Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

İlk olarak Ömer Akdağ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Favorim.

Tasarım göze hoş geliyor ancak malesef küçük logolu tasarımların tribüne uygulanabilirliği yok. Bu tasarımlar ölü doğuyor yani
    Ayrıca o toplar, harflerin şapkaları flan yani ne bileyim, burda bir arkadaşın da belirttiği gibi fışkırtma boyayla yapılmayacak o tribün. Bunların uygulanabilirliği çok zor.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    En son karahanbakar tarafından düzenlendi; 19.02.2016, 11:01.

Yorum

• İlk olarak BunyaminEraslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Harflerdeki düzeltme işaretlerini kaldırmanız daha uygun olur.
      Bakınız;
      Düzeltme işaretinin kullanılacağı yerler aşağıda gösterilmiştir:
      1. Yazılışları bir, anlamları ve söylenişleri ayrı olan kelimeleri ayırt etmek için okunuşları uzun olan ünlülerin üzerine ko*nur: adem (yokluk),âdem (insan); adet (sayı), âdet (gelenek, alışkanlık);alem (bayrak), âlem (dünya, evren); aşık (eklem kemiği), âşık (vurgun, tutkun); hal (sebze, meyve vb. satılan yer), hâl (durum, vaziyet); hala (babanın kız kardeşi), hâlâ (henüz); rahim (esirgeme),rahîm (koruyan, acıyan); şura (şu yer),şûra (danışma kurulu) vb.UYARI: Katil ( öldürme) ve kadir (<kadr = değer) kelimeleriyle karışma olasılığı ol*duğu hâlde katil (ka:til = öldüren) ve kadir (ka:dir = güçlü)kelimelerinin düzeltme işareti konma*dan yazılması yaygınlaşmıştır.2. Arapça ve Farsçadan dilimize giren birtakım kelimelerle özel adlarda bulunan ince g, künsüzlerinden sonra gelen a ve u ünlüleri üzerine konur: dergâh, gâvur, karargâh, tezgâh, yadigâr, Nigâr; dükkân, hikâye, kâfir, kâğıt, Hakkâri, Kâzım; gülgûn, merzengûş; mahkûm, mezkûr, sükûn, sükût vb.Kişi ve yer adlarında ince lünsüzünden sonra gelen a ve u ünlüleri de düzeltme işareti ile yazılır: Halûk, Lâle, Nalân; Balâ, Elâzığ, İslâhiye, Lâdik, Lâpseki, Selânik vb.3.Nispet ekinin, belirtme durumu ve iyelik ekiyle karışmasını önlemek için kullanılır: (Türk) askeri ve askerî (okul), (İslam) dini ve dinî (ersonname>bilgiler), (fizik) ilmi ve ilmî (tartışmalar), (Atatürk’ün) resmi ve resmî (kuruluşlar) vb.Nispet ekialan kelimelere Türkçe ekler getirildiğinde düzeltme işareti olduğu gibi kalır:millîleştirmek, millîlik, resmîleştirmek, resmîlik vb.
      Bu konuda ve özellikle bu kelimeler hakkinda cok fikir ayriligi var acikcasi ben isin uzmani degilim, ama duzeltme isaretisiz olmasi bence de daha şık duruyor.

Yorum

• İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Tasarım göze hoş geliyor ancak malesef küçük logolu tasarımların tribüne uygulanabilirliği yok. Bu tasarımlar ölü doğuyor yani
        Ayrıca o toplar, harflerin şapkaları flan yani ne bileyim, burda bir arkadaşın da belirttiği gibi fışkırtma boyayla yapılmayacak o tribün. Bunların uygulanabilirliği çok zor.

Gorusunuz icin tesekkur ederim. Kucuk amblem konusunda Galatasaray yapmis olmus mesela. Bizim amblemimiz bu konuda daha iyi uygulanabilir bir amblem (daha sade). Ve dikkat ederseniz ben amblemi zaten gercek gorunusu az da olsa belli olsun diye pikselli yaptim.

Yorum

• İlk olarak Ömer Akdağ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Dusuncelerinizi cok merak ediyorum. Elestiriye acigim ama lutfen cok acimasiz olmayin.
          Bence fırtına ve efsane yazan yerlere tirübün sponsorları isimleri gelir yönetim pazarlayabilirse yani.
          karşıyada logo ve TRABZONSPOR yazısı gelir
          2010-2011 LİG ŞAMPİYONU Trabzonspor

Yorum

Bu konuda ve özellikle bu kelimeler hakkinda cok fikir ayriligi var acikcasi ben isin uzmani degilim, ama duzeltme isaretisiz olmasi bence de daha şık duruyor.
            arma kesinlile ufaltilmali
            bloka sigmali
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Buralara kamera koyup bir iki tanesine İtalyanlar'ın yaptığı gibi 3bin 5bin ceza keseceksin bir daha yapılıyor mu bak.
              heykelleri boyanmaz bir madde ile kaplanma ihtimali yokmudur
              Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
              Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
              Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• tribün renginin açık mavi olmasını istemenizdeki amacı anlayamadım. bence full bordo çok daha güzel duruyor.

Yorum

Gorusunuz icin tesekkur ederim. Kucuk amblem konusunda Galatasaray yapmis olmus mesela. Bizim amblemimiz bu konuda daha iyi uygulanabilir bir amblem (daha sade). Ve dikkat ederseniz ben amblemi zaten gercek gorunusu az da olsa belli olsun diye pikselli yaptim.

Evet söylediklerinde haklılık payın var lakin bu benim değil yönetimin bize bizzat ilettiği bir durum. Yani gönderilen bu tarz tasarımlara bu cevabı vermişler.

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ben çatıdan ziyade zeminden tribünler çok küçük görünüyor.sanki dersin rize stadı gibi.özellikle üst kat da5.6 sıra varmış gibi
                    Bu stad harbıden 42 binmi şu resımden karabuk maratonu gıbı
                    ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
                    KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• İlk olarak Napoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu stad harbıden 42 binmi şu resımden karabuk maratonu gıbı
                      aslinda 22 binde sakasina 42 bin deniliyor

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Cidden ? Resimde ufak gozukuyor cok..
                        ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
                        KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

İlk olarak Napoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ulan harbi harbi kuşkulandım ya.yemesinler bizi
                          Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                          Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak Napoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ne diyim bilemiyorum
                            kutu gibi stad iste
                            old trafford resimde 60 binlik gözüküyormu

İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ulan harbi harbi kuşkulandım ya.yemesinler bizi
                            sen ciplak gözlende görmüssündür stadi
                            gercekte dev yapi oldugunu biliyorsun, adami aldatiyorsun
                            En son selcuk tarafından düzenlendi; 19.02.2016, 13:09.

Ünal Karaman

Yorum

ne diyim bilemiyorum
                              kutu gibi stad iste
                              old trafford resimde 60 binlik gözüküyormu
                              valla gözüküyor
                              Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                              Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                valla gözüküyor
                                yema beni

Ünal Karaman

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X