Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    O noktadan fazla dikey bir açı olmaz diye düşünüyorum, yani ideal bir nokta gibi duruyor .

Aslında bir alt kattan loca içinden çekilse nasıl olur ?
    en az yilda 100 bin dolar kayibi olur
    en degerli localar onlar

mönchengladbachin protokol tribünü ve kamera yeri bizimkinlen benzer konumda
    bizdede onlarinkine benzer olur resim

aratirsaniz arka sayfalarda bunu uzunca acmisdik
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• bjk stadyumunu begenmedim...bide koltuk renkleri böyle karisik olmasida hosuma gitmedi...Umarim bizimki tek renkli tarzi birsey olur.
      ...TRABZONSPOR...
      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• iyiki protoklde bizde localar var...
        okadar övülen inönü 4 bir yani apartman, simetri denilen bisey yok, catisi stratosfarda
        köstebek yuvasi gibide her tarafi giris tuneli

biz planlardan görüp anlattiklarimizi simdi ciplak gözlen görün
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• keske Mainz e sunulan Projeye tamaniyla sadik kalinsaydi..iki tane kapi girisi olacakti ve saha trübünlere cok daha yakin olacakti..kapi girisleri bi sekilde halledilirde..trübünler sahaya daha yakin olsaydi gercekten Tr sartlarina göre cok güzel bir futbol stadi olacakti..Burda övülen Adana Stadini kendi taraftarlari begenmiyor..bence bizimkisi atmosfer acisindan en uygunu..gerci bizim taraftarla tam atmosfer saglanirya neyse 😄
          KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Birkaç Ulusal Stat Örnekleri

Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Stadyum gibi stadyum San Mames, bana göre futbol stadyumları içerisinde en iyisi

.

Yorum

• Valla naparsan yap ama o tribünler dolmalı bence dolmazsa krom altın kaplama koltuk da yapsan nafile.

insanlara spor bilincini nasıl yerleştiririz sizce bunun üzerinde durmak lazım. Mesela haftada 1 gün 2 gün akşam etkinliğinde basketbol futbol maçı neden olmasın. İngiltere de haftaiçi bile full.

amerikada insanlar basketbol futboll buz hokeyi bezbol vb sporlara haftada 4-5 gün ayırıyorlar. Biz 1 gün bile ayıramıyoruz. Artık sppr etkinliklerini hayatın bir parçası haline getirmemiz şart .

Yorum

• Şu formalara bulaştırılan "V" belası tribüne de bulaştırılacak diye korkmuyor değilim..

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

iyiki protoklde bizde localar var...
                    okadar övülen inönü 4 bir yani apartman, simetri denilen bisey yok, catisi stratosfarda
                    köstebek yuvasi gibide her tarafi giris tuneli

biz planlardan görüp anlattiklarimizi simdi ciplak gözlen görün
                    sonuna kadar katılıyorum kardeşim yere göğe konamayan bjk stadı işte ortada bizim localar apartmansa bu ne bjk nin çatıda bursa gibi fiyasko olmuş evet bizimki 5000 parça puzzle ama bitinçe güzel oluçak yani sonuç olarak su tr de mükemmel stad yok arkadaşlar akyazı dahil o yüzden cok fazla eleştirmeninde anlamı yok gerçek olan seyircidir gerisi hikayedir.

Yorum

• Ben de bir gariplik var artık kesin kanaat getirdim
                      bjk nin üstte görülen koltuk renk tasarımı çoğunluğun aksine benim hoşuma gitti,
                      ronin in juve sine benziyor,
                      boşken bile dolu havası var,
                      gerçi renktaşımın birisi (ismini hatırlayamadım kusuruma bakmasın) koltuk renginden boş gözükecek diye kafaya takmayın,boş ise boş görünsün,ne gerek var göz boyamaya demişti,çok ta katılmıştım ona,
                      ben sadece boş dolu gözükmesi ile ilgili değil çok şık geldi bjk koltukları
                      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Bizim stadyumun en cok begendigim yanlari kutu gibi olmasi, yani butun tribunlerin sahaya olabildigince yakin olmasi, oval ya da egimli stadyumlarda koltuklar sahadan baya uzak kaliyor. Bir de catinin cok alcak olmasi. Atmosfer olarak belki de Turkiye'nin en iyi stadina sahip olacagiz. Kompleks kismina girmiyorum bile. Ama sanki dis gorunusu daha guzel olabilirdi.

Yorum

• bu şekilde koltuk tasarımını çok sevmem ama beşiktaş ın ki kötü olmamış çok, heralde renklerinin siyah beyaz olmasındandır...
                          Yeryüzündeki insanların çoğunluğuna uyarsan seni Allah yolundan saptırırlar. Sadece sanıya uyarlar onlar ve sadece saçmalarlar.(en'am 116)

Yorum

• stadımızın sadece tt arenadan geri kalırı var.tabi gönül juve stadının aynısını istiyo ama yapacak birşey yok.487276256.jpg

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              [ATTACH=CONFIG]8608[/ATTACH]

Yayin odalarin üstü ile cati nin arasina bakin...muazam olacak bu cati-tribün arasi...

Ben begeniyorum stadimizi...Cok güzel yönleri var

çatı tam olarak nerde olacak o direklerin üstü membranlamı kaplanacak yoksa üçgen kurlupun ona mı bağlanacak

Yorum

• bjk nın vodofone arena yazı ile beşiktaş yazısının uyumuna hayran kaldım...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X