Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    arkadaşlar bırakın artık bu işleri,o stadın şikeyle alakası yok.yok yok...
    Aynen Zafer.

Bu stad projesi şikeden çok yıllar önce vardı. Bir çok şehirde yapıldı yapılıyor da.

Erbaa' nın bile devlet tarafından 10.000 kişilik stad projesi varken. Koskoca Trabzonspor'a, Trabzon' a stad yapılması ve bunun şike karşılığı saplantılarına girilmesi üstelik gidecek olanların mesheb'ının karıştırılması hiç hoş değil. Renktaşlara da saygısızlık taşımaktadır.

Yorum

• Bugün yine çalışma yok galiba saha içinde kimse görünmüyor.

Yorum

• Antalya'nın stadını yeni gördüm. Çok güzelmiş gerçekten.

Yorum

• Yağmur dan dolayı bu çatı işi sekteye uğrarmi bu işlerden anlayan arkadaşlar cevap verebilirmi acaba
          Trabzonspor

Yorum

• Stadyum için açılış tarihi veriyorum, 2017 Ocak.

Bu çalışma ritmi ile ancak bu tarihe yetişir bu stadyum.

Yorum

• İlk olarak piskopatrizeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              O stat satilan kupa karşiliğinda veriliyor. 41.461 tane mezhebi geniş o stada girebilir ben girmiyorum.
              Bırakın şu ezik psikolojisini de silkelenin artık...

Yorum

• Seneye yetişmez. Çalışma falan yok stadda.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  aynen bizim türklere göre değil bu en yakın örneği periscope ta gördük.

bu arada bu başlık inanılmaz derecede sessizleşti en çok takip ettiğim konu olması sebebiyle bundan 3-4 ay önceki muhabbetle şimdiki bir değil. tabi bunun en büyük sebebi stadın yavaşlaması.
                  ama arkadaşlar biraz daha ilgi gösterelim stadımıza özellikle trabzonda olan arkadaşlardan fotoğraf vs. şeylerle katılmalarını rica ediyorum.
                  Forumun genelinde böyle bir durum hakim...Eski kalabalık yok varsada yazmıyorlar...

Yorum

• 17-18 sezonuna yetişir.
                    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İnşaattan sorumlu yönetici tarih vermiyor mu bu ara?

Yorum

• bursanın 8taşın bile stadı bizden önce bitti. ulan birde müteahhit memleketiyiz sözde.

Yorum

• Bu yaza da bitmez malesef. İkinci yarıya yetişecek diyenler vardı. Şaka gibi.

Bu tempo ile devam ederlerse hiçbir zaman bitmeyecek ama belki biraz hızlanırlarsa, çalışmalar yarın yeniden başlarsa 2017 başına yetişebilir.
                          Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                          Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                          - Eomer -

Yorum

• Aldığım duyuma göre
                            bakın duyuma göre diyorum doğrudur demiyorum
                            Çalışanların maaşı ödenmemiş büyük ihtimal devlet stada gelen ödeneği azaltmış veya kesmiştir
                            Bu yüzden durma noktasına gelmiştir diye düşünüyorum.
                            https://twitter.com/cemcaglaryavuz
                            Beşirli/TRABZON

Yorum

• İlk olarak cem1990 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Aldığım duyuma göre
                              bakın duyuma göre diyorum doğrudur demiyorum
                              Çalışanların maaşı ödenmemiş büyük ihtimal devlet stada gelen ödeneği azaltmış veya kesmiştir
                              Bu yüzden durma noktasına gelmiştir diye düşünüyorum.
                              bu stad işi de yalan oldu o zamat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X