Senol günes paragöz biri.. Neden onun ismi verilecekmis merak ediyorum??? Ne yapti???
Ahmet suat özyazici gibi sampiyon mu yapti??
Yada özkan sümer gibi??
Senol günes kendisi söyledi hic sampiyonluk görmedigini..
Ben Size Torunlarınıza Anlatabileceğiniz Bir Hikaye Yazdım, Nasıl Anlatacağınız Size Kalmış !!!
bence suan istanbul takımlarında hızmet veren bırının adını vermemız cok sacma dıye dusunuyorum haa oldukden sonra koyulabılır ama su asamada manasız ..
suan bjk de uefa kupası kazansa bjk de bırcok sey yapar onun ıcın mesela
Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..
TOKİ Başkanı, "ligin 2. yarısının 5. haftası olmazsa bile en geç 6.-7. haftasına kadar yetiştireceğiz" demişti.
E bu ülkede vatandaşı oyalamak ve kandırmak en yaygın şeylerden biri olduğu için insan inanmak istiyor ancak inanmıyor. Umarım bizi şaşırtırlar da özür dileriz
Ohooooo. Sene 2009 yılı, 2011 yılında gençlik olimpiyatları Trabzon'da yapılacağı biliniyordu ve ortada yeni stadın proje resimleri dolanıyordu.
2011 senesine yetişecekle başladı bu serüven. Ne seçimler, ne kurban bayramları, ne başkanlar, ne teknik direktörler gördü bu süreç.
O zamandan bu zamana kadar düşünüyorum da, bir ara bu stadın yapılmayacağına inanmıştım.
Önümüzdeki sezonun açılışına yetişsin kafidir. Ligin 2. yarısının 5. haftasına yetişmese de olur.
Ama bu değildir ki sadece stadın yapılması yeterlidir. Bunun altyapısı, çevre düzenlemesi, ulaşım sorunlarının çözülmesi önümüzdeki sezonun açılışına yetişmesi gerekmektedir.
~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~ ~Twitter ~
Bugün sabah saatlerinde çekildi ayrıca neden çalışma yoktu diye merak ettim...
Sent from my iPhone using Tapatalk
"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
İşin çok yavaş gittiği aşikar, çelik imalatları kaba inşaat devam ederken fabrika kısmı bitirilir normal şantiyelerde. Muhtemelen ciddi para sıkıntısı var. Hadi düşünemedin çelik imalatları sonra yapımına karar verdin, diğer işler, soyunma odaları gibi ince işlerin olduğu yerler bitmiş olsaydı bir iki foto görürdük herhalde.
Ancak kazıkların 10 metre yerine 2 metreye çakılması olası bir durum değildir ki o kazıklar yükü taşımaya başladı illaki bir yerlerde çatlak ve deformasyon olurdu oturmalardan sebep.
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR
Yorum