İşin grafik kısmını da bizden istediler. Evet Trabzonspor Kulübü'nden bahsediyorum...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
-
İlk olarak ilyskm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYaw hala koltuk rengi yok bordo olacak yok mavi olacak! Anlamadınız mı hala Almanya'nın Meinz klübünün projesi bu ve o takımın renkleri kırmızı beyaz stadyum kırmızı beyaz olacak...
Sent from my iPad using Tapatalk
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİşin grafik kısmını da bizden istediler. Evet Trabzonspor Kulübü'nden bahsediyorum...
Bazen insanlarin maligindan faydalanmak gerek!Her bağimlılığa karşiyim TRABZONSPOR harıc..
Yorum
-
İlk olarak bc_lazo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEee daha ne istiyoruz. onlari elimizde rahatca oynatma firsati bu. Onlarin igrenc tasarimlarina evet diyecegimize, kendimiz yapariz ve herkesinde istedigi olur..
Bazen insanlarin maligindan faydalanmak gerekForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKoltuk rengini taraftarimiz seçecek ama bordo ağirlikli olacakceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali
bir veli : tomorhoca.com
Yorum
-
Tüm iyi niyetimi koruyarak ; tff stadyum yönetmeliğinde koridorların belirgin açık renk boyanması/aydınlatılması gereğine binaen ; acaba açık mavi uygulama tribün tünel çıkışları ve merdivenlerde kullanılabilir mi diyorum ... Sonra gerçekçi yanım ağır basıyor ve merdivenleri sarıya boyalı ve koltukları kırmızı bir stadyum tezahür ediyorum ...
Yorum
-
İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTüm iyi niyetimi koruyarak ; tff stadyum yönetmeliğinde koridorların belirgin açık renk boyanması/aydınlatılması gereğine binaen ; acaba açık mavi uygulama tribün tünel çıkışları ve merdivenlerde kullanılabilir mi diyorum ... Sonra gerçekçi yanım ağır basıyor ve merdivenleri sarıya boyalı ve koltukları kırmızı bir stadyum tezahür ediyorum ...
Yorum
-
İlk olarak arahna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekendi de taraftar ya
Yorum
-
İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKurban Bayramı is coming..Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu 3 olacak değil mi?
Bari biri stat için kurban kesse çok güzel olur, bir olaya vesile olunur
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum