşeyler yarım gözüküyor bu tasarım san mamese gider ama bizim stada kat yapısıyla gitmezz uçaktaki görücek diyede böyle bi olaya gerek yok diye düşünüyorum

Yorum

Evet San Mames harika gerçekten. Ben Emirates'e de hastayım ama.
                  Bnde çok beğeniyorum müthiş bi ambiyans oluyor stadda gerçekten.

Fakat stad olayı bahane bana göre. Önemli olan sporu , futbolu anı anına yaşayan taraftar olmak

Yorum

Evet San Mames harika gerçekten. Ben Emirates'e de hastayım ama.

juventus arena

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bnde çok beğeniyorum müthiş bi ambiyans oluyor stadda gerçekten.

Fakat stad olayı bahane bana göre. Önemli olan sporu , futbolu anı anına yaşayan taraftar olmak

bizim ülkede bu taraftarlık işi tezehurat olarak görülüyor buna üzülüyorum.ingiliz tarzı yuhalama ve alkışlı tepki üstüne bir kitle oluşturmamız lazım

Yorum

• THY sponsor olursa benzeri bir çalışma harika ve unutulmaz olur
                        En son Alp Yavuz 13 tarafından düzenlendi; 29.03.2016, 22:51.
                        EZE EZE KUPA KARADENİZ'E !!!!!!!!!!!!!

https://twitter.com/alphonse_13

Yorum

• İlk olarak Alp Yavuz 13 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

THY sponsor olursa benzeri bir çalışma harika ve unutulmaz olur
                          Inan bana THY daha iyisini yapar, reklam konusunda bir numaralar.
                          keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• THY açılışa Batman ve Superman'i bile getirir :P Batman Batmobile ile kapıdan giriyomuş Superman çatıdan görünmez halatla iniyomuş hfhgfhgls

Hazır Batmobile da Türkiye'ye getirilmiş olur bence

Türk Hava Yolları’nın sponsor olduğu 'Batman Süperman Adaletin Şafağı' filminde kullanılan Batmobile, İstanbul'a getirildi. Batmobile, kısa bir süre sonra...
                            t @Selim_Turan

Yorum

• İlk olarak orhanunal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bizim ülkede bu taraftarlık işi tezehurat olarak görülüyor buna üzülüyorum.ingiliz tarzı yuhalama ve alkışlı tepki üstüne bir kitle oluşturmamız lazım
                              Bu eğitim seviyesiyl alakalı bişi. Mesela almanyada ikisi birden var. Bana sorarsan şu an dünyada taraftar olarak en iyisi almanya. 10 senede buralara geldiler. Bana göre 10 sene sonra ingiltere seviyesine pazarlama konusunda gelecekler hatta altyapı , kulupler bazında , milli takım bazında ingiltereyi süpürecekler bile. Dünyada seyirci ortlaması en yüksek ülke. Müthiş seyirci desteği müthiş bi altyapı müthiş bi sponsorluk gelirleri ( bu konuda da 1 numara olmaları lazım) . Eğerki futbolcu kalitesini transfer bazında biraz daha artırırlarsa bana göre ingiltereyi geçmemeler çok zor olmaz. O yüzden bizim de kulüp yönetimi , taraftar olarak , altyapı olarak almanyadan çok çok örnekler almamız şart bana göre ingiltereye kıyasla.

Yorum

• İlk olarak orhanunal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                juventus arena
                                onu görmemiştim o da harikaymış.
                                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X