İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
ben 30 bin kombineyi hayal olarak görmüyorum. senesini pek hatırlamıyorum ama sadri şener döneminde 18 19 bin kombine satmışlığımız da var . (bunun bi kısmı siyasi ve sanatçı desteğiyle oldu tabi o ayrı ) yeni stad olmasının da artı faktörüyle bu kadar kombinenin satılabileceğini de düşünüyorum..Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !
Yorum
-
İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülerenktaş çok uzun zamandır benimde aklımda ama gerçekleşmeyeceği düşüncesiyle yutkundum. bu fikri dile getirmek sana nasip oldu. İnşallah kulüp duyarsız kalmaz
Yorum
-
5 senedir maça gitmeyen bir çok arkadaşım seneye Akyazı' da kombine almak için can atıyor. 30 Bin kombine hayal değil. Yeterki başarı olsun. Ilk sezon kombine fiyatları düşük olmalı. Kale arkası 100-150, Maraton 200-300. Bu fiyatlarla 40 bin kombine bile satılır. Gelecek sezon biraz daha attırılabilir fiyatlar. Önemli olan taraftarı bir kez olsun stada çekmek. Gerisi zaten gelir.
Ayrıca çok büyük bir takımla sezon açılış maçı şart. Hem kombine satışına yansır, hemde ilk maçta tribünde ayakta duracak yer bile kalmaz. Sezon ortalaması yükselir.Şahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
Takım başarılı olmadıkça bu stat ne yazık ki dolmaz.Keşke taraftar sadece takım kafaya oynarken değil de her zaman destek olsa.
bir de şunu belirtmek isterim ki, taraftar 200-300 TLlik kombinelere, 10-20 TLlik biletlere pahalı diyor.Trabzon büyükşehir, herkesin önceliği sözde Trabzonspor ama bahsedilen bedeller taraftara fazla geliyor.Bu konu bana ilginç geliyor.daha öncede yazmıştım.eminim ki Trabzondaki kafelerin bir çoğu doludur.bu kafelerdeki içeceklerin fiyatları malumunuz.bir haftasonu kafede harcayacağımız içecek parasına kulüp bilet satıyor.Ama nedense taraftar yinede biletler, kombineler pahalı ucuzlatılsın demektedir.Ben demiorum ki kombineler ya da biletler FB,GS fiyatları kadar olsun ama PTT ya da alt lig takımlarının bilet fiyatları ile de aynı olmasın.
dün akşam mesela başkana bir grup taraftar diyor ki başkanım formalar kaliteli özel olmayacak mı?peşinden bir başka taraftarlar başkanım formalar pahalı ucuzlatamayız mı?hem ucuz hem kaliteli forma üretimi hangi takıma yapılmış mesela?
Velhasıl bana göre kulübün ne bilet ne de kombine fiyatları pahalıdır.Bizler birazda kendimizden taviz verelim.Gerekirse kız ya da erkek arkadaşımızla bu haftasonu kafede oturacağımıza bilet alalım ortak sevdamız olan Trabzonpor maçına gidelim diyelim.ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakım başarılı olmadıkça bu stat ne yazık ki dolmaz.Keşke taraftar sadece takım kafaya oynarken değil de her zaman destek olsa.
bir de şunu belirtmek isterim ki, taraftar 200-300 TLlik kombinelere, 10-20 TLlik biletlere pahalı diyor.Trabzon büyükşehir, herkesin önceliği sözde Trabzonspor ama bahsedilen bedeller taraftara fazla geliyor.Bu konu bana ilginç geliyor.daha öncede yazmıştım.eminim ki Trabzondaki kafelerin bir çoğu doludur.bu kafelerdeki içeceklerin fiyatları malumunuz.bir haftasonu kafede harcayacağımız içecek parasına kulüp bilet satıyor.Ama nedense taraftar yinede biletler, kombineler pahalı ucuzlatılsın demektedir.Ben demiorum ki kombineler ya da biletler FB,GS fiyatları kadar olsun ama PTT ya da alt lig takımlarının bilet fiyatları ile de aynı olmasın.
dün akşam mesela başkana bir grup taraftar diyor ki başkanım formalar kaliteli özel olmayacak mı?peşinden bir başka taraftarlar başkanım formalar pahalı ucuzlatamayız mı?hem ucuz hem kaliteli forma üretimi hangi takıma yapılmış mesela?
Velhasıl bana göre kulübün ne bilet ne de kombine fiyatları pahalıdır.Bizler birazda kendimizden taviz verelim.Gerekirse kız ya da erkek arkadaşımızla bu haftasonu kafede oturacağımıza bilet alalım ortak sevdamız olan Trabzonpor maçına gidelim diyelim.Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !
Yorum
-
İlk olarak BaşoğLu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebilet fiyatları hususunda katılıyorum. formalarla alakalı şuna katılmıyorum. forma hem ucuz hem kaliteli olsun kısmına . ya biz forma bile diyemeyeceğimiz tişörtlere 120 lira vereceğimize forma gibi forma yapsınlar 200 lira verelim. ama forma giyelim ! Kalite yok hiçbir ürünümüzde maalesef. yönetim buna da el atmalı ...ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak BaşoğLu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben 30 bin kombineyi hayal olarak görmüyorum. senesini pek hatırlamıyorum ama sadri şener döneminde 18 19 bin kombine satmışlığımız da var . (bunun bi kısmı siyasi ve sanatçı desteğiyle oldu tabi o ayrı ) yeni stad olmasının da artı faktörüyle bu kadar kombinenin satılabileceğini de düşünüyorum..Ben Size Torunlarınıza Anlatabileceğiniz Bir Hikaye Yazdım, Nasıl Anlatacağınız Size Kalmış !!!
Şenol GÜNEŞ
Yorum
-
İlk olarak samet aslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyarısını vali belediye alıp işçilere dağıtmıştıSevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !
Yorum
-
İlk olarak BaşoğLu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben 30 bin kombineyi hayal olarak görmüyorum. senesini pek hatırlamıyorum ama sadri şener döneminde 18 19 bin kombine satmışlığımız da var . (bunun bi kısmı siyasi ve sanatçı desteğiyle oldu tabi o ayrı ) yeni stad olmasının da artı faktörüyle bu kadar kombinenin satılabileceğini de düşünüyorum..Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePassolig ile gidemediğin maçların bilet hakkını başka bir passolig sahibine aktarabiliyorsun. Passoligin güzel taraflarından birisi de bu işte.@ okşoholu
Yorum
-
İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok nadir izliyorum kardeşim. Şu Semih denilen ufak akıllıya dalasım geliyor. Bu sezon yarışmacıların hepsi bir cins.Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum