Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    http://akyazistadi.com/anket/

Ankette 2 numara hala nasıl başa baş gidiyor anlamadım. Bana çok çirkin geliyor o ayrı konu da, 2'ye benzeyen karmaşık tasarımlar var, onlar bu kadar oy almamış ama 2 numara ısrarla oy topluyor, bu işi çözen beri gelsin. Ayrıca bu satırlara bakıyorum, ezici bir çoğunluk 1 numarayı beğenmiş.

2'ciler internet cafeleri dolaşıp her bilgisayardan oy mu atıyor nedir?
    Evet benimde dikkatimi çekti. Şahsen 1 numaraya oyumu kullandım. 2 Numaralı tasarımın ise Trabzonspor gibi bir kulübe yakışmayacağını düşünüyorum

Yorum

• sizce disi boyle olsaydi nasil olurdu
      En son trabzonspor10 tarafından düzenlendi; 07.02.2016, 12:28.

Yorum

• İlk olarak trabzonspor10 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        sizce disi boyle olsaydi nasil olurdu
        Emeğinize sağlık güzel gözüküyor. Daha önceki sayfada bahsettiğim bordo mavi aydınlatma sanırım böyle çok daha bütüncül ve güzel dururdu. Hayal etmesi gerçekten heyecan verici. İnşallah bir gün gerçek olur.
        O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          hadi desin burda en delikanlı kimse en süper stad bize yapıldı en muhteşem stad bize yapıldı.işte kimse diyemiyor çünkü yapılmadı .

sadece bunu diyemiyenler eleştirenleri eleştiriyorlar.

Kardeşcan bazi konularda hakli olabilirsin ama abarttigin kadar kotu degil stad bana gore en buyuk eksikligi tribun saha mesafesinin uzakligi onun haricinde abartilcak bisey yok bence.mimari olarak bana gore turkiyenin en guzel stadyumu begenen vardir begenmeyen vardir olagan seyler bunlar.ha gonul isterki zemin hibrid olsun saha kenari ve tribun arasi led panolar tam istedigimiz gibi olsun ambulans girisleri bi sekilde kamufle olsun koltuklarimiz sanmames gibi olsun enerjimizi bence butun renktaslarimizin hem fikir oldugu konulara vermeliyiz bence is isten gecmeden.bence taraftarin istedigini dikkate alabilcek bi yonetim var bence birlik olup istediklerimizi yaptirabiliriz.herkese hayirli gunler..

Yorum

• Takım küme gidiyor stadyum muhabbeti neyin nesi?

Sent from my iPhone using Tapatalk
            Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...

Yorum

• trabzon gibi ne verirsen sesini bile çıkarmayacak insanlarla dolu olan bir şehre fazla bile bu stadyum .eleştirmeye gerek yok .

Yorum

• Abi 44 lük stad istiyorsan basar parayi yaparsın bu kadar basit yada bulursun vodafone gibi bi sponsor yoksa adam nasıl isterse öyle yapar bu kadar basit
                Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak ilyskm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Takım küme gidiyor stadyum muhabbeti neyin nesi?

Sent from my iPhone using Tapatalk
                  Akyazı Trabzonsporun geleceği, bizde Akyazı için kafa patlatıyoruz şayet takımın küme düşmeyeceği aşikar o kadar düşmedik, şu durumda stadyum muhabbeti size saçma geliyorsa başka bir başlığa gitmeyi deneyebilirsiniz.
                  Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                  Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
                  Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• İlk olarak trabzonspor10 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    sizce disi boyle olsaydi nasil olurdu
                    Başımın ağrısına iyi geldi sağol.

Yorum

• Alın size tribün dikliği [emoji2]

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Alın size tribün dikliği [emoji2]

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

renkdaşı espri senin yaptığın ama işte dik trübündeki asalet ürkütücülüğü görüyormusun böyle bir trübüne kimse hayır diyemez sanki futbolcuların üstüne yıkılıcak şu azamate bakarmısınız.

Yorum

• Her maç 40 bin taraftar gelirse koltuk rengi imiş dizaynı imiş hiç önemi kalmaz, yere kilim bile atsan gorunmez. Dolu göstermek yerine: stadı gercekten nasıl doldururuz onu tartismaliyiz.
                          "Şehitler Unutulursa ölür"
                          Unutma-Unutturma

Yorum

• roninin mesajlarını görmemek için yapabileceğim bir şey var mı engellemek falan ?
                            bu kadar olmaz allah aşkına tribün dolduktan sonra taraftar destek verdikten sonra neymiş kapısı büyük,çatısı bez gibi.
                            kimse dört dörtluk demıyor ama dediğiniz kadar da kötü değil.benim çok hosuma gidiyor.
                            beni tek rahatsız eden tek kat olmayan kale arkası ve loca kısmı.
                            ki ben yazın gittim bu stadı gördüm.kompleksi komple gezdim.stadın içini dısını gezdim.gayet hoş.içi de hoş stadın.
                            bir maç izledikten sonra yorum yapılmalı bence

Yorum

• İlk olarak zeytinburnu1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              roninin mesajlarını görmemek için yapabileceğim bir şey var mı engellemek falan ?
                              bu kadar olmaz allah aşkına tribün dolduktan sonra taraftar destek verdikten sonra neymiş kapısı büyük,çatısı bez gibi.
                              kimse dört dörtluk demıyor ama dediğiniz kadar da kötü değil.benim çok hosuma gidiyor.
                              beni tek rahatsız eden tek kat olmayan kale arkası ve loca kısmı.
                              ki ben yazın gittim bu stadı gördüm.kompleksi komple gezdim.stadın içini dısını gezdim.gayet hoş.içi de hoş stadın.
                              bir maç izledikten sonra yorum yapılmalı bence

engellesende gerçeklerden kaçamassın birbirinizle anlaşmalımı hareket ediyorsunuz.geçende bi kişi daha demişti beni nasıl engellermiş .

şunu diyim engelleyin ama aslında siz beni değil beyninizi engelliyorusunuz yani kendi kendinizi kandırıyorusunuz .

bi admine sor engellesin ben inandıklarımı yazmaya devam edicem ve bunu sende görüceksin engellesende

alıştım zaten herkes dışladı beni sen engellesen ne farkeder .benim ne kadar doğru yazdığımı ve iyi biri olduğumu bilen çok az sayıda üye var burda.

Yorum

• bak renkdaş benim sana garezim yok ama öyle yazılar yazıyorsun ki insan cıldırıyor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X