ne yapıp ne edip bu stad gelecek sezona yetiştirilmelidir takımın maddi anlamda en büyük kurtuluş reçetesi bu stad projesidir lami cimi yok arkadaş olmassa işçilerin parasını klüp karşılayacak bu stad yapılacak.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene yapıp ne edip bu stad gelecek sezona yetiştirilmelidir takımın maddi anlamda en büyük kurtuluş reçetesi bu stad projesidir lami cimi yok arkadaş olmassa işçilerin parasını klüp karşılayacak bu stad yapılacak.
La klüp baldırı çıplak geziyo don alamıyoz kendimize sen diyosun işçiye para verDD önce topcunu besle derler adama
Yorum
-
İlk olarak trabzonboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleProjekt içinde 5 binkişilik spor Salons olacakmı? Sanki öle duyumlar almışdım.
Yorum
-
İlk olarak samet_karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebahaettiliğiz yerde hiç bir gelişme olmamış. O çizdiğiniz yerler önceden takılıydı. Ben mi yanlış anladım acaba belirttiğiniz çizgileri
bu arada hava soğuk kar yağdı falan, içerde çalışma devam ediyormu bilgisi olan varmı?YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledikkatli bakarsan 31 aralıktaki fotolara o bağlantı çubuklarının olmadığını fark edersin 2393 sayfada var.
bu arada hava soğuk kar yağdı falan, içerde çalışma devam ediyormu bilgisi olan varmı?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
-
İlk olarak uyuss tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHiçbir ilerleme yok en son fotograflardaki gibi sıkıntılar bitmiyor bence bu stada yürüyüş duzenlemeliyiz
Yorum
-
İlk olarak dağlıca61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKar,fırtına eğitimi engelleyecek boyutta, karadeniz fırtınasının göbeğinde olan bir noktada çalışma mı olur arkadaşlar.Trabzonspor
Yorum
-
Locadan tahmini yıllık 15 MD. Stad isim hakkından da 10 MD gelir elde edilse.
Ekonomik olarak İstanbul takımları rekabet edebilir seviyeye geliriz. Bunun kalıcı olarak sportif yansımasını da görürüz.
Nihayetinde bir başarısızlık durumunda maddi zarar bu ölçekte gerçekleşmez.
Bir sıkılaştırma politikası, vefa gibi söylemlere hiç bakmadan. Hep ileriyi, zirveyi ve risk almayı amaçlarız.
Yönetimler de ahmak olmadığı müddetçe her sene hedefi olan, şampiyon olabilen bir takım seyrederiz.
Yani Akyazı fırsatını iyi kullanırsak. TS için önemli bir etkiye, dönüşüme zemin hazırlar.
Tabiri caizse Trabzonspor endüstriyel futbola geçte olsa 2016 yılında geçiş yapacak. Uyum sağlayacak.
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledikkatli bakarsan 31 aralıktaki fotolara o bağlantı çubuklarının olmadığını fark edersin 2393 sayfada var.
bu arada hava soğuk kar yağdı falan, içerde çalışma devam ediyormu bilgisi olan varmı?
Yorum
-
İlk olarak Tuğrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLocadan tahmini yıllık 15 MD. Stad isim hakkından da 10 MD gelir elde edilse.
Ekonomik olarak İstanbul takımları rekabet edebilir seviyeye geliriz. Bunun kalıcı olarak sportif yansımasını da görürüz.
Nihayetinde bir başarısızlık durumunda maddi zarar bu ölçekte gerçekleşmez.
Bir sıkılaştırma politikası, vefa gibi söylemlere hiç bakmadan. Hep ileriyi, zirveyi ve risk almayı amaçlarız.
Yönetimler de ahmak olmadığı müddetçe her sene hedefi olan, şampiyon olabilen bir takım seyrederiz.
Yani Akyazı fırsatını iyi kullanırsak. TS için önemli bir etkiye, dönüşüme zemin hazırlar.
Tabiri caizse Trabzonspor endüstriyel futbola geçte olsa 2016 yılında geçiş yapacak. Uyum sağlayacak.
Localardan 15 Milyon Dolar mı yaziyo ben mi yanlış okudum
Olabilir mi öyle birşey gerçekten?
Kaç adet loca var ve fiyatlarını maksimum ne kadar yükseltebiliriz?
Yorum
-
İlk olarak samet_karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBahsettiğiniz sayfadaki fotolar kale arkası ve maratonu kapsıyor. Sizin çiziminiz kapalı türününü. Kapalı tribünün bağlantıları önceden takılmıştı. Ayrıca kapalı tarafından çekilmiş bir fotoya rast gelemedim 2393. SayfadaYaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..
Yorum
-
İlk olarak EMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLocalardan 15 Milyon Dolar mı yaziyo ben mi yanlış okudum
Olabilir mi öyle birşey gerçekten?
Kaç adet loca var ve fiyatlarını maksimum ne kadar yükseltebiliriz?
Kapalı ikinci kat merkez basın tribünü , kapalı alt kat merkez protokol tribünü.
Loca önü balkon VIP koltuk kapasitesi 2.954. Böylece toplam 41500 oturma kapasitesine ulaşılacak.
Stadyumda sahaya bakacak toplam bağımsız loca sayısı 122 , ortak kullanım alanı olarak hizmet verecek 4 adet Lounge ve 2 VIP Club olacak .
Loca'ların üreteceği gelir , henüz farazi bir konu . Zira henüz hangi satış modelinin kullanılacağı dahi meçhul.
BJK'nin loca satış fiyatları ile ilgili internette içerik bulabilirsiniz. Ya da gs'nin 2009'da satış ve pazarlama haklarının kiralanması ile ilgili yaptığı anlaşmaları inceleyebilirsiniz.
Yorum
-
İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOldu iki sponsorla çözdün işi. Bi adıdas, bi samsung oldu bitti öyle mi. Kardeşim burası bir futbol kulübü. Gelirinin hatrı sayılır bir kısmı sponsorluklardan, reklamlardan gelir. Senin o küçümsediğin yerel firmaların reklam ücretlerini bir aylığına sana verseler üstüne tişörtünü giyer bir ay çıkarmadan reklam yaparsın. Size nasıl bu kadar basit gelebiliyor anlamıyorum. O paralarla personel maaşları ödenir, ufak tefek harcamalar giderilir. Senin aldığın bir ürüne bile ihtiyaç varken reklama nasıl hayır dersin.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ben Reklamlara karsi degilim, ben yerel reklamlara karsiyim, tamam hadi sizi kirmicam karsi degilim ama tek sartlar, o igrenc fon renklerini degistirecekler, yeni reklam renkleri ve logolari kullanacaklar, TUDORS nedir ya ? rengide kirmizi siyah, ne alakasi var bizim takimimizla ? bir tane gomlegini alan varmi burda, o kadar reklam yaptida ne satti ? bana takima katkida bulunuyor bahaneleri uretmeyin, neyin katkisi kardesim, ne kadar katki yaptigi, resmi sitede bile yazmiyor, bana kanit gosterin..
diger bir arkadas diyor ki, yerel firmalari desteklemeliyiz, Trabzonda zengin yillarin zengini, toprak zengini, mal zengini, arsa zengini, onun bunun zengini o kadar cok insan varki, bana hangisi ne kadar destek oluyor birkere onu gosterin, sonra bende diyecemki, yerel firmalara tam destek.. buda masal buda uydurma.. Emperyalizmin hat safhada oldugu bu yuzyilda yerelcilik diyipte kendinizi kandirmayin, o zaman sokun DOGUS grubunun butun otomobil reklam panolarini stadimizindan.. Sokunde gorelim..
Gelir elde etmek istiyorsaniz, size burda onlarca ornek verebilirim, beni Trabzonspor bir sekilde bu soylediklerimi yuttururabilir, o da, akyazi stadi yapildiginda, yapilacak olan cevre duzenlemeleriyle, stadyumun nasil bir getiri saglayacagi... 2 haftada bir kez isiklari yanan bir ucube mi, yoksa halkin istedigi sekilde gidip, stadi istedigi zaman gezebilecegi ( avrupada, amerikadaki statlar gibi ), sosyal imkanlarinda faydalanabilecegi bir yermi...
Gorecegiz.....u will need justice at the end..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum