Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bizim Stadyum yetişene kadar düşme hattındakiler dahil...

Bütün süper lig klüplerine....

Hatta ptt 1 lig ekiplerinin çoğnua stadyum yapıldı...

Samsunsporun stadyumu bile bitmek üzere...

Ama bizimi tepkisiz halkımıza müstehak her şeyde takımımıza yazık oluyor ona üzülüyorum....
    Memlekette malesef parti fanatizmiyle birlikte kraldan çok kralcılık yapıldığı için sizi gibi birşeyler söylemeye kalkıştığımızda hemen " buraya sadece bir stad değil koca bir kompleks yapılıyor, dünyada başka böyle bir proje var mı " naralarıyla susturulduk adeta Trabzonspor ve proje düşmanı ilan edildik. Elbette bizde sadece stadyum değil kompleks yapıldığını sizler gibi görmekteyiz. Zaten sorun da orda toki diğer illerde karşılığında birşey almadan bu stadları yapmakta bizden aldıkları ise malum. Her zaman ve her yerde Trabzonspora yakışır şeylerin mücadelesini verirken ve bazı şeyleri sorgularken neden hemen elinize gözünüze dursun dercesine " ama bize kompleks yapılıyor ! " diye çıkışmalar oluyor.Trabzonspora sadece stad değil kompleks yapma gerekliliği takımımızın tarihi, vizyonu ve misyonundan doğan bir haktır diye düşünüyorum.
    Sizin alıntınız vesilesiyle hem görüşlerinize katılmak hemde yeni yaşanan hadiseler çerçevesinde yeni şeyler eklemek isterim.

Dün gece yaşananlar malumunuz.. Olaylardan sonra çeşitli siyasilerden Trabzona destek mesajları havada uçuştu. Şimdi soruyorum bu projeyle ilgili meclis gündemine gelmiş bir önergeye dalga geçer gibi cevap verenler sizleri samimi bulmuyorum. O ki Pekşen'in soru önergesini bilerek cevaplamadınız. 1 hafta sonra bir basın toplantısı yapıp doğru ve gerçek cevaplarla bunları açıklamak çok mu zordu dün yaşanan facia sonrası ortalıklara düşen Sayın Trabzonsporlular ?
    O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• İlk olarak Ömer Akdağ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Heykel konusu vardi burda.

Salih Dursun'un kirmizi kart gosterdigi bir heykel istiyorum Akyaziya!
      Dozer cemilden sonraki yeni efsanemiz salih dursumdur. Çok yetenekli değil belkiama 5yıldırhiçbir trabzonsporlunun yapamadığını yaptı. Akyazıya heykeli yakuşır. Ve trabzomsporun yeni simgesi olmuştur salih dursun. Şenol güneşlerin. Şotanın. Haminin yapaöadıpını yaptı. Zeki çocuk aynı zamnda. Taraftar ciddi şekilde ödüllendirmeli salihi.

Yorum

• İlk olarak MertcaN.K.*61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Memlekette malesef parti fanatizmiyle birlikte kraldan çok kralcılık yapıldığı için sizi gibi birşeyler söylemeye kalkıştığımızda hemen " buraya sadece bir stad değil koca bir kompleks yapılıyor, dünyada başka böyle bir proje var mı " naralarıyla susturulduk adeta Trabzonspor ve proje düşmanı ilan edildik. Elbette bizde sadece stadyum değil kompleks yapıldığını sizler gibi görmekteyiz. Zaten sorun da orda toki diğer illerde karşılığında birşey almadan bu stadları yapmakta bizden aldıkları ise malum. Her zaman ve her yerde Trabzonspora yakışır şeylerin mücadelesini verirken ve bazı şeyleri sorgularken neden hemen elinize gözünüze dursun dercesine " ama bize kompleks yapılıyor ! " diye çıkışmalar oluyor.Trabzonspora sadece stad değil kompleks yapma gerekliliği takımımızın tarihi, vizyonu ve misyonundan doğan bir haktır diye düşünüyorum.
        Sizin alıntınız vesilesiyle hem görüşlerinize katılmak hemde yeni yaşanan hadiseler çerçevesinde yeni şeyler eklemek isterim.

