dünden bugüne gelişme yok
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene diyim bilemiyorum
kutu gibi stad iste
old trafford resimde 60 binlik gözüküyormu
sen ciplak gözlende görmüssündür stadi
gercekte dev yapi oldugunu biliyorsun, adami aldatiyorsunENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
KÜLTÜRÜ!
KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI
Yorum
-
İlk olarak Napoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekardesim o stadyumda 3 kez mac izledim değil 60 seksen gosterıyor
gercekte tabi gösterir"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
şu sonradan icat locaları kapadıkmı ve gemi hangarlarını (dört tane devasa saha çıkış kapıları)kapadıkmı apartman localarınıda çözüm bulduğumuzda vee en önemlsi süper mükemmle bir formülle stadı tıklım tıklım doldurduğumuzda işi başardık demektir.
usta başkanım top sende bilet fiyatlarını gelmiş geçmiş en ucuz fiyatlar yap ve en önemlisi yarı sahamızı geçemiyecez takım yap.
biletleri ucuz yap niye dedim zaten stad loca mezarlığı oldu ordan para kazanırsınız ama şampiyonluğu taraftar desdeğiyle fuuul trübünle kazanırsınız .
Yorum
-
İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKolonların hangi demire nasıl monte edileceğini mi konuşalım?
Açılışı konuşmayın, koltuk modelini konuşmayın, koltuk dizilişini konuşmayın tamam peki konuşmayalım susalım..
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Biraz araştırdım soruşturdum bir kaç fikir edindim. Eleştirilerimin karşısına önerilerimi yazdım, yine laf yedim bu forumda. Ne yapacağımı şaşırdım valla.
Gesendet von meinem LG-D855 mit TapatalkMilli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇatıyı sırf eleştirdim haklı bir şekilde laf yedim, locaları sırf eleştirdim laf yedim haklı olarak.
Biraz araştırdım soruşturdum bir kaç fikir edindim. Eleştirilerimin karşısına önerilerimi yazdım, yine laf yedim bu forumda. Ne yapacağımı şaşırdım valla.
Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalksen desen ki Trabzonspor'un renkleri "bordo mavi"dir emin ol yine muhaliflerin çıkacaktır ..burası Trabzon herşeye muhalefet etmek bizim asli özelliğimizdir ,o yüzden dert etme
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonsporun renkleri bordo maviŞike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayır koyu bordo,açık mavi"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyok hamsinin göz rengi bordo, gökyüzünün mavisi@zafercalikoglu
@trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak pascalli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesen desen ki Trabzonspor'un renkleri "bordo mavi"dir emin ol yine muhaliflerin çıkacaktır ..burası Trabzon herşeye muhalefet etmek bizim asli özelliğimizdir ,o yüzden dert etme
Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
İlk olarak pascalli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDemedim mi İbrahim
belirli saygi cercevesinde tartismak zenginliktir, forumdur
dedigim dedik, baska sonuc olmamaz demek daha cok blog ürünüdür, bence"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
Yorum