İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖyle kötü bir noktadan kalkışa geçiyoruz ki, guzel şeyler erken biter korkusuna kapılıyorsunuz.
Korkmayın, başkanımız inanılmaz motive ve başarma isteği ile full dolu.
Spor camiasinda derin bir iz bırakmadan asla bu yoldan dönmez.
Karadeniz inadi, başarma isteği, çalışkanlık kendisinde fazlasi ile var.
Benim tek korkum, boylesine donanımlı ve vizyon sahibi başkanı taraftarın yalnız bırakması...
Umarım camia olarak bu değerli başkanı sahiplenir ve en tepeye yükseliriz.
Böyle bir Başkan, bu ülkede yüzyılda bir gelir.
Değerini, kıymetini bilmemiz gerek...
Adam her hamlesinde taraftarın nabzını ölçüyor, soruyor, fikir alıyor.
Yapacağı işte gidiyor tum başarılı ışleri inceliyor. Helal olsun vallahi...
Gitmiş kaç tane stadyumda incelemeler yapmışlar. O stadyumlarin iyi yanlarini stadyumumuza getirmek istiyoruz diyor.
Başka söze gerek var mi?
3 sene önce seçmiş olsaydık, şu stadyumdaki bazi eksikler belki de olmayacaktı.
Dediğim gibi şükür etmeliyiz.
Ve elimizden geldiğince destek olmalıyız.
Başkan Akyazı Stadyumu ile güzel bir sinerji oluşturabilirse şehrin desteğini büyük oranda arkasına alır.....
Biraz aceleci yapıya sahip olduğumuzdan stadyumunda br an önce bitmesi şart tabi....
herkesin aksne ben stadyumun yeni sezondan önce biteceğini düşünüyorum.
Genel oalrak çok geç kaldık evet bu iş 2006 yılında gündeme geldi tam 10 yıl oldu ama bu aksaklık bugün yapılan çalışmaları görmemize engel olmamalı....
Bölgeye gidip , çıplak gözle defalarca etrafı inceleyen biris olarak ben biteceğini düşünüyorum....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu birazda başkana bağlı dstum...
Başkan Akyazı Stadyumu ile güzel bir sinerji oluşturabilirse şehrin desteğini büyük oranda arkasına alır.....
Biraz aceleci yapıya sahip olduğumuzdan stadyumunda br an önce bitmesi şart tabi....
herkesin aksne ben stadyumun yeni sezondan önce biteceğini düşünüyorum.
Genel oalrak çok geç kaldık evet bu iş 2006 yılında gündeme geldi tam 10 yıl oldu ama bu aksaklık bugün yapılan çalışmaları görmemize engel olmamalı....
Bölgeye gidip , çıplak gözle defalarca etrafı inceleyen biris olarak ben biteceğini düşünüyorum....
Faik Bey, ben de biteceğini düşünüyorum.
Yeni sezona muhakkak yetiştireceklerdir.
Söylediklerinize hak veriyorum, kesinlikle doğru.
Başkan sinerji oluşturabilecek bir insan, başkandan yana bir problem olacağını sanmıyorum.
Tek korkum, taraftarımız biraz inatçı...
Umarım Başkan'ın tüm bu emeklerine, çabasına karşılık verebiliriz.
Dediğim gibi böyle bir başkan yüzyılda bir gelir.
Trabzonspor'un dirilişini hep birlikte el ele başarmalıyız.
Forma, bilet, dergi, ürün vb. destek olmalıyız.
Uyuyan, kabuğuna çekilen büyük taraftar kitlemizi harekete geçirmeliyiz.
Biliyorum, sahada güçlü bir takım kurabilirsek, bu dediklerim tek tek gerçekleşecektir.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFaik Bey, ben de biteceğini düşünüyorum.
Yeni sezona muhakkak yetiştireceklerdir.
Söylediklerinize hak veriyorum, kesinlikle doğru.
Başkan sinerji oluşturabilecek bir insan, başkandan yana bir problem olacağını sanmıyorum.
Tek korkum, taraftarımız biraz inatçı...
Umarım Başkan'ın tüm bu emeklerine, çabasına karşılık verebiliriz.
Dediğim gibi böyle bir başkan yüzyılda bir gelir.
Trabzonspor'un dirilişini hep birlikte el ele başarmalıyız.
Forma, bilet, dergi, ürün vb. destek olmalıyız.
Uyuyan, kabuğuna çekilen büyük taraftar kitlemizi harekete geçirmeliyiz.
Biliyorum, sahada güçlü bir takım kurabilirsek, bu dediklerim tek tek gerçekleşecektir.
