Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Aşağıda Kanuni Bulvarı'nın proje ile ilişkisini anlatmaya çalıştım.

Stad nedeniyle oluşacak olan trafiği azaltabilmek için Akyazı ve Beşirli tünellerinin bitirilmesi, yonca kavşak ile Akyazı ve Beşirli tünelleri ile sahil yolu ve staddan gelecek olan yolun birleştirilmesi ve Kanuni Bulvarı'nın, Tanjant'a -en azından bir- bağlantı yolu yapılabilecek noktaya kadar olan kısmının bitirilmesi şart görünüyor.

Yorum

• Kaynak;61saat
      Kalabalığın nedeni Toki başkanıymış

En son Fatih Ç tarafından düzenlendi; 03.09.2015, 16:18.

Yorum

• "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Bu loca güzelmiş, VVIP herhalde.

Yorum

• İlk olarak Koray Böyük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İçerdeki tünel bitince diş yol işlemeye başlarsa neden olmasın abi..
            Akyazı tünelinin bildiğim kadarı ile 1.5 yılı daha var. 2 tanjant yoluna da bağlanacak. İçerideki kavşak yapilmis ama yukarı doğru delmeye devam ediyorlar.
            Verdiğin bilgiler için teşekkürler Koray. Çevre düzenlemeler ve yolları tünelleri geçtim ben. Stat bitmez 4 aya kadar. Çok ağır gidiyor stad ile ilgili işler.

Yorum

1. M. Ergün TURAN@MErgun_Turan 25 dk.25 dakika önce
                Örnek bir mühendislik çalışmasıyla inşa ettiğimiz Akyazı S.Kompleksini @TFFSuperLig 'de sezon bitmeden tamamlayacağız

toki başkanı sezon bitmeden stad bitecek demiş
              elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

• İlk olarak adem28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                trabzon belediye başkanı bu sabah cay tv de acıkladı 2. yarının son birkac macına yetiştirmeye calışıyoruz dedi...
                Bir dahaki sezon bile muallakta bu sezonun bir iki maçı tamamen hikâye.

Yorum

• Aldığım bilgilere göre;

Akyazı ve Beşirli tünellerinde delme işlemi tamamlanmış, betonlama işlemine geçilmiş.

Kanuni Bulvarı 2016 yazına kadar Karşıyaka'dan Tanjant'a bağlanırmış.

İnşallah...

Yorum

• En iyi ihtimalle Ağustos ayının ortasına ufak tefek eksikliklerle yetişir bu stadyum.

Her ziyaretten sonra açılış tarihi erteleniyor.

Yorum

• bu stadı boyaması bile bir ay sürer. 6 7 aydan önce bitmez stad. kimse kimseyi kandırmasın. gelecek sezon güzel bi açılış yaparız olur biter ancak ligin 2. yarısına yetişmez. daha kış gelecek yağmurdu kardı fırtınaydı...
                      HAYATIMA ANLAM YÜKLENİYOR...LOADİNG...%61...

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Aldığım bilgilere göre;

Akyazı ve Beşirli tünellerinde delme işlemi tamamlanmış, betonlama işlemine geçilmiş.

Kanuni Bulvarı 2016 yazına kadar Karşıyaka'dan Tanjant'a bağlanırmış.

İnşallah...
                        bu aralar baya çalışma var yolda. tek yerde de değil 4 5 farklı yerde devam ediyor çalışmalar. soğuksuda bizim evin önünü de açtılar bağlantı yolu. 1 2 haftaya biter büyük ihtimal. yolun tamamı da 2018i bulur.

Yorum

• şu çatı bi bitse stadtta 2 ayda biter.

zaten çatıdan sonra ne kalıyor ki koltuklar ışıklandırma localar.

çim zaten benim bildiğim serme çim olucak .(bencede serme çim olmalı).serme çim sık oluyor kökler birbine geçmiş oluyor .

ingilterden serme çim alınmalı.bizim iklime ne benzer iklim onlarda fuul yağışlı ama stadları halı gibi.ve aslada bozulmuyor.

ingilterede m.utd-chelese.m.city vb büyük takımlar hangi çim firmasından alıyorsa araştırılıp bulunup o firmadan serme çimi almalıyız.

Yorum

• 10 Eylül'de bütün yetkililerin katılacağı bir toplantı var. Erol Ağaoğlu raylı sistemi bu toplantıda gündeme getireceğini söylemişti. Diğer eksikler için de en azından biraz daha baskı yapabiliriz. Stadın dışındaki rengi değiştirtsek bile kârdır.
                            ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Sponsorluk isi noldu?

Yorum

• Sponsorluk işi gerçekten çok gecikti. Stad bitmek üzere ama reklama dair hiçbir şey yapılmıyor. Bütün reklam ve tanıtım projeleriyle sponsor ilgilenmeliydi.

Sezon sonuna yetişir bir de şampiyonluğumuzu ilan ettiğimiz maçı burada oynarsak gerçekten harika olur.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X