Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kanforfi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    koltuklara logo dizaynı yapılınca kareografi yapmak isteyince bu taraftar tekrar logo üzerine kartonlarla bidaha logomu yapıcak koltuklarda logo dizaynını benimsemedim benimsemiyorum.
    sebebi anlayamadım. nasıl engel oluyor biri diğerine? ayrıca taraftar kartonlarla niye logo yapıyor? hadi yapmak istedi diyelim, niye kartonla yapılan logo, koltukla yapılan kalıcı logodan daha değerli? tekrar söylüyorum, sorunun ne olduğunu tam anlayamadım.

Yorum

• İlk olarak kanforfi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      koltuklara logo dizaynı yapılınca kareografi yapmak isteyince bu taraftar tekrar logo üzerine kartonlarla bidaha logomu yapıcak koltuklarda logo dizaynını benimsemedim benimsemiyorum.
      Herhangi bir engel teşkil etmez, ne güzel stata yukarıdan bakılınca TS arması gözükecek, uçakla gelenler vs. her yerden gözükecek. Harika bence. Üstelik, bizim tribünlerde pek kareografi tarzı şeyler olmuyor, olsa da birbiriyle bir alakası yok ki.
      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Öğrencilere passolig bedava olsun. Kombineler özel indirimli yapılabilir.
        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Arkadaşlar bizim membranlar neden bordo-mavi karışık yapılmadı. Torku Arena tarzı... ve orada membranlar gece şeffaf görünüyor, bizimki de öyle mi olacak? std2.jpg
          En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 29.03.2016, 19:23.

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Arkadaşlar bizim membranlar neden bordo-mavi karışık yapılmadı. Torku Arena tarzı... ve orada membranlar gece şeffaf görünüyor, bizimki de öyle mi olacak? [ATTACH]8876[/ATTACH]
            icerde isik oldumu seffaf gözükmesi normal

digerini mimara soracan
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Stad budur işte. https://www.youtube.com/watch?v=a8vrusp2YKY
              You Will Never Walk Alone
              Liverpool F.C

Yorum

• - Hibrit Çim
                - Stadın dış kaplamasına led ışıklandırma
                - Kat aralarına reklam panoları
                - Eğer mümkünse tribünlerin biraz daha yaklaştırılması ve karşıdaki çıkışların kamufle edilmesi

Hibrit çim işi tamam. Kalan maddeleri de başkana iletelim.

Yorum

• wowturkeyde bir arkadaş dış cephedeki kırmızı boyanan yerlerin altındaki düz duvarın kaplama yapıldığı bilgisini paylaşmış.Fotoğrafta atmış ancak üye olmadığım için büyütüp göremedim. Bu konuda bilgisi olan görselle destekleyebilecek bir arkadaş var mı acaba ?
                  O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• [MENTION=1830]calypso[/MENTION] dediğim gibi bu konuda uzman biri değilim, rüzgar için kısa bir araştırma yaptım güneşe göre daha olumlu bir tablo var ancak yine yatırım yapılabilirlik düzeyi nedir iyi etüt etmek gerek. Şahsi fikrim karadeniz bölgesinde tarımsal ve hayvansal atıkların değerlendiriliği biyokütle enerjisi diğerlerine göre daha önde gözüküyor.
                    O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      - Hibrit Çim
                      - Stadın dış kaplamasına led ışıklandırma
                      - Kat aralarına reklam panoları
                      - Eğer mümkünse tribünlerin biraz daha yaklaştırılması ve karşıdaki çıkışların kamufle edilmesi

Hibrit çim işi tamam. Kalan maddeleri de başkana iletelim.

-Koltuk kalitesini artırmak ( Söylenen 3. sınıf olacak )
                      -Zemin ve Tribun ısıtması

olarak ben ekleyeyim.
                      Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• İlk olarak MertcaN.K.*61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        wowturkeyde bir arkadaş dış cephedeki kırmızı boyanan yerlerin altındaki düz duvarın kaplama yapıldığı bilgisini paylaşmış.Fotoğrafta atmış ancak üye olmadığım için büyütüp göremedim. Bu konuda bilgisi olan görselle destekleyebilecek bir arkadaş var mı acaba ?
                        bugradeniz_FB_IMG_1459259634389.jpg

Bu mu?
                        En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 29.03.2016, 20:58.

Yorum

• İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

-Koltuk kalitesini artırmak ( Söylenen 3. sınıf olacak )
                          -Zemin ve Tribun ısıtması

olarak ben ekleyeyim.
                          Gerekirse ayrı başlık açıp isteklerimizi rapor haline getirip yönetime iletmemiz lazım. Ne kadarı yapılırsa kardır bu vakitten sonra.

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            [ATTACH]8877[/ATTACH]

Bu mu?
                            Evet bu teşekkürler. Bu kamp eğitim merkezi ve diğer yapının dış cephe kaplamasına benziyor. Tahminde bulunuyorum sadece görsel üstünde kaplama malzemesi hakkında bilginiz var mı ? Teşekkürler şimdiden.

Yorum

• İlk olarak edimurphy_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bana göre en iyi futbol stadyumu.

Bir numara .
                              .

Yorum

• Başkanın heyecanı kaybolan taraftarı tekrar ayağa kaldırma çabaları gerçekten takdiri hakediyor..Bu tekrar diriliş hareketine taraftar olarak kayıtsız kalmamalıyız.. BMN olarak bir kombine organizasyonuda biz yapabilriz... 10-20-100 miktarın önemi yok aramızda para toplayıp başarılı öğrencilere kombine olabiliriz..Maksat çorbada tuzumuz olsun herkes bir parça elini taşının altına koysun..
                                ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X