Sen gör o zaman desteği.....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
merhaba;
dün akşam sayın muharrem usta başkanımız Aspor da 2 saatlik konuk olduğu programda izledim dinledim ve hem üzüldüm geçmiş yıllarda desteklediğimiz başkanımız dediğimiz insanların bize yaptığı kötülükleri duyunca, hemde sevindim misyon ve vizyon anlamında trabzon şehrine ve trabzonspor'a yakışan bir başkanımız olmasında dolayı. hangi birini anlatıyım burda yada yazayım. gerçekten çok geniş bir vizyonu olan ve taraftarın ne istediğine nasıl bir oluşum içinde olmasını dileğine kulak veren fakat aynı anda da kurumsallaşma yolu ile ilerleyen bir yönetimimiz var. stadımızla ilgili olan tüm ama tüm soru işaretlerim kuşkularım dün akşam itibaren kafamdan yok oldu. başkanımız öyle içten konuştu ve anlattı ki artık sadece stadımızın açılma zamanını bekliyorum. takımımızın yeni oluşu ile ilgili ise anlattıkları ise muazzam derece avrupai ve gerçekçiydi. Artık tek dileğim ve isteğim kendi kendimizi aşağıya çeken bir camia değil başarılı olanı destekleyen ve daha da ilerisi için tek yürek tek bilen olan bir camia olmamızdır.
saygılarımla
Yorum
-
ben en çok turkceli istiyorum nedense.. "fırtına turkcel arena" yada "turkcell fırtına arena" kulağa nede hoş geliyor.. ayrıca operatörler hız konusunda rekabet halinde.." fırtına turkcell" ismi bu rekabette türkcelin hızlı olduğu imajını halk nezdinde pekiştirecektir. "FTA = FIRTINA TURKCEL ARENA" hayde turkcel biraz zorla imkanları..vodafone, türk telekom bu işe girip ben kenardayım diyemezsin. kimse milli takım sponsorluğunu takmaz..bu ülkede kulüp taraftarlığı malesef milli takım taraftarlığının önündedir.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiHemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.
Yorum
-
Bu baskan la biz sonsuza kadar devam etmeliyiz.. Ne olursa olsun bu baskan dan Trabzonspor a asla zarar gelmez, tam aksine fayda gelir.
Redbull un Trabzonspor a sponspor olacak olmasi sadece ufak bir prestij katar baska birsey katmaz, ancak Samsung gibi dunya devi bir firma sponspor olursa, hem en yeni teknoloji statta kullanilir, hem stat skorbordlari samsung menseili olur, hem samsung telefonlari kombine sahiplerine indirimli olabilir, yani her turlu bizlerin isine yarar.
Bizler isimize yarayacak sponsporu secmeliyiz, THY, Redbull yada banka isimleri bizim isimize yaramaz. Bize hergun kullandigimiz, hayatimizi kolaylastiracak ve sevdigimiz bir firma adi lazim. Samsung super bir sponspor olur. Formalarin Adidas olacagini dusunursek samsung ile beraber guzel bir ikili olacaklardir.
Baskanin bu ise yogunlasmasi lazim.
Bejiktas stadi 1 haftadir her gun tv de haberlerde biktik artik. Herkes yenilikci harika teknolojik stat diyorda, cati ozelligi disinda daha gordugumuz duydugumuz birsey yok. Son derece basit, ortada guzel denilecek tribun dikligi disinda sacma bir stat var karsimizda. Cati ise zaten ayri bir felaket, heralde 3 5 sene sonra cati arasinda 3. kati dikecekler diye o boslugu birakmislar.
Akyazida ki otopark kismi bana biraz kucuk geldi. 40 kusur bin kisi ye yetecek kadar bir park yeri varmi orda ? gelenlerin yarisi toplu tasima ile gelse yarisi 20 bin eder 20bin/4 desek 5 bin araba yapar. yani minimum 5 bin araclik yer varmi orada ?
Hastane fikrine gecende oldugu gibi yine karsiyim. Yeteri kadar hastane var en uzak hastane stada 8 dakka uzaklikta. Acik hava konseri ne yogunlasilmasi lazim. Insanlari mutlu edecek seyler lazim, hastane hastane insanlar artik hasta olmak zorunda gibi hissediyor kendini. Azicik akilli olalim.
Bu ali agoglu mu nedir. Adini burda almayin Allah askina. ne idugu belirsiz paranin gucuyle hareket eden bu adama kombine yi birak bilet bile satilmaz. oraya gidenler fakir karanfil biraktilar ben ise gul diyen bir adam ne kadar ciddiye alinabilir. gereksiz bos bir adam.
herkese saygilaru will need justice at the end..
Yorum
-
İlk olarak 61li tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebjk stadını nasıl pazarladıysa malı artık,son 1900 kombine kalmış.seneye full tribünlere oynayacaklar.inşallah bizde böyle pazarlama yapabiliriz.
