Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak sürmene61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bjk nın vodofone arena yazı ile beşiktaş yazısının uyumuna hayran kaldım...
    evet orda bi çolpalık var,haklısın tabi ama ben genel anlamda tercih edilen uygulamayı beğendim,
    herkes ıııy diyince garibime gitti.
    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak sürmene61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bjk nın vodofone arena yazı ile beşiktaş yazısının uyumuna hayran kaldım...

jk eklenecek...

Yorum

• İlk olarak orhanunal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        jk eklenecek...
        Buyur
        ula Sürmeneli kendini de yaktın beni de
        (teşekkürler renktaş bizi ayıktırdığın için)
        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Vodafone Arena TT Arena'nın maketi gibi tribünler çok küçük ayrıca çatısı da bence sıradan..

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

iyiki protoklde bizde localar var...
            okadar övülen inönü 4 bir yani apartman, simetri denilen bisey yok, catisi stratosfarda
            köstebek yuvasi gibide her tarafi giris tuneli

biz planlardan görüp anlattiklarimizi simdi ciplak gözlen görün
            Bjk yönetiminin algı yönetimine kanmadık, gördük, düşündük, söyledik e ne oldu şimdi [emoji1]
            Biz o kadar iyi değil derken birileri vay efendim nasıl olurmuş, mükemmelmiş v.s. Hele bir arkadaş vardı ki Bjk locaları mükemmel gizlemiş de bizimki ortadaymış. Al sana kabak gibi 2 kat loca. Bunun tribün bütünlüğünü bozacağını da söylemiştim ki öyle olmuş. Yalnız çatının bu kadar kötü duracağını hiç düşünmemiştim.

Hasılı kelam stadımız güzel arkadaşlar.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              [ATTACH=CONFIG]8603[/ATTACH]

Samsun stadı

harbi yuh.maratonda 12 kapı. koltuk takmaya yer kalmamış. bir stad bukadar mi iğrenç yapılır. köstebek yuvası gibi olmuş. Bunlar nasıl. mimar
              kesinlikle katılıyorum. Bizim giriş çıkışlar gayet hoş ve göz yormayan

Yorum

• Stadyumun içi tek renk olur
                Taraftarımız çingen işini çok seviyor gerçekten
                Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• hem Akyazı hemde Vodafonearena güzel stad oluyor arkadaşlar herkesin görüşü farklı bence vodafonearenanın artıları akyazıdan biraz daha fazla ki tamamlandığında Türkiye'nin en iyi stadyumu olacağını düşünüyorum.Bu Akyazı'nın kötü olduğu anlamına gelmez,Akyazı'nın en büyük dezavantajı locaların kabak gibi ortada kalması bence çok kötü bir görüntü oluşturuyor he tamamlandığında bakarız belki düşündüğümüzden daha güzel birşey ortaya çıkar,herkesin görüşüne saygı duymak lazım.Akyazı,Vodafonearena,Konya,Bursa,TT Arena güzel stadyumlara sahip olacaz futbolun gelişimi için önemli hamleler.Burda geçmiş aylarda yapılan tartışmaları ısıtıp ısıtıp gündeme getirmenin anlamı yok bence inşaatlar bittiğinde herşey ortaya çıkacak zaten.

Yorum

• Bence bizim localar şuan koltuklar takılmadığı için, beyazlar içinde kabak gibi ortada.

Koltuklar takıldığında, hattâ bide bordo olursa, göze daha hoş geleceğini düşünüyorum. Tribünler bordo locaların camları da mavisi bir tonda olursa güzel gözükür.

Sonuçta bu localar bir şekilde olacak. Ya bjk gibi bütün stadı ikiye bölecektik yada localar için bir tribün feda edilecekti. Bence bu şekilde daha iyi oldu.

Bjk'nin stadı o localar ve o çatı yüzünden berbat olmuş. Maketlerde daha hoş duruyordu. O tribünler dolunca localar ve çatı ile tribün arasındaki boşluk daha da göze çarpacak.

Yorum

• Bizim stad da iyi oluyor. Beni stadtan cok etrafi heycanlandiriyor. Bizim en buyuk avantajımız komple kompleksin yapılıyor olmasi. Hem de Denize 0.

Şurayı Adam akilli kullansınlar baska bisey istemiyorum. Denizi de kullansınlar ama liman olur gemilerle taraftar gelir. Plaj olur..

Bizim stad dünyanın en iyi stadi olmayabilir ama etrafına yapilanlarla tum dünyanın ilgisini cekicek bi yere dönüşebilir akyazı.

Diger kluplerin isteseler de yapamayacakları seyleri yapabiliriz.

Yorum

• İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Aynı Mersin stadı bu

[ATTACH=CONFIG]8613[/ATTACH]
                        Çatı bağımsız aday gibi.
                        Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Çatı bağımsız aday gibi.
                          Tribünlerin sahaya yakın olması dışında hicbir çekici yanı yok bu stadın BENCE ama akilli stad diyolar

Yorum

• İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Tribünlerin sahaya yakın olması dışında hicbir çekici yanı yok bu stadın BENCE ama akilli stad diyolar

Akıllı stad he ? 2 tane asgari ücretli dayı aynı işi görüyor. Yani onu da at çöpe.
                            Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Bu başlıkta bir ara sürekli bursa stadı tartışılıyordu, şimdi ise moda beşiktaş stadını tartışmak olmuş. Her girdiğimde vodofone stadı ile ilgili resimler ve bilgiler. Başlıkta Akyazı yazıyor fakat diğer statlar daha çok konuşuluyor, niye enerjimizi başkalarına harcıyoruz? Bence başka bir başlık açılsın örneğin Türkiye'de yapılan stadyumlar gibi ve burayla alakalı olmayan tartışmalar orada yapılsın.
                              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X