Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ne diyim bilemiyorum
    kutu gibi stad iste
    old trafford resimde 60 binlik gözüküyormu

sen ciplak gözlende görmüssündür stadi
    gercekte dev yapi oldugunu biliyorsun, adami aldatiyorsun
    dışını gördüm.dıştan bakınca avni akerden küçük.yani bizim maratonun arka tarafına dışardan bakınca birde buna eskisi daha büyük gibi,,,
    Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
    Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      dışını gördüm.dıştan bakınca avni akerden küçük.yani bizim maratonun arka tarafına dışardan bakınca birde buna eskisi daha büyük gibi,,,
      iyi
      ozaman diyecek biseyim kalmadi
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Stada yerleştirilecek koltuk modellerini de bir görebilseydik iyiydi. 3. sınıf koltuk filan deniliyor
        .

Yorum

• Beşiktaş drenaja bile başlamış yarılamış durumda bizim stad hala ağır ağır işliyor
          MİROSLAW SZYMKOWİAK

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Stada yerleştirilecek koltuk modellerini de bir görebilseydik iyiydi. 3. sınıf koltuk filan deniliyor
            dün kocaeli stadinin koltuk örneklerini gördüm, ayni bize sunulan ferco seat modeliydi

eger 3. sinif denilen buysa(san mameslen ayni model) ben memnunum
            eger avni aker gibi olurs yakariz bu gezegeni, bunada baskan izin vermez bence
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• hangi koltuk dizaynı olursa olsun mutlaka "TRABZONSPOR" yazısı olmalı. sadece logo eksik kalır.
              Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

dün kocaeli stadinin koltuk örneklerini gördüm, ayni bize sunulan ferco seat modeliydi

bizim stada yapılacak koltuk örnekleri varmıdır zira sivas bunu yapmışlar bana biraz kalite düşük geldifurky58_image.jpg

Yorum

• daha önceler bizim locası bol tribünü pek beyenmezdim ama bjk nın butun stadı ıkı kat loca ıle ortadan böldüğü şu resmi görünce sanki tek tribünü feda etmek daha iyimi olmuş arkadaşlar bjk stadı bıttıcek kötuleşiyor bursa gibi ama tabi seyirci çoşkusu bu eksiklikleri kapatır furky58_image35560.jpg

Yorum

• İlk olarak amasya0561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bence fırtına ve efsane yazan yerlere tirübün sponsorları isimleri gelir yönetim pazarlayabilirse yani.
                    karşıyada logo ve TRABZONSPOR yazısı gelir
                    Bencede. Yıldızı unuttuk.sanki o yıldızdan her takımda varmış gibi davranıyoruz.tribünde yıldız olmalı.o yıldız bizimle boy ölçüşmeye kalkan yeni yetme her anadolu takımının gözüne girmeli.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Ömer Akdağ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Gorusunuz icin tesekkur ederim. Kucuk amblem konusunda Galatasaray yapmis olmus mesela. Bizim amblemimiz bu konuda daha iyi uygulanabilir bir amblem (daha sade). Ve dikkat ederseniz ben amblemi zaten gercek gorunusu az da olsa belli olsun diye pikselli yaptim.

Stadın ışıklandırılması olayı da çok önemli gs nin stadı gibi ışıklandırma çok güzel tribünlerin karanlık kalması farklı bi ambiyans oluşturuyo inşallah Hayri Gür'deki gibi ışıklandıma yapılmaz...
                      Ben Size Torunlarınıza Anlatabileceğiniz Bir Hikaye Yazdım, Nasıl Anlatacağınız Size Kalmış !!!

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak Ege Kum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        heykelleri boyanmaz bir madde ile kaplanma ihtimali yokmudur
                        Aynı zamanda kazınmayan bir boya da gerekebilir bu durumda
                        O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• İlk olarak Ömer Akdağ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu konuda ve özellikle bu kelimeler hakkinda cok fikir ayriligi var acikcasi ben isin uzmani degilim, ama duzeltme isaretisiz olmasi bence de daha şık duruyor.

Güzel gözüküyor gerçekten elinize sağlık
                          O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

3. Sınıf denilen koltuklar şayet bu koltuklar ise, böyle koltuklara can kurban;

Ama 3. sınıf denilince insanın aklına bu koltuklar geliyor

.

Yorum

• { KÜÇÜK LOGOLU TASARIMLARI YÖNETİM İPTAL ETMEDİ Mİ?
                              HALA NEDEN BUNLAR TARTIŞILIYOR BURDA? }
                              Bütün stadlar bitmeye yaklaştıkça kötü görünmeye başlıyor. Bizimki nasıl görünecek çok merak ediyorum

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak samet aslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Stadın ışıklandırılması olayı da çok önemli gs nin stadı gibi ışıklandırma çok güzel tribünlerin karanlık kalması farklı bi ambiyans oluşturuyo inşallah Hayri Gür'deki gibi ışıklandıma yapılmaz...

Foto ile oynanmış, maç esnasında tribünler o statta ışıl ışıl.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X