Silinen mesajların bu konu başlığına mı ait?
Şu anda bazı mesajlarını sildim ama sen daha önce yazmışsın.
Hangi mesajlarının silinmesinden rahatsızsın?
Ben silmişim gibi anlatabilirsin bana...
O admin benim,buyur...
tamam bu konu başlığına ait değil ama bana trol diyenler engeleyin onu diyenler o şahıs diyenler çizilmesi için kaç kere adminlerlle görüştüm diyenler bana acınacak birisin diyenler bu mesajları yazanların yazdıkları neden duruyor .ben onlara cevap yazınca benim mesajım neden siliniyor.
o zaman onlarında silinsin.
eşitlik oluyormu böyle.
dikkat ederseniz banabi ton laf edenlere bişey yazmamaıştım ben yazmadıkça dahada uzatıyorlar.
tamam bu konu başlığına ait değil ama bana trol diyenler engeleyin onu diyenler o şahıs diyenler çizilmesi için kaç kere adminlerlle görüştüm diyenler bana acınacak birisin diyenler bu mesajları yazanların yazdıkları neden duruyor .ben onlara cevap yazınca benim mesajım neden siliniyor.
o zaman onlarında silinsin.
eşitlik oluyormu böyle.
dikkat ederseniz banabi ton laf edenlere bişey yazmamaıştım ben yazmadıkça dahada uzatıyorlar.
ama bundan sonra cevap yazmıcam adminim.
Geri dönüp,sana ithamda bulunulan mesajlara tekrar bakacağım.Yukarıda bir çok mesaj sildim ama gözümden kaçan varsa tekrar bakayım...
Barcelona yeter ki gelsin, stadi onlara verelim o Kadar yani. bu takimin hazirlik macini bile en az 1 milyon kisi takip eder. reklam ve prestijde dolayisiyla tavan yapar.
eyvahhh şimdi resme baktım artık bende korkuyorum bu yöntem daha zor kesin bunu yaparlar bjk yapılan cok pratik yeni yapılan tüm stadlarda da o yapılıyor ama tokı sımdı orda kullanılacak demiri hesap etmiştir bizimkide betona çakılır
Yorum