İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Ozan Gözaçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleheykel konusunda bence kazım koyuncu gibi kişilerinde heykelleri olmalı ... ölen taraftarlarımızın da heykelleri olmalı bence ...Trabzonspor kendini ,70-80'lerin kafasını yaşayan,futbolculuğundan sonra bir adım kendisini geliştirmemiş,dünya futbolundan bihaber,çağın sisteminden uzak,hayrına öz evlatçı,tek özelliği eski Trabzonsporlu olması olan futbol yobazlarından kurtarmadıkça başarılı olması mümkün değildir.
Yorum
-
bu stadın çatısı 4-5 aya ancak biter oda iyi ihtimalçok parça var resimde görülen kısımda ayrıca dikine direklerde eklenecek galiba yani bir çatı üçgeninde neredeyse 60-70 tane ufak direk olacak gibi toplamda da 14 yada 15 üçgen olsa oho..
bu arada fotolar için wowturkey deki buğradeniz adındaki arkadaşa da teşekkürler çok açıklayıcı oldu bu görüntüler..
YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇatı şu anda çok alçak gibi görünebilir, ancak inşaat bitince bu kadar alçak görüneceğini pek sanmıyorum.
Yorum
-
çatı alçak görünüyor ve bu iyiye işaret tabii ama yinede çok çetrefilli olması çok uzun süreceğinin işareti bencegelecek sezonun ikinci yarısına belki yetişir
oda bir ihtimal
Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !
Yorum
-
teröristler rahat durmuyorlar bunlari köklerinden yok etmek gerekiyor ..
hayatini kaybeden askerlerimiz icin Allahdan rahmet diliyorum Allah rahmet eylesin ..
bunun bir sonu gelmesi gerekiyor artik yeter artik yeter ..konuyla alakasi yok af edinBiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Yorum
-
Üst kısımlarının kapatılacağını düşünürsek çok fazla boşluk olacak çatıda. O yüzden o yatay giden çeliğin altına da membran gibi bir şey serilmesi lazım. Yoksa çatının yüksek olduğu hissi uyandırır bu insanlarda.
Tabi çift membran ışığın geçmesine engel olmayacaksa yapılabilir bu.
[/QUOTE]
Gesendet von meinem LG-D855 mit TapatalkMilli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Screenshot_2016-02-18-14-34-47.jpg
Ayasofyadaki şehit anıtı. Yorumsuz yani buna söyleyecek söz yok..
Akyazıda Heykel önerileri çok güzel. Umarım gerçekleşir ama böyle üzücü görüntüleri de görmek istemeyizEn son MertcaN.K.*61 tarafından düzenlendi; 18.02.2016, 14:42.O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.
Yorum
-
Çatının uzantısının basık olması kimseyi yanıltmasın.çatının yukarıdan aşağıya içi boş prizma şeklinde yapısı nedeniyle hayalini kurduğumuz ambiyans malesef oluşmayacak. Zaten çok önceki sayfalarda statın birebir çiziminde görmüşsünüzdür.
Bunu düzeltmenin tek yolu g.antep statın çatı altı gibi kaplamak.bu konu ile ilgili başkana tweet yollamıştım (ama oda hangi biriyle uğraşsın).bu konuya bmn üyeleri eğilirde o çatı altını( en azından çatın altı üçgen boşluk kısmı) kaplatabilirsek bu stata adeta estetik ameliyat etkisi olur.
C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum