Bizim tribünler zeminden çok küçük gözüküyor sanki. Başakşehir stadından bir farkı yokmuş gibi. Fotoğraf çekimiyle mi alakalı yoksa benim gözlerde mi problem var bilemedim. Keşke alt tribünler biraz daha dik olsaymış.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaslinda denmek istenen karsi görüs kadar dogal bisey olamayacagi
belirli saygi cercevesinde tartismak zenginliktir, forumdur
dedigim dedik, baska sonuc olmamaz demek daha cok blog ürünüdür, benceO beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.
Yorum
-
İlk olarak kartal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynen.Eğer soylendıgı gıbı 2 mılyon euro ıstıyorlarsa gerek yok bencede.Eskı futbolcularında içinde olacagı bır şov maçıyla açılabılır stad.Yada1461 ıle maç yapılabılır.Buyuk kulup getırıcem dıye gereksız masraf yapmanın anlamı yok.Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !
Yorum
-
İlk olarak Yasin Tur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim tribünler zeminden çok küçük gözüküyor sanki. Başakşehir stadından bir farkı yokmuş gibi. Fotoğraf çekimiyle mi alakalı yoksa benim gözlerde mi problem var bilemedim. Keşke alt tribünler biraz daha dik olsaymış.İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben çatıdan ziyade zeminden tribünler çok küçük görünüyor.sanki dersin rize stadı gibi.özellikle üst kat da5.6 sıra varmış gibiNe Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
Bizim Stadyum yetişene kadar düşme hattındakiler dahil...
Bütün süper lig klüplerine....
Hatta ptt 1 lig ekiplerinin çoğnua stadyum yapıldı...
Samsunsporun stadyumu bile bitmek üzere...
Ama bizimi tepkisiz halkımıza müstehak her şeyde takımımıza yazık oluyor ona üzülüyorum....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
İlk olarak ozturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFutbol tiyatro şekline bürünürse stad boş kalır. Ne kadar görkemli olursa olsun insanları tribüne çekemezsiniz.
Çok doğru bir hamle olur.Anadolu takımlarından oluşacak bir karma ile açılması stadın açılışını farklı kılar.Amatör ruh,profosyonel düşünce
İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Çolak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnadolu takımları karması ile Trabzonspor maç yapsın.Teşekkürler ADMIN!!!
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Çolak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnadolu takımları karması ile Trabzonspor maç yapsın.
Her türlü eşşek yerine konulan ve hiç sesi çıkmayan Anadolu mu?
Kusura bakmayın ama, bugün bu durumdaysak bunun bir numaralı sorumlusu "Gıkını çıkarmayan Anadolu Kulüpleri" dir.
Siz yapılan her haksızlık karşısında sessiz kalır, birlik olup bu düzene karşı koymazsanız sizi eşşek yerine koyarlar.
Bugün Y. Demirören semer vurur, yarın bir başkası...
Velhasıl eşşek her zaman eşşek kalır.
Bir isyan, bir değişim ateşlenecekse önce Anadolu uyanacak!
Sessiz kalmayacak...
Öyle kenardan köşesine çekilip mırıldanmayacak!
Tüm vücudunu bu işin altına koyacaklar!
Trabzonspor'un arkasından 10 kulüp gelsin bakalım bugün neler oluyor.
Ama yok, her sene aynı terane...
Bunlar adam olmaz, akıllanmaz.
Kızgınım arkadaşlar, kusura bakmayın...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum