Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Büyütmeye.
    o belli olmazda
    demir yolu gelince, Trabzon bayaga göc alacaktir
    ayrica bu stadin max ömrü 30 yildir
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      o belli olmazda
      demir yolu gelince, Trabzon bayaga göc alacaktir
      ayrica bu stadin max ömrü 30 yildir
      Haydaaaaaa. O nereden çıktı ya. Neden 30 yıl ? Avni Aker bile 65 yıldır ayakta.
      En son kyodou tarafından düzenlendi; 26.01.2016, 10:50.
      Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

Haydaaaaaa. O nereden çıktı ya. Neden 30 yıl ? Avni Aker bile 65 yıldır ayakta.
        avni aker kackere bastan asaga yenilendi

biliyorsun artik yeniyi yapmak tamirden ucuz oluyor
        ayrica hizli modernlesen cagda yasiyoruz
        amerikada yeni stadlarda her koltugun tableti var, mac yayinini izledigin canli veya büfeden sipatis verdigin...
        havuzlu localar

bu hiza bizde ayak uyduracagiz elbet

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          avni aker kackere bastan asaga yenilendi

biliyorsun artik yeniyi yapmak tamirden ucuz oluyor
          ayrica hizli modernlesen cagda yasiyoruz
          amerikada yeni stadlarda her koltugun tableti var, mac yayinini izledigin canli veya büfeden sipatis verdigin...
          havuzlu localar

bu hiza bizde ayak uyduracagiz elbet
          Abi bu nedir ya. Stadyumda havuz mu olur. Saçmalığa bak
          Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

Abi bu nedir ya. Stadyumda havuz mu olur. Saçmalığa bak
            daha neler neler var
            saunami dersin, masaj mi...
            En son selcuk tarafından düzenlendi; 26.01.2016, 11:56.

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak dağlıca61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Maliyeti yüksek koltukların Türkiye de stadyumlara monte edilmesi için çok erken, daha zaman var. Zira tüm stadyumlarda bilinçsiz taraftarın duyarsızlığı nedeni ile kırılarak sahaya atılan koltuklar hemen hemen 2-3 sezonda bir baştan yenilenir, Tff den alınan para cezası da cabası, maliyeti yüksek koltukların monte edilmesi için öncelikle ülkede bu konuya çözüm getirilmesi gerekir.
              Geçen sezon EskişehirBasket maçında sırf zevkine tribün koltuklarını kıran Trabzonlu Gençler grubunu gördüğümden dolayı hak veriyorum.

Yorum

• Wowturkey den
                SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• Hafif Raylı sistem şart bu stadyum için.
                  Yerüstü Metro'su, Merkez'den bağlanmalı.
                  Çok aşırı maliyetli olacağını düşünmüyorum ama o iş Trabzon BŞB'ine kalıyor.
                  Madem marka şehirsin, büyük şehirsin, örnekleri al ve uygula.
                  Bu onların boyunlarının borcu.
                  ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• İlk olarak BDiler61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Wowturkey den
                    Resim gözükmüyor?
                    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Gümrükçüoğlu’ndan şok raylı sistem sözleri :Trabzon’da son günlerde sıkça tartışılan hafif raylı sistem projesi ile ilgili Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’ndan şok bir açıklama geldi.

Proje için hattaki yolcu sayısının önemli olduğunu belirten Gümrükçüoğlu “Sabah ve akşam pik saatlerinde en az 17 bin yolcu gerekiyor. Bu sayı yakalanmadığı takdirde sizin kredinize kefil olmuyorlar. Ama kendi paran varsa yaparsın”. dedi.

Hafif raylı sistemin uzun vadeli bir proje olduğuna da dikkat çeken Gümrükçüoğlu “projeyi ben görmem ama bizden sonrakiler inşallah yapar” dedi.
                      Trabzonspor

Yorum

• Gümrükçüoğlu Trabzon'a çağ atlattı ya, projeyi ben görmem diyor.
                        Biz de pek icraatını göremedik zaten başkan.
                        Ne verdin Trabzonspor'a?
                        ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• İlk olarak uyuss tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Gümrükçüoğlu’ndan şok raylı sistem sözleri :Trabzon’da son günlerde sıkça tartışılan hafif raylı sistem projesi ile ilgili Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’ndan şok bir açıklama geldi.

Proje için hattaki yolcu sayısının önemli olduğunu belirten Gümrükçüoğlu “Sabah ve akşam pik saatlerinde en az 17 bin yolcu gerekiyor. Bu sayı yakalanmadığı takdirde sizin kredinize kefil olmuyorlar. Ama kendi paran varsa yaparsın”. dedi.

Hafif raylı sistemin uzun vadeli bir proje olduğuna da dikkat çeken Gümrükçüoğlu “projeyi ben görmem ama bizden sonrakiler inşallah yapar” dedi.

ya bu nasil bir palavradir. Yolcu sayisi yetmiyormus. Bahaneye bak.
                          17.000 yolcunun altinda kalininca ne oluyormus? yolcu sayisina ulasamadigi icin tramvay kendini imha mi ediyormus.
                          La milleti resmen salak saniyor adam.
                          Avrupada döt kadar kasabalarda köylerde bile tramvay var. Kime neyin palavrasini atiyorsun ?
                          Dolmusculari karsina almaya yemiyor anladik da milleti salak yerine koyma en azindan. Yok illaki bir bahane üreteceksen de mantikli birsey olsun.

Yorum

• Böyle bir stat projesini cazibe merkezi yapmak için diğer boş alana Eğlence merkezi alışveriş ve kültür merkezleri yapmak lazım. Sahil kısmına da büyük gemilerle temiz kum taşıyıp sermek lazım. Harika bir kumsal olabilir orada. Diğer yandan karşıdaki tepeler imara kapatılıp orası park yapılmalı. Ağaçlandırılarak bazı yerlerine de büyük şelaleler yapılmalı. Tabi o tepeler çoktan malum şahıslar tarafından kapatılmıştır. Dikerler oralara binaları yakında. Trabzon çok çirkin bir şehir oldu tepelerdeki yeşil dışında yeşil kalmadı. O yeşil tepelerde bina dolmaya başladı.
                            Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                            (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• Aynen öyle dolmusculari karsisina alamıyor benzer bir durum samsunda yaşandı baya bi sancılı dönem oldu dolmuş Şoförler i tranvay in önünü kesti hat mesafesini kısaltma ama bi sonuç elde edemediler ve suan tranvay hergecen gün daha fazla yolcu taşıyor . Bizim belediye baskanimizin misyonu malesef park yapmak ve açılacak yeni yerlere Cumhur baskanimizin ismini verelim diye altyapı oluşturmak. Samsun'un atakum Belediyesi inanin bizim Büyükşehir belediyemizden daha çok proje üretip yapıyor.
                              Trabzonspor

Yorum

• O tepelerde arazisi olan malum şahıslardan biri de benim. Malumluğumuz nerden geliyor bilemiyorum tabi... O araziler villa imarlı yani öyle bina dikemiyorsun. Ben üç yıl önce 239 bin liraya almıştım. Yani paran varsa sen de alabilirsin. Malum şahıslardan olmana gerek yok...
                                HEPİMİZ TRABZONLUYUZ...!!!

Yorum

Çalışıyor...
                                X