Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Dayanamayabilir
kalabileceğini
etkilenebileceğini
hicbirsey demeden reklam yapmaya benziyor bu benim icin
bu tür afetler hesaplamak icin programlar var
tokide bütün dünyada emsal olabilecek bir projeyi böyle ucuz nedenlerden rezil etmez sanirimEn son selcuk tarafından düzenlendi; 11.09.2015, 17:06."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Takım ilk devreyi iyi bi sırada tamamlasa diyecekleri şey : Bu sezonu Avni Aker'de şampiyon olarak kapatalım . Seneye yeni stadla başlarız .
İnşallah olmaz ama olur da yarıştan koparsak diyecekleri şey : Seneye 2-3 yıldızla birlikte yeni stadın açılışını yaparız , o gazla şampiyon oluruz .
Yani sonuçta bizim bu yıl o stada geçme olanağımız yok , bari adam gibi yapsınlar , eksiği gediği kalmasın . Daha bugün gazeteye çıkan drenaj meselesi filan sorun değildir inşallah . Ayrıca stada ulaşım konusunda da umarım çalışmalar yapılıyordur , o kadar insanın gece 10-11 de maçtan çıkıp 2 saat trafikte kalması hiç hoş olmaz .
Tüm sorunları halletsinler de seneye açılsın , önemli değil .
Yorum
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEngelli ile özürlü arasındaki farkı bana söylermisin ?
Yani arasında nasıl bir fark gördün ki hakaret olarak algılıyorsun bunu anlamadım ben, bana bu durumu açıklarsan sevinirim.
Ulkemizde kimseye engelli lafini kullanarak hakaret etmez, ingilizce de retarted kelimesi var, engelli demek, dalga gecmek babinda kullanilir, ama kimse handicap i dalga gecmek icin kullanmaz. Umarim anlatabilmisimdir.
Insana saygi, agzinizdan cikan kelimelerle baslar, sonra vucut dilinde hukum bulur. Ama bizim insanimizda bu ikiside olmadiginda, e iste hersey ortada ulkenin durumu neyse..u will need justice at the end..
Yorum
-
Ben özürlüyü kullaniyorum ve hey sen özürlü gel buraya otur diyeceğim varmi diyeceğin bir şey ? Benim amacim yukarida dediğim gibi tercih saygisizlik değil ama kişi kendinden bilir işi diyede bir söz vardir. Sen karşindakini küçük kelime oyunlariyla alay yada küçük düşürme gayreti içinde olabilirsin. Ama benim öyle bir derdim ve düşüncem yoktu onu yazarken iyi günler düşünceli arkadaşim
Yorum
-
İlk olarak pablo_escobar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületamam da kale arkasındaki loca sahibi sen kareografi yapınca göremeyecek önü kapanacak.. yada her haltsa kale arkasında loca olmaz olmamalı.. herşeyi bi yana bırak loca keyif işiyse adam okadar para verip kle arkaasında niye izlesin izleyende salaklık yapar bence
bir leverkusen stadinin icine bak
buda inönü, cok övülen
artik bütün stadlar böyleEn son selcuk tarafından düzenlendi; 13.09.2015, 23:28."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Biz de stat bitecek , uçağa binip ilk maçı izlemeye gidip mutlu olacağız diye hayal kuruyoruz... masallar masallar. Bu stat umarım ikinci yarıya yetişir.En son B.AKDEMİR tarafından düzenlendi; 15.09.2015, 21:19.Tebrikler! Yüzüme güzel bir yumruk attın. Ama şunu bil ki fikrim hiç acımadı.
Yorum
-
Bu tepeden gelecek yeraltı suyunu ciddi tehlike görüyorum. Bu konuda ihmal yapılmamalı. Deşarjı düzenlenmeliTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum