İlk olarak selcuk tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledışını gördüm.dıştan bakınca avni akerden küçük.yani bizim maratonun arka tarafına dışardan bakınca birde buna eskisi daha büyük gibi,,,
ozaman diyecek biseyim kalmadi"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStada yerleştirilecek koltuk modellerini de bir görebilseydik iyiydi. 3. sınıf koltuk filan deniliyor
eger 3. sinif denilen buysa(san mameslen ayni model) ben memnunum
eger avni aker gibi olurs yakariz bu gezegeni, bunada baskan izin vermez bence"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledün kocaeli stadinin koltuk örneklerini gördüm, ayni bize sunulan ferco seat modeliydi
eger avni aker gibi olurs yakariz bu gezegeni, bunada baskan izin vermez bence
Yorum
-
daha önceler bizim locası bol tribünü pek beyenmezdim ama bjk nın butun stadı ıkı kat loca ıle ortadan böldüğü şu resmi görünce sanki tek tribünü feda etmek daha iyimi olmuş arkadaşlar bjk stadı bıttıcek kötuleşiyor bursa gibi ama tabi seyirci çoşkusu bu eksiklikleri kapatır furky58_image35560.jpg
Yorum
-
İlk olarak amasya0561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence fırtına ve efsane yazan yerlere tirübün sponsorları isimleri gelir yönetim pazarlayabilirse yani.
karşıyada logo ve TRABZONSPOR yazısı gelir
C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Ömer Akdağ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGorusunuz icin tesekkur ederim. Kucuk amblem konusunda Galatasaray yapmis olmus mesela. Bizim amblemimiz bu konuda daha iyi uygulanabilir bir amblem (daha sade). Ve dikkat ederseniz ben amblemi zaten gercek gorunusu az da olsa belli olsun diye pikselli yaptim.
Ben Size Torunlarınıza Anlatabileceğiniz Bir Hikaye Yazdım, Nasıl Anlatacağınız Size Kalmış !!!
Şenol GÜNEŞ
Yorum
-
İlk olarak Ege Kum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleheykelleri boyanmaz bir madde ile kaplanma ihtimali yokmudurO beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.
Yorum
-
İlk olarak Ömer Akdağ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu konuda ve özellikle bu kelimeler hakkinda cok fikir ayriligi var acikcasi ben isin uzmani degilim, ama duzeltme isaretisiz olmasi bence de daha şık duruyor.
O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledün kocaeli stadinin koltuk örneklerini gördüm, ayni bize sunulan ferco seat modeliydi
eger avni aker gibi olurs yakariz bu gezegeni, bunada baskan izin vermez bence
3. Sınıf denilen koltuklar şayet bu koltuklar ise, böyle koltuklara can kurban;
Ama 3. sınıf denilince insanın aklına bu koltuklar geliyor
.
Yorum
-
İlk olarak samet aslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStadın ışıklandırılması olayı da çok önemli gs nin stadı gibi ışıklandırma çok güzel tribünlerin karanlık kalması farklı bi ambiyans oluşturuyo inşallah Hayri Gür'deki gibi ışıklandıma yapılmaz...
Foto ile oynanmış, maç esnasında tribünler o statta ışıl ışıl.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum