Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bizim tribünler zeminden çok küçük gözüküyor sanki. Başakşehir stadından bir farkı yokmuş gibi. Fotoğraf çekimiyle mi alakalı yoksa benim gözlerde mi problem var bilemedim. Keşke alt tribünler biraz daha dik olsaymış.
    ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
    #Ziya Doğan

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      aslinda denmek istenen karsi görüs kadar dogal bisey olamayacagi
      belirli saygi cercevesinde tartismak zenginliktir, forumdur

dedigim dedik, baska sonuc olmamaz demek daha cok blog ürünüdür, bence
      Kesinlikle katılıyorum Selçuk bey koltuk tasarımı konusunda da anlatmak istediğim bu konuydu.
      O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• İlk olarak kartal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Aynen.Eğer soylendıgı gıbı 2 mılyon euro ıstıyorlarsa gerek yok bencede.Eskı futbolcularında içinde olacagı bır şov maçıyla açılabılır stad.Yada1461 ıle maç yapılabılır.Buyuk kulup getırıcem dıye gereksız masraf yapmanın anlamı yok.
        şimdi böyle diyoruz ama eğer oraya Büyük bir kulüp getirmek yerine efsanelerle maç yaparak açalım dersek , malum siyasi parti oradan da nemalanmayı bileceği için kalkıp fatih terim stadın da ki gibi veya geçen sene avni aker de yaptıkları gibi bir maç oynamak isterler o zaman herkesin şevki kaçar gitmezler o stada. nasıl başlarsan öyle gidersin. o stadda Barcelona olmasa bile ya basel ya da aston villa ulan o da olmazsa kardeş kulübümüz Drogheda United ile bir maç yapılarak açılmalı ! Efsane diye karşımıza çıkarılacak bakanlar kurulu sporla değil !
        Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !

Yorum

• İlk olarak Yasin Tur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bizim tribünler zeminden çok küçük gözüküyor sanki. Başakşehir stadından bir farkı yokmuş gibi. Fotoğraf çekimiyle mi alakalı yoksa benim gözlerde mi problem var bilemedim. Keşke alt tribünler biraz daha dik olsaymış.
          İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ben çatıdan ziyade zeminden tribünler çok küçük görünüyor.sanki dersin rize stadı gibi.özellikle üst kat da5.6 sıra varmış gibi
          yanlız değilsin
          Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
          Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Heykel konusu vardi burda.

Salih Dursun'un kirmizi kart gosterdigi bir heykel istiyorum Akyaziya!

Yorum

• evet salihin heykeli dikilmeli oraya

Yorum

• Açılış maçı Trabzonspor ile Anadolu kulüpleri Takımı yapsın. Şerefli olan bir sürü takım var. Yemişim Barcelonasını Madridini Manchesterinı.
                Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!

Yorum

• Bizim Stadyum yetişene kadar düşme hattındakiler dahil...

Bütün süper lig klüplerine....

Hatta ptt 1 lig ekiplerinin çoğnua stadyum yapıldı...

Samsunsporun stadyumu bile bitmek üzere...

Ama bizimi tepkisiz halkımıza müstehak her şeyde takımımıza yazık oluyor ona üzülüyorum....
                  Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Futbol tiyatro şekline bürünürse stad boş kalır. Ne kadar görkemli olursa olsun insanları tribüne çekemezsiniz.

Yorum

• Açılış maçı Bursasporla olsun hakem de Salih Dursun olsun.
                      Ne Mutlu Göğsünü Gere Gere Trabzonsporluyum Diyene...

Yorum

• Burada bile Trabzonspor un işleri ağırdan alınıyor. Biz ne zaman nasıl sesimizi duyuracağız, çokmu safız, anlamadım

Yorum

• İlk olarak ozturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Futbol tiyatro şekline bürünürse stad boş kalır. Ne kadar görkemli olursa olsun insanları tribüne çekemezsiniz.

Çok doğru bir hamle olur.Anadolu takımlarından oluşacak bir karma ile açılması stadın açılışını farklı kılar.
                          Amatör ruh,profosyonel düşünce
                          İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

• Anadolu takımları karması ile Trabzonspor maç yapsın.

Yorum

• İlk olarak Mustafa Çolak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Anadolu takımları karması ile Trabzonspor maç yapsın.
                              İyi fikir, her klube mail atarak 1 er gönüllü futbolcu istenip ,bu karmaya göndermeleri ricasında bulunulsa bence bu iş olur.
                              Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• İlk olarak Mustafa Çolak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Anadolu takımları karması ile Trabzonspor maç yapsın.
                                Hangi Anadolu?

Her türlü eşşek yerine konulan ve hiç sesi çıkmayan Anadolu mu?

Kusura bakmayın ama, bugün bu durumdaysak bunun bir numaralı sorumlusu "Gıkını çıkarmayan Anadolu Kulüpleri" dir.

Siz yapılan her haksızlık karşısında sessiz kalır, birlik olup bu düzene karşı koymazsanız sizi eşşek yerine koyarlar.

Bugün Y. Demirören semer vurur, yarın bir başkası...

Velhasıl eşşek her zaman eşşek kalır.

Bir isyan, bir değişim ateşlenecekse önce Anadolu uyanacak!

Sessiz kalmayacak...

Öyle kenardan köşesine çekilip mırıldanmayacak!

Tüm vücudunu bu işin altına koyacaklar!

Trabzonspor'un arkasından 10 kulüp gelsin bakalım bugün neler oluyor.

Ama yok, her sene aynı terane...

Bunlar adam olmaz, akıllanmaz.

Kızgınım arkadaşlar, kusura bakmayın...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X