Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Akyazı Stadı için uzmanlar, şiddetli yağışlar sonrası dolgu alanının sular altında kalabileceğini ve stadın da bundan etkilenebileceğini vurguladı.

Umarım yıllar sonra tekrar okumak zorunda kalmayız
    Manuel Fernandes&Gustavo Colman

Yorum

• Dayanamayabilir

kalabileceğini

etkilenebileceğini
      hicbirsey demeden reklam yapmaya benziyor bu benim icin
      bu tür afetler hesaplamak icin programlar var
      tokide bütün dünyada emsal olabilecek bir projeyi böyle ucuz nedenlerden rezil etmez sanirim
      En son selcuk tarafından düzenlendi; 11.09.2015, 17:06.
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Hala yetkililer tarafından 2. Yarıya yetiştirme yalanı satiliyor (ya da rüya görüyorlar). Gelecek sezon açılışına yetiştirin de siz başka bir şey istemiyoruz. Bu gidişle o da yalan olacak gibi duruyor.
        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Takım ilk devreyi iyi bi sırada tamamlasa diyecekleri şey : Bu sezonu Avni Aker'de şampiyon olarak kapatalım . Seneye yeni stadla başlarız .

İnşallah olmaz ama olur da yarıştan koparsak diyecekleri şey : Seneye 2-3 yıldızla birlikte yeni stadın açılışını yaparız , o gazla şampiyon oluruz .

Yani sonuçta bizim bu yıl o stada geçme olanağımız yok , bari adam gibi yapsınlar , eksiği gediği kalmasın . Daha bugün gazeteye çıkan drenaj meselesi filan sorun değildir inşallah . Ayrıca stada ulaşım konusunda da umarım çalışmalar yapılıyordur , o kadar insanın gece 10-11 de maçtan çıkıp 2 saat trafikte kalması hiç hoş olmaz .

Tüm sorunları halletsinler de seneye açılsın , önemli değil .

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Engelli ile özürlü arasındaki farkı bana söylermisin ?
            Yani arasında nasıl bir fark gördün ki hakaret olarak algılıyorsun bunu anlamadım ben, bana bu durumu açıklarsan sevinirim.
            benim yerime diger arkadaslar gereken cevaplari vermisler zaten. Ingilizce si Handicap yani Engelli olan bu kelimeyi Ozur`lu ye cevirmenin bir manasi yok. Ne diceksin adama, hey sen ozurlu burda otuyorsun mu diyeceksin ? Yoksa beyfendi engelli yerimiz burasi buraya otururmusun mu diyeceksin ? Sen engelli olsaydin, ozurlu mu yoksa engellimi denmesini tercih ederdin ?

Ulkemizde kimseye engelli lafini kullanarak hakaret etmez, ingilizce de retarted kelimesi var, engelli demek, dalga gecmek babinda kullanilir, ama kimse handicap i dalga gecmek icin kullanmaz. Umarim anlatabilmisimdir.

Insana saygi, agzinizdan cikan kelimelerle baslar, sonra vucut dilinde hukum bulur. Ama bizim insanimizda bu ikiside olmadiginda, e iste hersey ortada ulkenin durumu neyse..
            u will need justice at the end..

Yorum

• Çalışma yok. Seneye de yetişmezse ben şaşırmam.

Yorum

• Ben özürlüyü kullaniyorum ve hey sen özürlü gel buraya otur diyeceğim varmi diyeceğin bir şey ? Benim amacim yukarida dediğim gibi tercih saygisizlik değil ama kişi kendinden bilir işi diyede bir söz vardir. Sen karşindakini küçük kelime oyunlariyla alay yada küçük düşürme gayreti içinde olabilirsin. Ama benim öyle bir derdim ve düşüncem yoktu onu yazarken iyi günler düşünceli arkadaşim

Yorum

• tamam da kale arkasındaki loca sahibi sen kareografi yapınca göremeyecek önü kapanacak.. yada her haltsa kale arkasında loca olmaz olmamalı.. herşeyi bi yana bırak loca keyif işiyse adam okadar para verip kle arkaasında niye izlesin izleyende salaklık yapar bence

Yorum

• Hedef 2023 rahat olun... Elbet bitecek bir gün...

Sent from my iPhone using Tapatalk
                    Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...

Yorum

• Yaw ne yetkilisi? Ne bitirmesi? Hükümet'te para kalmadı öncelikler değişti, 2023 sezonuna hazırlanıyor stadyum...

Sent from my iPhone using Tapatalk
                      Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak pablo_escobar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        tamam da kale arkasındaki loca sahibi sen kareografi yapınca göremeyecek önü kapanacak.. yada her haltsa kale arkasında loca olmaz olmamalı.. herşeyi bi yana bırak loca keyif işiyse adam okadar para verip kle arkaasında niye izlesin izleyende salaklık yapar bence
                        adam oradan izlemesi niye seni rahatsiz ediyorki

bir leverkusen stadinin icine bak

buda inönü, cok övülen
                        artik bütün stadlar böyle
                        En son selcuk tarafından düzenlendi; 13.09.2015, 23:28.
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Biz de stat bitecek , uçağa binip ilk maçı izlemeye gidip mutlu olacağız diye hayal kuruyoruz... masallar masallar. Bu stat umarım ikinci yarıya yetişir.
                          En son B.AKDEMİR tarafından düzenlendi; 15.09.2015, 21:19.
                          Tebrikler! Yüzüme güzel bir yumruk attın. Ama şunu bil ki fikrim hiç acımadı.

Yorum

• Bu tepeden gelecek yeraltı suyunu ciddi tehlike görüyorum. Bu konuda ihmal yapılmamalı. Deşarjı düzenlenmeli
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Abi okulu uzattım seneye de geçemezsek yazık olur daha da uzatamam yeni stadda maç izlemeden gideriz

Yorum

• Kim ne derse desin bjk yıkıp hafriyat cıkartıp stad yapıyor biz sıfırdan bıtıremedık şu stadı
                                Bu KαLP Sєπiπ İçiπ 61 Kєгє ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X