Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    1. Ben buraya stadı savunmaya ya da övmeye gelmiyorum. Stadla ilgili herhangi bir konuda bilgi almaya, görüş belirtmeye geliyorum.

2. Evet tepkinizi dile getirmeyin artık lütfen. Hep bunu söylüyorsunuz. Dediğim gibi bu tepkilerinizi ezberledik artık. Bunların bir şey değiştirdiği, bir şeylere katkı sağladığı yok. O cümlelerinizi de ezberledik artık. Yapıcı yapılan eleştiriler yönetime sunulacak ve sonuç almayı ümid ediyoruz.

3. Tabi ki daha güzeli yapılabilirdi ama sanki bu stad ölümmüş gibi bir söylemin var. Bu kafadan kurtulman gerek.

4. Şu olsaydı bu olsaydı, olsaydııı olsaydı... Olmadı. Olmaması bu stadın kötü olduğu anlamına gelmez.

5. Denizin kenarında olmasını seviyorum. Klasik düz ya da oval bir çatı değil de dilimli bir çatısı olmasını seviyorum. Çok estetik bir görüntü. Kompleks olmasını seviyorum. Çatının alçaklığını seviyorum. Oval değil de simetrik bir stad olmasını seviyorum. Stadın kenarındaki platformu seviyorum. Sevmediğim tek şey tribün. Onunla da idare edebilirim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

1-ne zaman eleştirsek savunuyorsunda ondan yazdım öyle.

2-ona sen karar veremessin .bu forum adil bir forumda beyenmek beyenmemek yada şöyle diyim lucaskuyı isteyenler ersunu isteyenler yani herkesin bir görüşü zevki düşüncesi var bu forumda ondan var .yapımız aynı değil sen kabul edenler zümresindensin ben o zümreden değilim.bişeyin değiştiği yok diyorsun yani eleştirmeyin kabul edin demek bu yapımız farklı kusura bakma.sevmediğim bişeyi kabul etmem.

3-tabiki güzel yapılabilirdi demişsin ama açmamışsın konuyu geçiştirmişsin.ölüm olmasa bile ona yakın bir stad.

4-evet hiçbir istediğimiz olmadı.bu stad kötü planlanmış ucube bir stadtır benim zevk anlayışıma göre.

5-çatı alçak malçak değil baklavalarla yükselicek çünkü çatının altı düz değil herkes alçak olduğunu sanıyor.oval paltform bunlara ok.

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      1-ne zaman eleştirsek savunuyorsunda ondan yazdım öyle.

2-ona sen karar veremessin .bu forum adil bir forumda beyenmek beyenmemek yada şöyle diyim lucaskuyı isteyenler ersunu isteyenler yani herkesin bir görüşü zevki düşüncesi var bu forumda ondan var .yapımız aynı değil sen kabul edenler zümresindensin ben o zümreden değilim.bişeyin değiştiği yok diyorsun yani eleştirmeyin kabul edin demek bu yapımız farklı kusura bakma.sevmediğim bişeyi kabul etmem.

3-tabiki güzel yapılabilirdi demişsin ama açmamışsın konuyu geçiştirmişsin.ölüm olmasa bile ona yakın bir stad.

4-evet hiçbir istediğimiz olmadı.bu stad kötü planlanmış ucube bir stadtır benim zevk anlayışıma göre.

5-çatı alçak malçak değil baklavalarla yükselicek çünkü çatının altı düz değil herkes alçak olduğunu sanıyor.oval paltform bunlara ok.
      Özet olarak bir şey söylemek istiyorum. Tabi ki herkes görüşünü yazabilir burda. Bir şey diyemem. O zman bir kardeşin olarak rica edeyim senden. Ben fazlasıyla gördüğüm bu eleştirileri, bu kötülemeleri artık görmek istemiyorum. Lütfen yapmayın artık yeter. Rica ediyorum.

Yorum

• sana baybay selçuk işin gücün bana eksi rep vermek seni engelliyorum.

Yorum

• Stadyumu stat yapan içerisinde ki taraftarıdır.
          Biz eleştirmeden önce ne kadar taraftarız.
          Neyi ne kadar doğru yapıyoruz.Dünyanın en iyi stadını bize yapsalar taraftarın tutumu ne değişecek
          Taraftar takım desteklemeye mi futbol izlemeye mi yoksa stat ilgili mühendis hatalarını mı bulmaya gelecek.
          Bu stat artık bizim üsteki arkadaşın dediğini gibi.Sevdiğini alamıyorsan aldığını seveceksin.
          Biz stadı doldurmasını bilelim desteklemesini iyi becerelim nerede hakemi baskı altınır gösterelim
          Bu stat rakip takıma DAR GELİR.
          https://twitter.com/cemcaglaryavuz
          Beşirli/TRABZON

Yorum

• Aynen öyle,
            her zaman dediğim gibi,
            taraftar taraftarlığını yapsın o stad tüm dünyada parmakla gösterilir,
            ama yok takım 5 bin kişiye oynayacaksa,
            gelen çekirdek çitleyecekse,
            gol gecikince veya rakip gol atınca sövecekse,
            dünyanın 8. harikası olsa da boş.

Tamam eleştirilecek yerleri eleştirelim,
            eksiklerini ve istediklerimizi iletebilirsek yönetime iletelim,
            ama çoğu renktaşın da dediği gibi,
            sürekli ama sürekli, belli aralıklarla bu başlığa gelip kıl dı tüy dü deyip stadı kötülemeyelim.
            Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Arkadaşlar bir şey soracağım stadı beğenmeyenlere, Emirates stadının maliyetini incelesinler bir de bizim stadınkini incelesinler.
              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• stada en cok elestiri getiren gereksizler avni aker in allianz arena ya benzemedigi icin stada gitmiyorlardir sanirim..ne güzel kahvende oturup izleyeceksin..gitmeyecegin stadin nesini elestirirsin..mainz klübü projeyi maliyeti yüzünden kabul etmemisti..suan yapildigi yerede kendine öz bi hava katmis..bekledigimden cok daha iyi yakismis oraya
                beni rahatsiz eden tek sey sahanin trübünlere uzakligi..bunun disinda elestirilecek bi tarafi yok..4 cikis kapisindan ikisini portatif trübünlerle kapatirsin olur biter..localarin fazla siritacagini da düsünmüyorum..sahanin trübünlere uzakligida hal olsa
                En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 24.01.2016, 14:12.
                KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Oyuncuların sahaya nereden gireceği hakkında bilgisi olan var mı, protokolün altından girilmeyecek anladığım kadarıyla..

Yorum

• Bu stadın kar yağışlarından etkilenmemesi için zemini komple kaplayabilecek bir örtü sistemi kurulabilir..
                    Erişir menzil-i maksuduna aheste giden..

Yorum

• İlk olarak yabdef tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Oyuncuların sahaya nereden gireceği hakkında bilgisi olan var mı, protokolün altından girilmeyecek anladığım kadarıyla..
                      Protokolun altindan girecek

Yorum

• hani yarış arabalarında turbo düğmesi varya .şu çatıbitse turboya bağlıcazda.

tabi biz stada odaklandık en önemliside çevre düzenlemeleri.oralar çok çok çok yavaş.

Yorum

• Hava koşulları acaba engel oldumu ,çalışma varmı şuanda

Yorum

• İlk olarak playa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hava koşulları acaba engel oldumu ,çalışma varmı şuanda

yaaa bunlar güneşli havalarda çalışmadılar tabiki engel olur çalışma olmaz .ama içerde çalışma olabilir apartman localar da filan.

Yorum

• bu stad ismi gelişmesi vardı ne oldu o iş

Yorum

• İlk olarak E. Cumur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Akyazı Stadı'nın koltukları ihale sırasında 3. sınıf olarak keşife dahil edilmiştir ve değiştirilmesi mümkündür.. Bu haberin doğruluk payı nedir? Siz bilirsiniz diye düşündüm
                                Haber hakkında bir bilgim yok ama ben size durumu bildireyim, ihale şartnamesinde öngörülen koltuklar mı uygulanacak yoksa şişme koltuk mu uygulanacak yoksa yalnızca açılır kapanır koltuklar mı olacak yoksa hiç koltuk olmayacak mı (bu ihale çerçevesinde) henüz belli değil arkadaşlar umarım anlamışsınızdır. bu işin tamamen mevcut ihalenin bedeli ile ve üst yönetimlerin kararı ile ilişkisi var. Sadece nacizane şunu söyleyebilirim bu koltuklarda oturacak olan sizsiniz ne istediğinizi söyleyecek bir takımınız da var, daha konu da netleşmemiş...gerisi size kalmış

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X