Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Montajlarda sıkıntı olmuş yeniden ölçü alinacakmis
    Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak uyuss tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Montajlarda sıkıntı olmuş yeniden ölçü alinacakmis
      Umarım çok uzun sürmez bu ölçü alımı falan. Aşırı geride kaldık

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Allah ömür verirde şu stadın bitiminde ilk UEFA maçımızdan sonra yorumlarını dikkatle takip edeceğim ronin. Bakalım o zaman da ucube diyebilecekmisin.

Stadın eksik gördüğüm yanları;
        1- Çıkış kapılarının büyük olması
        2- Alt katın beklediğimden eğimli olması.

Bunların dışında mükemmel bence.

Bjk stadına bakıyorum, özellikle çatı felaket. Malzeme yetmemişte başka malzemeyle tamamlamışlar gibi.

Bursa stadı desen çatısı çocuk parkı gibi, tribünlerde düzen yok, estetik yok.

Konya stadı hepsinden iyiydi koltuk düzeni batırdı.

Antalya stadı basket sahası gibi.

TT Arena Ufo gibi.

Ve şu stadı beğenmiyorsunuz... Garip.
        maçlar çatıda oynanmıyor renkdaşım.bursa bjk nin çatıları eleştirmişsinde.ayırca çatıları bize fark atar.bizim çatı nasılmış pardon kaplama membran kaplama .çatıda diyemiyorum işte örttüler bezi.

çıkış kapıları alt kat eğimi demişsin .

peki o loca apartman trübünü çokmu hoşuna gitti.ben anyak değilim yemin ederim bursa stadı bize yapılsaydı onu övmekten millet artık yeter derdi bana.

aslında en sevmediğim şey ben gerçek bir trabzonsporluyum burda renkdaşlarımla stad için tartışıp moral bozmak istemiyorum ama gözümün gürdüğü şeyleride inkar edemiyorum.

Yorum

• İlk olarak samet_karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Umarım çok uzun sürmez bu ölçü alımı falan. Aşırı geride kaldık
          Uzun sürecek gibi malesef ...

Catida sıkıntı sürerken idari binaların dış kaplaması yapılıyor fotoğraf atacaktım ama biturlu atmadi dosya boyutu büyük diyor halledebilirsem atacağım
          Trabzonspor

Yorum

• hadi desin burda en delikanlı kimse en süper stad bize yapıldı en muhteşem stad bize yapıldı.işte kimse diyemiyor çünkü yapılmadı .

sadece bunu diyemiyenler eleştirenleri eleştiriyorlar.

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              maçlar çatıda oynanmıyor renkdaşım.bursa bjk nin çatıları eleştirmişsinde.ayırca çatıları bize fark atar.bizim çatı nasılmış pardon kaplama membran kaplama .çatıda diyemiyorum işte örttüler bezi.

peki o loca apartman trübünü çokmu hoşuna gitti.ben anyak değilim yemin ederim bursa stadı bize yapılsaydı onu övmekten millet artık yeter derdi bana.

aslında en sevmediğim şey ben gerçek bir trabzonsporluyum burda renkdaşlarımla stad için tartışıp moral bozmak istemiyorum ama gözümün gürdüğü şeyleride inkar edemiyorum.
              onlarinda catisi membran

inönünün bütün tribünü apartman

senin tek amacin burda insanlari germek

İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              hadi desin burda en delikanlı kimse en süper stad bize yapıldı en muhteşem stad bize yapıldı.işte kimse diyemiyor çünkü yapılmadı .

Türkiyede en güzel proje bizimki

bırak Allahını seversen selçuk renkdaş .bana yazdığın yorumlar tamamen artiniyet önyargı kokuyor.

sen önce bi san mamese bak .direk onların stadı kopyaladılar.2 kat locaları var ama mükemmel sakladılar .yukarıdan basamak sarkıtma olsun derinlik olsun .koltukalr bile san mamaesle aynı dizayn olarakta yapı oarakta.

senin tek amacın insanları gererek diyerek bana karşı düşmanca tavrını belliettin gerçi bunu çok önceden belli ettinde biliyordumda .

ben gerçek bir rabzonsporluyum.beni töhmet altında bırakarak ne amaçlıyorsun biliyorum tek istediğin çizilmem değilmi o zaman herelde rahat edersin .senin kafanda insanlarla övüp durursun bu stadı.

sen sadece kendini kandırıyorsun yada çok zevksizssin.

not=beni düşman gibi gösteriyorsun belkide sen düşmansındır sana göre bu stad real madridin stadından bile güzel ne kadar gerçekçi değilmi.?
              san mames demek
              100 küsür giris tünelimi, degrade koltuk dizaynimi yoksa san mamesin bordo yuvarlak koltuklari varken taktiklari köseli renksiz koltuklarmi benziyormus san mamese

insanin her lafi yalanmi olur

nasil asagalik kompleksmis bu

nede benziyor
              ikiz mazallah
              hiç türkiye genelindeki forumlara giriyormusun selçuk renkdaşım.
              ben giriyorum orda bursanın satd için mükemmel açık ara yeni yapılan stadlar içinde en mükemmeli yok böyle kale arkası diyorlar.

bjk için yok böyle dik trbün diyorlarsanki sahaya düşücek diyorlar.

bizim içinse tek satır yok nasıl bizim stad en mükemmle oluyor .haa pardon bu stad ts ye yakışmadı ts ye ayıp ettiler ts stad içinde apartmanmı yapıyor gibibi ton olumsuz elelştiri dalga geçmelerle dolu bizim stad.

kabul et bu bir ucube.
              ben avrupanin cesitli forumlarinda geziniyorum
              1 tribün icin ouvvv diyecek adamda degilim
              senin yasindan fazla stad canli yasadim, senin gibi hayatinda max2 stad görmüs biri degilim

uefadan tedbirli ok alan bursa stadyumunu hic tartismaya acma
              5 yasindaki cocuklar daha güzel stad cizerdi
              bütün dünyada dalga konusu
              En son selcuk tarafından düzenlendi; 07.02.2016, 00:31.
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• bırak Allahını seversen selçuk renkdaş .bana yazdığın yorumlar tamamen artiniyet önyargı kokuyor.

sen önce bi san mamese bak .direk onların stadı kopyaladılar.2 kat locaları var ama mükemmel sakladılar .yukarıdan basamak sarkıtma olsun derinlik olsun .koltukalr bile san mamaesle aynı dizayn olarakta yapı oarakta.

senin tek amacın insanları gererek diyerek bana karşı düşmanca tavrını belliettin gerçi bunu çok önceden belli ettinde biliyordumda .

ben gerçek bir rabzonsporluyum.beni töhmet altında bırakarak ne amaçlıyorsun biliyorum tek istediğin çizilmem değilmi o zaman herelde rahat edersin .senin kafanda insanlarla övüp durursun bu stadı.

sen sadece kendini kandırıyorsun yada çok zevksizssin.

not=beni düşman gibi gösteriyorsun belkide sen düşmansındır sana göre bu stad real madridin stadından bile güzel ne kadar gerçekçi değilmi.?

Yorum

• sonradan ekledin .

nesi güzelmiş denizkenarında olamsını direk geç maç sahada oynanıyor sahayı anlat bana.tüm bmn seni dinliyor hadi anlat bilelim bizim stad nasıl en mükemmel stadmız trübün çatı herşeyi anlat.

not=deniz kenarında konum muhabbetine girme stadı anlat evet bekliyoruz.

Yorum

• hiç türkiye genelindeki forumlara giriyormusun selçuk renkdaşım.
                    ben giriyorum orda bursanın satd için mükemmel açık ara yeni yapılan stadlar içinde en mükemmeli yok böyle kale arkası diyorlar.

bjk için yok böyle dik trbün diyorlarsanki sahaya düşücek diyorlar.

bizim içinse tek satır yok nasıl bizim stad en mükemmle oluyor .haa pardon bu stad ts ye yakışmadı ts ye ayıp ettiler ts stad içinde apartmanmı yapıyor gibibi ton olumsuz elelştiri dalga geçmelerle dolu bizim stad.

kabul et bu bir ucube.

Yorum

• selçukQ

trübün yapılarına bak .localara bak ara katlara bak.

sen bu işi biliyorsun san mamesle bjk stadının resimleri koysana.

bende aşağılık kompleksi yok bu stadı beyenenlerde vardır o dediğin.

bu arada sorduğum hiç bişeye cevap veremedin haaa onuda görmedim sanma

Yorum

hadi desin burda en delikanlı kimse en süper stad bize yapıldı en muhteşem stad bize yapıldı.işte kimse diyemiyor çünkü yapılmadı .

