Ellerinize sağlık gençler. @OĞUZHAN061 içerden çekilen resimleri sen mi çektin, yoksa başkası mı? Sen çektiysen içerde durum nedir, localar olsun diğer odalar olsun, ince işçilik ne durumda
Orda çalışan bir arkadaşıma çektirdim lakin işçilikten pek anlamaz şöyle bir resim var belki bir fikir verebilir
Orda çalışan bir arkadaşıma çektirdim lakin işçilikten pek anlamaz şöyle bir resim var belki bir fikir verebilir
eyvallah sağolasın. son birşey daha içerden bu şekilde video çekebilir mi acaba. 1-2 dakikalık birşey. yapabilirsiniz tabi
HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!
olur tabi ama yarın olsa olur mu bugün bayağı rahatsız ettim çünkü
günü mühim değil ne zaman müsaitse. sana da, içerdeki arkadaşına da diğer resim çeken arkadaşlara da çok teşekkürler.
HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!
iç karartan saha sonuçları ve
kulübün bu hastalıklı yapısı
bu şekilde devam ettiği müddetçe
bu ucubeyi değil muharrem usta
rihanna bile gelse dolduramaz.
sadece açılış maçında dolacak
bir gecekondu için
bu kadar masrafa gerek yoktu .
ahanda önümüzde kadir has stadı .
cillop gibi ama ne gelen var ne giden .
hem de şehrin göbeğinde .
ayrıca maçtan sonra kim kalır orda kardeşim .
onu geçtim
hafta arası oraya kim gelir de para harcayayım bari der .
zaten millet meteliğe kurşun atıyor .
gidenler martılara ekmek mi atacak .
olan maç harici orda kalacak özel güvenliğe olur .
gerçi onlarda nöbetçiyim ayağına ellerinde telefon , ayaklarının dibinde çay kazanı ile
göbek büyüteceklerdir ama
km. kareye en azından düşecek insan sayısı sayelerinde biraz fazlalaşır .
hepsi o kadar .
kimisi yok lunapark , yok avm ,
yok 24 saat yaşayan kompleks falan demiş .
hatta müze yapılsın bile diyen var .
güldürmeyin la adamı .
ben meydan.dan kalkacam
ta oralara gidecem .
üstüne orada saatlerce kalacam . öyle mi .
şaka gibi .
kahvede mis gibi maçları seyredip
uzun sokak.da goy goyun dibine vurmak varken
sırf çekirdek çitlemek ve meşhur ambiansı (!) görmek için
o kadar yol tepilir mi .
bir gecekondu için
onu geçtim
gerçi onlarda nöbetçiyim ayağına ellerinde telefon , ayaklarının dibinde çay kazanı ile
hepsi o kadar .
güldürmeyin la adamı .
ben meydan.dan kalkacam
ta oralara gidecem .
şaka gibi .
o kadar yol tepilir mi .
ne diyeyim .
Allah akıl fikir versin .
katılıyorum güzelim stadı verip bu kulübe vari stada geçmek kötü olacak 7-8 senedir bu stadı mı bekledik yani burda beğenmiş pozları oynanmasıda ayrı hayal kırıklığı
bir gecekondu için
onu geçtim
hepsi o kadar .
güldürmeyin la adamı .
ben meydan.dan kalkacam
ta oralara gidecem .
şaka gibi .
o kadar yol tepilir mi .
katılıyorum güzelim stadı verip bu kulübe vari stada geçmek kötü olacak 7-8 senedir bu stadı mı bekledik yani burda beğenmiş pozları oynanmasıda ayrı hayal kırıklığı
Herkezin görüşü ayrı tabi tek tek soylediklerinize bende tam akdi şeyleri söyleyebilirim ama boşa konuşmus oluruz sizin fikriniz zaten kalıplaşmış madde madde yazmışsınız anlayamadıgimiz şu skorların ve oynanan futbolun etkisi çok büyük gs fb bunlar kotuyken de maçları izlenmiyor bu heryerde geçerli 2011 sezonunda ki stadimızı deplasmanlari olimpiyat stadini gözünüzde canlandırın Konyaya bakın bundan önce kaç bin kişiye oynuyordu şimdi kaç kişiye oynuyor yeni stadında en zor deplasmanından oldu meydandan kalkıp gitmem diyorsun adamlar akcaabattan foruma gidiyor ramazan zamanı vadide geliyor böyle bir düşünce çok yersiz ve karşılığı olmayan bir düşünce kusura bakmayın. Stadimiz da eksikler olduğu dogrudur vodafone arenada tt arenada bursada da eksikler var bunları biz aldıktan sonra zamanla düzeltebilecegimiz üstüne oynayabileceğimiz şeyler bazı şeyler hariç şu kompleks başkanı klübü yapılmış olsa idi siz ozaman imrenir keşke bize de böyle birşey yapılsa diye iç gecirirdiniz adamlar antalya da bir stad yaptı bıraktı birsürü eksiği var sana yaptığı Türkiye de yok dünyada sayılı yerlerde var lütfen biraz sabır
En son uyuss tarafından düzenlendi; 15.01.2016, 16:57.
Herkezin görüşü ayrı tabi tek tek soylediklerinize bende tam akdi şeyleri söyleyebilirim ama boşa konuşmus oluruz sizin fikriniz zaten kalıplaşmış madde madde yazmışsınız anlayamadıgimiz şu skorların ve oynanan futbolun etkisi çok büyük gs fb bunlar kotuyken de maçları izlenmiyor bu heryerde geçerli 2011 sezonunda ki stadimızı deplasmanlari olimpiyat stadini gözünüzde canlandırın Konyaya bakın bundan önce kaç bin kişiye oynuyordu şimdi kaç kişiye oynuyor yeni stadında en zor deplasmanından oldu meydandan kalkıp gitmem diyorsun adamlar akcaabattan foruma gidiyor ramazan zamanı vadide geliyor böyle bir düşünce çok yersiz ve karşılığı olmayan bir düşünce kusura bakmayın. Stadimiz da eksikler olduğu dogrudur vodafone arenada tt arenada bursada da eksikler var bunları biz aldıktan sonra zamanla düzeltebilecegimiz üstüne oynayabileceğimiz şeyler bazı şeyler hariç şu kompleks başkanı klübü yapılmış olsa idi siz ozaman imrenir keşke bize de böyle birşey yapılsa diye iç gecirirdiniz adamlar antalya da bir stad yaptı bıraktı birsürü eksiği var sana yaptığı Türkiye de yok dünyada sayılı yerlerde var lütfen biraz sabır
öncelikle herkez değil herkes onu bir öğren 2.vodafone ,tt arena veya konya stadıyla bir tutuyorsan gülünç olursun hadı diyelim doldu ıssızda bir statın olduğu yer nasıl 24 saat yaşar
Yorum