Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Figüratif ve sade çizgiler. Gayet hoş.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Şöyle kabaran dalgalı bir deniz motifi yapsanıza arkadaşlar, bordononun üzerine mavi olacak şekilde.

Yorum

• İlk olarak kanforfi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        taka

güzelmiş

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Stadla ilgili hemen hemen her şeye karşı olan birisin yönetimin yaptığı uygulamada ki görselleri de beğenmemişsin e senin gibi düşünenler için "siz de isteğinizi yapıp paylaşın" diye mesajda vermiş yönetim e sen de yap bi çalışma da senin zevkini de öğrenelim.. Yoksa sen sadece muhalefet için mi varsın?

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          guzel arkadasim, benim karsi oldugum seyler bu takimin iyiligi ve gelecegi icin.. bazi seylere karsi oluyorum diye cebime parami giriyor, yada egomu mu tatmin ediyorum. Guzele guzel derim.. ama bu seceneklerde 1 numara disinda geri kalan hepsi rezil... cocuk oyun bahcesimi planliyoruz ? zaten abuk subuk bir bicimi var stadin, bari koltuk tasarimi adam akilli olsun.

keske dizayn yapmayi bilen biri olsaydim, zaten bu tur muhabbetin icine girmezdim, kendi dizaynimi yapardim. Ama oyle bir becerim yok benim.
          u will need justice at the end..

Yorum

• İki kata yayılan logo nun tribün eğim farkları ve katlar arası devasa boşluktan dolayı çizimlerde ki gibi hoş gözükmeyeceğini hatta kötü bir görüntü oluşturacağını düşünüyor ve iddia ediyorum
            ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• İlk olarak katre-i.matem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İki kata yayılan logo nun tribün eğim farkları ve katlar arası devasa boşluktan dolayı çizimlerde ki gibi hoş gözükmeyeceğini hatta kötü bir görüntü oluşturacağını düşünüyor ve iddia ediyorum
              Bunu anlatmaya çalışıyorum ama herkes güzel güzel çiziyor
              Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

• Kulüp sevilen tasarımları alıp Autocad ve 3ds max ortamında 3 boyutlu çalışma üzerine uygulayıp bakacaklar. Direk bizim tasarımlarımıza bakıp aaa biz bunu seçtik taraftarda beğendi hemennn bunu yapıyoruz demeyecekler zaten... Tasarımları yapan kişilerde gayet iyi biliyor ki photoshop çalışması ile gerçekte aynı görüntü oluşmayabilir.

Meclisten kanun mu çıkartılsın; her çalışma üzerine "Bu bir tasarım ürünüdür. Gerçek uygulama sonrası oluşacak görüntü bu tasarımda gözükenin aynısı olmayabilir." diye ibare eklenmesi hakkında?

Demek istediğim sözüm burada tek bir kişiye değil. İki de bir gelip zırt pırt yaa burada güzel ama stadyumda ... gibi durur diyen herkese...

Biz biliyoruz neyin nasıl gözükeceğini...
                En son Selim Turan tarafından düzenlendi; 02.02.2016, 14:51.
                t @Selim_Turan

Yorum

• ankete katilicam ama fotolari göremedim ...hangi sayfada

Yorum

• Metrobüs Düzce yollarına çıkacak

Düzce Belediyesi toplu taşımada metrobüs sistemine geçmek için hazırlık yapıyor.

Belediye Başkanı Mehmet Keleş, toplu taşıma hizmeti konusunda Meclis üyelerine bilgi verdi. Başkan Mehmet Keleş, Düzce’de trafik akışında rahat ve hızlı ulaşım sistemi için çalıştıklarını belirterek, "Hedefimiz lastik tekerlekli metro uygulamasını gerçekleştirmek" dedi.
                    Başkan Mehmet Keleş ilk aşamada 3 adetmetrobüs alınacağını daha sonra da bu sayısı 6’ya çıkaracaklarını belirtti.
                    Belediye sınırları içinde 27 hatta 90 aracın hizmet verdiğini söyleyen Başkan Keleş, "Ayrıca 3 adet 20 metrelik körüklü otobüs seferlerdedir. Böylelikle 93 araç seferde bulunduğunu" söyledi.
                    Düzce belediyesi yapabiliyorda bizim çok bilmiş başkan neden yok 17000 yolcu molcu diyor düzcenin nüfüsü ne kadar..hadi tranway getiremiyorsun bari metrobüs yap başkan..

Yorum

• bJXl8n.jpg

Bu da merdivenlerin boyalı hali...

Yorum

• İlk olarak katre-i.matem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İki kata yayılan logo nun tribün eğim farkları ve katlar arası devasa boşluktan dolayı çizimlerde ki gibi hoş gözükmeyeceğini hatta kötü bir görüntü oluşturacağını düşünüyor ve iddia ediyorum

bende kaç kere söyledim logo 100 tane kartonla yapılır arkadaşlardan rica ediyorum artık tasarımlarıma arma koymayın

Yorum

• İlk olarak kanforfi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          taka

Bunun hafif dalgalı olanını çizebilir misin,

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• akşam atarım kardeşim

Yorum

• Koltuklarda yazıdan başka bir şey olmamalı, koltuklarla logo yapma olayı gerçekten çok zor bence böyle bir işe hiç girişilmemeli.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Koltuklarda yazıdan başka bir şey olmamalı, koltuklarla logo yapma olayı gerçekten çok zor bence böyle bir işe hiç girişilmemeli.
                                Nesi zor, ingiltere'de yapıyorlar bunu ki adamların armalarindan aslan kaplan fırlıyor elli tane detay var. Bizim ki kadar kolay değil. Ama tek kata yapılmalı tabi. Kat arasından dolayı bütün tribune olmaz.
                                En son artvints tarafından düzenlendi; 02.02.2016, 16:16.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X