iyiki protoklde bizde localar var...
okadar övülen inönü 4 bir yani apartman, simetri denilen bisey yok, catisi stratosfarda
köstebek yuvasi gibide her tarafi giris tuneli
biz planlardan görüp anlattiklarimizi simdi ciplak gözlen görün
Bjk yönetiminin algı yönetimine kanmadık, gördük, düşündük, söyledik e ne oldu şimdi [emoji1]
Biz o kadar iyi değil derken birileri vay efendim nasıl olurmuş, mükemmelmiş v.s. Hele bir arkadaş vardı ki Bjk locaları mükemmel gizlemiş de bizimki ortadaymış. Al sana kabak gibi 2 kat loca. Bunun tribün bütünlüğünü bozacağını da söylemiştim ki öyle olmuş. Yalnız çatının bu kadar kötü duracağını hiç düşünmemiştim.
hem Akyazı hemde Vodafonearena güzel stad oluyor arkadaşlar herkesin görüşü farklı bence vodafonearenanın artıları akyazıdan biraz daha fazla ki tamamlandığında Türkiye'nin en iyi stadyumu olacağını düşünüyorum.Bu Akyazı'nın kötü olduğu anlamına gelmez,Akyazı'nın en büyük dezavantajı locaların kabak gibi ortada kalması bence çok kötü bir görüntü oluşturuyor he tamamlandığında bakarız belki düşündüğümüzden daha güzel birşey ortaya çıkar,herkesin görüşüne saygı duymak lazım.Akyazı,Vodafonearena,Konya,Bursa,TT Arena güzel stadyumlara sahip olacaz futbolun gelişimi için önemli hamleler.Burda geçmiş aylarda yapılan tartışmaları ısıtıp ısıtıp gündeme getirmenin anlamı yok bence inşaatlar bittiğinde herşey ortaya çıkacak zaten.
Bence bizim localar şuan koltuklar takılmadığı için, beyazlar içinde kabak gibi ortada.
Koltuklar takıldığında, hattâ bide bordo olursa, göze daha hoş geleceğini düşünüyorum. Tribünler bordo locaların camları da mavisi bir tonda olursa güzel gözükür.
Sonuçta bu localar bir şekilde olacak. Ya bjk gibi bütün stadı ikiye bölecektik yada localar için bir tribün feda edilecekti. Bence bu şekilde daha iyi oldu.
Bjk'nin stadı o localar ve o çatı yüzünden berbat olmuş. Maketlerde daha hoş duruyordu. O tribünler dolunca localar ve çatı ile tribün arasındaki boşluk daha da göze çarpacak.
Bu başlıkta bir ara sürekli bursa stadı tartışılıyordu, şimdi ise moda beşiktaş stadını tartışmak olmuş. Her girdiğimde vodofone stadı ile ilgili resimler ve bilgiler. Başlıkta Akyazı yazıyor fakat diğer statlar daha çok konuşuluyor, niye enerjimizi başkalarına harcıyoruz? Bence başka bir başlık açılsın örneğin Türkiye'de yapılan stadyumlar gibi ve burayla alakalı olmayan tartışmalar orada yapılsın.
Yorum