Dün gece yaşananlar malumunuz.. Olaylardan sonra çeşitli siyasilerden Trabzona destek mesajları havada uçuştu. Şimdi soruyorum bu projeyle ilgili meclis gündemine gelmiş bir önergeye dalga geçer gibi cevap verenler sizleri samimi bulmuyorum. O ki Pekşen'in soru önergesini bilerek cevaplamadınız. 1 hafta sonra bir basın toplantısı yapıp doğru ve gerçek cevaplarla bunları açıklamak çok mu zordu dün yaşanan facia sonrası ortalıklara düşen Sayın Trabzonsporlular ?
        Mersin'e 18 ayda Olimpik Stadyumu diktiler. Üstelik bir kaç ayda firmadan dolayı aksamasına rağmen....

2006 yılında orta çıkan Stadyum işi 2016 oldu hala bitecekmi diyoruz.... Dile kolay tam 10 yıl geçmiş.....

10 yılda istenseydi 1 tane değil 10 tane kompleks yapılırdı ama istenseydi...

Bu dediğiniz gibi birazda halkla alakalı bir durum....

Hal " gelene ağam,gidene paşam" demeye devam ettiği müddetçe bu gibi olaylarda hep sona düşmeye mahkumuz maalesef
        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Bursasporu davet edip onlarla acilis maci yapmamiz lazim. Barcelonaymis, Madridmis, birakin onlari. Biz anlamli kulüpsek anlamli bir mac düzenleyelim.

Yorum

• Sivassporun statini gorunce bizim stat icin kusur bulamiyorum. Resmen ucube şu çatiya bakarmisiniz [emoji4]
            uploadfromtaptalk1456143180935.jpg
            uploadfromtaptalk1456143191463.jpg

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
            Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sivassporun statini gorunce bizim stat icin kusur bulamiyorum. Resmen ucube şu çatiya bakarmisiniz [emoji4]
              [ATTACH]8659[/ATTACH]
              [ATTACH]8660[/ATTACH]

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              Çatıya tribun yapmış adamlar.
              SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
              CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• Gerçekten akıl alır gibi değil,
                çatı felaket,koltuk renk dizimi ayrı bir felaket,
                akıl tutulması yaşıyoruz ülkece
                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hangi Anadolu?

Her türlü eşşek yerine konulan ve hiç sesi çıkmayan Anadolu mu?

Kusura bakmayın ama, bugün bu durumdaysak bunun bir numaralı sorumlusu "Gıkını çıkarmayan Anadolu Kulüpleri" dir.

Siz yapılan her haksızlık karşısında sessiz kalır, birlik olup bu düzene karşı koymazsanız sizi eşşek yerine koyarlar.

Bugün Y. Demirören semer vurur, yarın bir başkası...

Velhasıl eşşek her zaman eşşek kalır.

Bir isyan, bir değişim ateşlenecekse önce Anadolu uyanacak!

Sessiz kalmayacak...

Öyle kenardan köşesine çekilip mırıldanmayacak!

Tüm vücudunu bu işin altına koyacaklar!

Trabzonspor'un arkasından 10 kulüp gelsin bakalım bugün neler oluyor.

Ama yok, her sene aynı terane...

Bunlar adam olmaz, akıllanmaz.

Kızgınım arkadaşlar, kusura bakmayın...
                  son noktasina kadar katiliyorum.

Yorum

• aynen sivas sadece çatımsı bişey yapmış, ayıp olmasın diye araya tribün sıkıştırmışlar

Yorum

• İlk olarak Mustafa Çolak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Anadolu takımları karması ile Trabzonspor maç yapsın.
                      Trabzon kümeye diye bagrilan takimlarda bun icinde olsun mu, Yada sike islerine karisan takimlar?
                      En son salihismet tarafından düzenlendi; 23.02.2016, 13:57.
                      insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• İlk olarak salihismet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Trabzon kümeye diye bagrilan takimlarda bun icinde olsun mu, Yada sike islerine karisan takimlar?
                        ilginc ve yerinde bir soru��

Yorum

• renkler ve zevkler tartışılmaz derler ama pixelli koltuk nasıl bir zevktir arkadaş.

Yorum

• Şu benekli benekli koltukların çok çirkin gözüktüğü düşünüyorum.inşallah yönetim o yanlışı yapmaz

Yorum

• Stadın ismi RedCard olsun

Sent from my iPad using Tapatalk
                              Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Anlatılmak istenen şeyi ( [MENTION=50250]nsevencan61[/MENTION] ) doğru görseller kullanarak sunmak gerek.
                                bu harika bir fikir. ama bunları organize etmek düşünmek için vizyon gerek.
                                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                                Gerçek budur. ☆

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X