Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bence bunları taraftarın oylamasına sunmak gerek hiç uzatmadan. Karmaşık değil , sade değil. İnce ayarlarla daha güzel hale getirilir yönetim tarafından.
    Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• [MENTION=30227]Sibel[/MENTION] paylaş paylaş millet görsün bakalım ne diyolar anket açacağız en çok sevilenler için...
      t @Selim_Turan

Yorum

• İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bence yalnızca logonun kullanıldığı tasarımlar daha güzel ve vurucu olmuş bence logo olduktan sonra ayrıyeten Trabzonspor yazmaya gerek yok.Logoyu gören zaten Trabzınspor stadyumu olduğunu anlayacaktır.
        Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
        Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• Herkes ayrı telden çalıyor...
          !Her bağimlılığa karşiyim TRABZONSPOR harıc..

Yorum

• İlk olarak bc_lazo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Herkes ayrı telden çalıyor...
            Aynen öyle.
            Tebessüm ederek okuyorum yorumları. Kulüp 50 tasarıma yer açsa ancadır.
            Hamiş

Yorum

Bu da tam tersi

Bu en iyisi
              İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
              Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Sade tasarımlar daha şık bence.
                Herkesin kendi zevki tabii ki ama kulübün paylaştığı dalgalı modeller komik duruyor kağıt üzerinde.
                Tribünde nasıl durur bilemeyiz. Çubuklu da karışık geliyor bana. Gözü yoruluyor insanın.
                Tercih meselesi.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Selim bunları izninle tivitirda paylaşıyorum. Seni de etiketleyeceğim tabii ki. Emeğe saygı
                  Üstü bordo olanı paylaş, kafalar karismasin iho'nin dediği gibi algı yönet
                  En son artvints tarafından düzenlendi; 31.01.2016, 17:40.

Yorum

• Oturup tribün izlemeyeceğiz en nihayetinde.
                    Tercih yapmamız için sunulan tasarımlar yeterli bence. Çok da abartmamak gerek.
                    Hamiş

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Üstü bordo olanı paylaş, kafalar karismasin iho'nin dediği gibi algı yönet
                      Onu tek olarak attım kulübe
                      *
                      Ayrıca kulüp bize her türlü tasarım ve fikirlere açık olduklarını ve istediklerini belirtmiş. Bu yüzden ince ayrıntısına kadar taraftarın yorum yapması çok doğru.
                      Herkes sunar fikrini. En güzeli seçilir.
                      En son Sibel tarafından düzenlendi; 31.01.2016, 17:42.

Yorum

• Koltuklarin kaliteli olmasi lazim tabi.ilk farki yaratan o. Kaliteli, parlak olsun.hafif geniş de oluyor onlar heralde business koltuklar gibi

Yorum

• arakadaşlar logo lu dizayn yapıp duruyorsunuz fakat logoyu karegrofi ile yapınca gerçek amacını ortaya çıkarır onca dünya klübü düşünememişmidir koltuklarda logoyu kullanmayı bi akıllı bizim taraftarmı biraz daha yaratıcılık yenilik ekleyerek güzel şeyler çıkarabiliriz

Yorum

• İlk olarak kanforfi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            arakadaşlar logo lu dizayn yapıp duruyorsunuz fakat logoyu karegrofi ile yapınca gerçek amacını ortaya çıkarır onca dünya klübü düşünememişmidir koltuklarda logoyu kullanmayı bi akıllı bizim taraftarmı biraz daha yaratıcılık yenilik ekleyerek güzel şeyler çıkarabiliriz
                            Onu yapınca da büyük takımlar dusunememis mi bunu, bir bizim taraftar mi diyeceksen hiç uğrasmayalim.

Yorum

Yalnız Sibel baskı yaptı diye şu güzelim tasarımı taca atman hiç hoş olmadı. Es geçme şunu lütfen.

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
                              Milli Takımım TRABZONSPOR
                              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak kanforfi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                arakadaşlar logo lu dizayn yapıp duruyorsunuz fakat logoyu karegrofi ile yapınca gerçek amacını ortaya çıkarır onca dünya klübü düşünememişmidir koltuklarda logoyu kullanmayı bi akıllı bizim taraftarmı biraz daha yaratıcılık yenilik ekleyerek güzel şeyler çıkarabiliriz
                                bi ton kulüp düsündü ve uyguladi
                                ayrica arma daha dogru
                                logo bence degersizlestiriyor
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X