Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Messi,Neymar,Suarez ilk 11 başlayacak şartıyla 2 milyon verilebilir
    onlar kenarda beklesin 3 milyon euro verelim de rezil olmayalım
    “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• İlk olarak ilker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Silinen mesajların bu konu başlığına mı ait?
      Şu anda bazı mesajlarını sildim ama sen daha önce yazmışsın.
      Hangi mesajlarının silinmesinden rahatsızsın?
      Ben silmişim gibi anlatabilirsin bana...
      O admin benim,buyur...

tamam bu konu başlığına ait değil ama bana trol diyenler engeleyin onu diyenler o şahıs diyenler çizilmesi için kaç kere adminlerlle görüştüm diyenler bana acınacak birisin diyenler bu mesajları yazanların yazdıkları neden duruyor .ben onlara cevap yazınca benim mesajım neden siliniyor.

o zaman onlarında silinsin.

eşitlik oluyormu böyle.

dikkat ederseniz banabi ton laf edenlere bişey yazmamaıştım ben yazmadıkça dahada uzatıyorlar.

ama bundan sonra cevap yazmıcam adminim.

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        tamam bu konu başlığına ait değil ama bana trol diyenler engeleyin onu diyenler o şahıs diyenler çizilmesi için kaç kere adminlerlle görüştüm diyenler bana acınacak birisin diyenler bu mesajları yazanların yazdıkları neden duruyor .ben onlara cevap yazınca benim mesajım neden siliniyor.

o zaman onlarında silinsin.

eşitlik oluyormu böyle.

dikkat ederseniz banabi ton laf edenlere bişey yazmamaıştım ben yazmadıkça dahada uzatıyorlar.

ama bundan sonra cevap yazmıcam adminim.
        Geri dönüp,sana ithamda bulunulan mesajlara tekrar bakacağım.Yukarıda bir çok mesaj sildim ama gözümden kaçan varsa tekrar bakayım...
        Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Suni çim ise iş başka tabi ama suni çim olduğu kesin mi?
          Direk betonun üzerine sermişler. Gözlerim yanılmıyorsa bunun gerçek çim olmasına imkan yok.

Yorum

• İlk olarak ilker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Geri dönüp,sana ithamda bulunulan mesajlara tekrar bakacağım.Yukarıda bir çok mesaj sildim ama gözümden kaçan varsa tekrar bakayım...

teşekkür ederim sayın ve sevgili adminim
            En son 61ronin61 tarafından düzenlendi; 11.02.2016, 01:31.

Yorum

• as.jpg
              pek deneme gibi durmuyor bildiğimiz suni çim sahalardan biri yapılıyor

Yorum

• İlk olarak sürmene61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                [ATTACH=CONFIG]8571[/ATTACH]
                pek deneme gibi durmuyor bildiğimiz suni çim sahalardan biri yapılıyor
                Bu fotopraftan çok net anlaşılıyor, deneme çimi falan değil, bu bildiğimiz suni çim.

Yorum

• Barcelona bu herhalde isteyecek biz milli takimlar bazinda brezilya ile mac yapmak icin 4 milyon euro vermedik mi? Bunda sasirilacak bir sey yok.
                  Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• Ekran Alıntısı.JPG

çalışma yoğunluğu aynı bizimki darısı başımıza artık

Yorum

• Koltukların montajı nasıl olacak bilen var mı? Doğrudan prekastlara mı monte edilecek yoksa BJK'nin stadyumundaki gibi mi yapılacak?

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Koltukların montajı nasıl olacak bilen var mı? Doğrudan prekastlara mı monte edilecek yoksa BJK'nin stadyumundaki gibi mi yapılacak?
                        herhalde bjk stadı gıbı dır artık yeni moda bu betona direk monte bilmiyorum kaldı mı

Yorum

• Barcelona yeter ki gelsin, stadi onlara verelim o Kadar yani. bu takimin hazirlik macini bile en az 1 milyon kisi takip eder. reklam ve prestijde dolayisiyla tavan yapar.
                          Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• İlk olarak sürmene61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            herhalde bjk stadı gıbı dır artık yeni moda bu betona direk monte bilmiyorum kaldı mı
                            Sivas'ınki eski usul yapılıyor. TOKİ tarafından yapılması beni bizde de aynı şey yapılacağı konusunda şüpheye düşürüyor.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sivas'ınki eski usul yapılıyor. TOKİ tarafından yapılması beni bizde de aynı şey yapılacağı konusunda şüpheye düşürüyor.

http://wowturkey.com/t.php?p=/tr736/...0082311234.jpg
                              eyvahhh şimdi resme baktım artık bende korkuyorum bu yöntem daha zor kesin bunu yaparlar bjk yapılan cok pratik yeni yapılan tüm stadlarda da o yapılıyor ama tokı sımdı orda kullanılacak demiri hesap etmiştir bizimkide betona çakılır

Yorum

• açık alana niye suni çim yapıyorlar.inanılır gibi değil.açık alanda da mı doğal çim yetiştiremiyorlar.
                                TEKKEBALL

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X