Ne yapmamızı tavsiye edersin? Yıkıp baştan mı yapalım mesela? Bundan sonrası için daha yapıcı yorumlarda bulunmalıyız. Geçmişi değil artık geleceği konuşmak lazım. Bundan sonrası için yapilabilecek olan şeyleri yazmalı.
                        Aynı eleştirileri tekrar tekrar yazmak ne kazandırıyor, antipatikliğini arttırmaktan başka?
                        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

selçukQ

trübün yapılarına bak .localara bak ara katlara bak.

sen bu işi biliyorsun san mamesle bjk stadının resimleri koysana.

bende aşağılık kompleksi yok bu stadı beyenenlerde vardır o dediğin.

bu arada sorduğum hiç bişeye cevap veremedin haaa onuda görmedim sanma
                          kulüp senin için yan tarafta 5 bin kişilik yeni stad yaptıracağız dedi halen düşmüyorsun bu stadın yakasından, git sen kendi küçük stadınla ilgilen,orayı kafana göre dizayn etsene,burda bitmiş stadı yeniden yaptırmazla sana anla artık.

Bil diye yazıyorum özellikle çatıyı gördükten sonra herkes en güzel stad Akyazı diyor.Ben zaten en başta dediğim için önemi yok,kutu gibi futbol stadı.
                          Ülkedeki en iyisi,dünyada da yeri ve kompleksiyle birlikte ilk 3'dedir.
                          En son İlker Yazıcıoğlu tarafından düzenlendi; 10.02.2016, 14:52.
                          • Memento mori

Yorum

Maçlar tribünde de oynanmıyor ona bakarsan.

Ayrıca o apartman dediğin localar stadı hem lüks, hem büyük, hem de farklı gösteriyor.
                            En son kyodou tarafından düzenlendi; 07.02.2016, 01:47.
                            Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak MertcaN.K.*61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şuan için koltuklar gündemde tasarımlar gayet güzel herkesin zevki kendine tabi inşallah kaliteli koltuklar kullanılır ve sorunsuz bir şekilde dizilir.
                              Koltuklar yapılırken diğer konuları da unutmamak gerek. Hibrid çim gibi mesela. Az maliyetle stadımızı biraz daha güzelleştirip ve stadımıza kimlik kazandıracak dokunuşlardan örnek fikirler vermek istiyorum.
                              Stadın çatı iskeletinin platformlarla birleşen ve membransız kalacak kısımlar bordo mavi renkler ile görseldeki gibi aydınlatılabilir.
                              [ATTACH=CONFIG]8534[/ATTACH]

Çatının membran ile kaplanan kısımlarında ise beyaz ledler ile aşağıdaki görselde olduğu gibi aydınlatma yapılabilir.
                              [ATTACH=CONFIG]8535[/ATTACH]
                              Platformun merdivenler arasında kalan kısmında aşağıdaki görselde olduğu gibi TRABZONSPOR yazılabilir.
                              [ATTACH=CONFIG]8536[/ATTACH]
                              Son olarak tribünden çatının parçalarının stad içinden gözükmesini engellemek için görsellerde olduğu gibi uç kısımlar güneşin geçişini kolaylaştıracak şekilde daha şeffaf olarak geri kalan kısımlar aynen kaplanabilir
                              [ATTACH=CONFIG]8537[/ATTACH]
                              [ATTACH=CONFIG]8538[/ATTACH]
                              Bu tür mesajlara neden değer verilmiyor anlayamıyorum. Sayfalardır boş beleş mesajlar dolaşıyor ortalıkta...

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
                              Milli Takımım TRABZONSPOR
                              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• http://akyazistadi.com/anket/

Ankette 2 numara hala nasıl başa baş gidiyor anlamadım. Bana çok çirkin geliyor o ayrı konu da, 2'ye benzeyen karmaşık tasarımlar var, onlar bu kadar oy almamış ama 2 numara ısrarla oy topluyor, bu işi çözen beri gelsin. Ayrıca bu satırlara bakıyorum, ezici bir çoğunluk 1 numarayı beğenmiş.

2'ciler internet cafeleri dolaşıp her bilgisayardan oy mu atıyor nedir?
                                yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X