Yorum
-
Baştan beri inanmadım şu stadın önümüzdeki sezona yetişeceğine...her gün görüyorum evet çalışma var şu an ama arada yavaşlayan süreçte çok geç kalındı...sadece stat olarak bakmayalım. bunun çevre yolları var ki daha çok iş var orada.hala dolgu yapılan yer var stad çevresinde.nitekim dün başkan çok büyük bi aksıilik olmazsa ilk maçı orada oynıcaz dedi...bakın gidişatı söyliyim 1 ay sonra o cümle "büyük ihtimalle yetişecek" olacak...2 ay sonra "inşallah yetişecek" olacak, 3 ay sonra "mümkün olan en kısa sürede oraya geçeriz" olacak,sonra da 2. yarı için bekliyor olacağız...
Yorum
-
arkadaşlar yeni stadimizin tribünlerinin sahaya uzakligi konusunda maraton ve protokol tribünün 8,5m, kalerarkalarinin uzakliginin ise 10m oldugu yaziliyor... Bu dogru mu ? Eğer dogruysa cok ama cok kötüüü...bi işi de adam gibi yapsinlar...anlayan biri cikmiyor mu buişten... 10 m nedir yaaa.. 8,5 m nedir arkadass... Bir akilli cikip demiyor mu burasi olimpik stadyummu kardesim neden bukadar uzak... Vadafona arena ve timsah arenanin uzakligi 6m. Tt arenaninkide 5,5 -6 m kadar... Ayip yaaa... Biri yönetimden birine söylemedimi bu konuyu ??şαмριуσηℓυк ναя υƒυктα кαяα∂єηιz ∂αℓgα ∂αℓgα уαηıη∂αуız єννєℓ αℓℓαн кıяк вιя кєяє мααşαℓℓαн...
Yorum
-
Başkanımız 30 bin kombineden bahsetti iddialı bir rakam ortalama 50 tl bir ücret olsa 1,5 trilyon 17 maç alsana25 trilyon yani 8 milyon Euro bir futbolcu parası bu rakamlara ulaşabilmek için çok iyi bir alt yapı yapılması lazım örnek olarak ben kombine alsam Trabzonda izleyebileceğim maç sayısı 3-5 arası 12 maçı kaçırıyorum benim yerim boş kalacak bir nevi yer işgal ettiğim için takıma zarar veriyorum kombinemi de yollamak zor olacağından telefon üzerinden bunu halledebilmem lazım yani ben kulübe mesaj atıp benim yerime şu zat gelecek diyebilmem lazım böyle olursa 30 binide geçeriz gibime geliyor
Localara gelince bence bizim başkan bunların tamamını satar hatta bu sattığı adamları onure etmek için locanın camına şirketlerinin logosunu da ekler aslında bir kaç örnek çalışması yapılsa çok iyi olurdu@ okşoholu
Yorum
-
İlk olarak oksoholu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkanımız 30 bin kombineden bahsetti iddialı bir rakam ortalama 50 tl bir ücret olsa 1,5 trilyon 17 maç alsana25 trilyon yani 8 milyon Euro bir futbolcu parası bu rakamlara ulaşabilmek için çok iyi bir alt yapı yapılması lazım örnek olarak ben kombine alsam Trabzonda izleyebileceğim maç sayısı 3-5 arası 12 maçı kaçırıyorum benim yerim boş kalacak bir nevi yer işgal ettiğim için takıma zarar veriyorum kombinemi de yollamak zor olacağından telefon üzerinden bunu halledebilmem lazım yani ben kulübe mesaj atıp benim yerime şu zat gelecek diyebilmem lazım böyle olursa 30 binide geçeriz gibime geliyor
Localara gelince bence bizim başkan bunların tamamını satar hatta bu sattığı adamları onure etmek için locanın camına şirketlerinin logosunu da ekler aslında bir kaç örnek çalışması yapılsa çok iyi olurdu
Yorum
-
İlk olarak oksoholu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkanımız 30 bin kombineden bahsetti iddialı bir rakam ortalama 50 tl bir ücret olsa 1,5 trilyon 17 maç alsana25 trilyon yani 8 milyon Euro bir futbolcu parası bu rakamlara ulaşabilmek için çok iyi bir alt yapı yapılması lazım örnek olarak ben kombine alsam Trabzonda izleyebileceğim maç sayısı 3-5 arası 12 maçı kaçırıyorum benim yerim boş kalacak bir nevi yer işgal ettiğim için takıma zarar veriyorum kombinemi de yollamak zor olacağından telefon üzerinden bunu halledebilmem lazım yani ben kulübe mesaj atıp benim yerime şu zat gelecek diyebilmem lazım böyle olursa 30 binide geçeriz gibime geliyor
Localara gelince bence bizim başkan bunların tamamını satar hatta bu sattığı adamları onure etmek için locanın camına şirketlerinin logosunu da ekler aslında bir kaç örnek çalışması yapılsa çok iyi olurdu
ayrıca localarda senelik 100.000 tl ye kiralanmalı .
bu şekilde ortalama her sene 30 milyon tl gelir demek ...Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum