İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLinkte sıkıntı var. Fotoğraf görünmüyor.
bunda sıkıntı var mı?Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Stat umduğumuzdan ufak ve heybetsiz duruyor" diyen arkadaşlar için söylüyorum; özellikle iç mekan çekimlerinde çoğunlukla cep telefonu ile çekim yapılıyor. Bu insanın gözünün gördüğü açıdan çok daha düşük. Bu konuda insan gözünün gördüğü açıya yakınlık açısından 135 derecelik lensler var. Hatta LG G5 modelinde de bu lenslerden kullandı. Gerçek sonuç ve hissiyat için bu ve benzeri açı genişliği sunan bir kamerayla çekim yapılması gerek.
İnşaatta G5 kullanan ya da geniş açılı lense sahip kamerası olan bir çalışan varsa kendisinden örnek bir fotoğraf isteyelim. Aynı yerden hem dar açılı hem de geniş açılı bir fotoğraf alınsın, ne anlattığım çok daha iyi anlaşılacaktır.Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
ben begenmedim, koltuklar disi bir albenisi yok
cok klasik, renkler sönük...
bu odada takim adrenalin depolanacak, ona göre daha agresif bir ic mimari beklerdim"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben begenmedim, koltuklar disi bir albenisi yok
cok klasik, renkler sönük...
bu odada takim adrenalin depolanacak, ona göre daha agresif bir ic mimari beklerdim
Yorum
-
İlk olarak emrex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYukardan aşşağıya kablolar sarkıyor oranın daha dekoratifi bittiğini düşünmüyorum.
bir özel düsünce üretilseydi garderoblar tavana kadar uzardi, renkler uyumlu olurdu
zeminde pastel kullanirken gövdenin lacivert ve kahverengi("bordo") gibi baskin renkler olmasi arkasindaki zihni bana acikliyor
bu oda bence stadyumun kalbi, buraya özel ilgi beklerdim
katalogdan oldugu her halinden belli"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum