Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Heykel konusunda benim önerim; Dozer Cemil'in elinde yükselen şampiyonluk kupasının heykelinin yapılmasıdır

yapılabilecek en doğru tercih olur inşallah yapılır
    Ben Size Torunlarınıza Anlatabileceğiniz Bir Hikaye Yazdım, Nasıl Anlatacağınız Size Kalmış !!!

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Çatı şu anda çok alçak gibi görünebilir, ancak inşaat bitince bu kadar alçak görüneceğini pek sanmıyorum.

Yorum

• İlk olarak Ozan Gözaçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        heykel konusunda bence kazım koyuncu gibi kişilerinde heykelleri olmalı ... ölen taraftarlarımızın da heykelleri olmalı bence ...
        Heykel ya da farklı bir şey çok önemli değil ama bu takım uğruna canını veren taraftar için kesinlikle bir şeyler yapılmalı o statda.
        Trabzonspor kendini ,70-80'lerin kafasını yaşayan,futbolculuğundan sonra bir adım kendisini geliştirmemiş,dünya futbolundan bihaber,çağın sisteminden uzak,hayrına öz evlatçı,tek özelliği eski Trabzonsporlu olması olan futbol yobazlarından kurtarmadıkça başarılı olması mümkün değildir.

Yorum

• bu stadın çatısı 4-5 aya ancak biter oda iyi ihtimal çok parça var resimde görülen kısımda ayrıca dikine direklerde eklenecek galiba yani bir çatı üçgeninde neredeyse 60-70 tane ufak direk olacak gibi toplamda da 14 yada 15 üçgen olsa oho..

bu arada fotolar için wowturkey deki buğradeniz adındaki arkadaşa da teşekkürler çok açıklayıcı oldu bu görüntüler..

YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Çatı şu anda çok alçak gibi görünebilir, ancak inşaat bitince bu kadar alçak görüneceğini pek sanmıyorum.
            bencede o kadar alçak olmaz ama türkiyede ki en alçak çatı olacağı belli.

Yorum

• çatı alçak görünüyor ve bu iyiye işaret tabii ama yinede çok çetrefilli olması çok uzun süreceğinin işareti bence gelecek sezonun ikinci yarısına belki yetişir oda bir ihtimal
              Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !

Yorum

• teröristler rahat durmuyorlar bunlari köklerinden yok etmek gerekiyor ..

hayatini kaybeden askerlerimiz icin Allahdan rahmet diliyorum Allah rahmet eylesin ..

bunun bir sonu gelmesi gerekiyor artik yeter artik yeter ..konuyla alakasi yok af edin
                BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Bildiğin stadyuma çatı değil de, çatıya stadyum yapıyoruz
                  En son Tayfun tarafından düzenlendi; 18.02.2016, 14:15.
                  .

Yorum

• Üst kısımlarının kapatılacağını düşünürsek çok fazla boşluk olacak çatıda. O yüzden o yatay giden çeliğin altına da membran gibi bir şey serilmesi lazım. Yoksa çatının yüksek olduğu hissi uyandırır bu insanlarda.

Tabi çift membran ışığın geçmesine engel olmayacaksa yapılabilir bu.

[/QUOTE]

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
                    Milli Takımım TRABZONSPOR
                    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Membran kaplama işi kırmızı ile çizdiğimi çizgiler gibi parça parça mı serilecek yoksa siyah çizdiğim çizgiler gibi tek parça halinde mi ?
                      .

Yorum

• Çatıdaki üçgen prizmalar nedeniyle aslında öyle alçak da bir çatı olmayacak gibi. Kaplama alt noktadan giderse evet alçak olur ama sanki kaplama prizmatik girintili çıkıntılı olacak gibi.

Yorum

• Screenshot_2016-02-18-14-34-47.jpg
                          Ayasofyadaki şehit anıtı. Yorumsuz yani buna söyleyecek söz yok..
                          Akyazıda Heykel önerileri çok güzel. Umarım gerçekleşir ama böyle üzücü görüntüleri de görmek istemeyiz
                          En son MertcaN.K.*61 tarafından düzenlendi; 18.02.2016, 14:42.
                          O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• Aynısını yazmaya gelmiştim. Ayasofyadaki bu anıtı görünce Akyazı'ya heykel fikri o kadar da güzel değilmiş.
                            www.x.com/zykmda

Yorum

• çatı dışarıdan alçak ama içerden yüksek gibi görünecek.kendiniz bardağın içinde gibi görün
                              Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                              Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Çatının uzantısının basık olması kimseyi yanıltmasın.çatının yukarıdan aşağıya içi boş prizma şeklinde yapısı nedeniyle hayalini kurduğumuz ambiyans malesef oluşmayacak. Zaten çok önceki sayfalarda statın birebir çiziminde görmüşsünüzdür.
                                Bunu düzeltmenin tek yolu g.antep statın çatı altı gibi kaplamak.bu konu ile ilgili başkana tweet yollamıştım (ama oda hangi biriyle uğraşsın).bu konuya bmn üyeleri eğilirde o çatı altını( en azından çatın altı üçgen boşluk kısmı) kaplatabilirsek bu stata adeta estetik ameliyat etkisi olur.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X