Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İşin grafik kısmını da bizden istediler. Evet Trabzonspor Kulübü'nden bahsediyorum...
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak ilyskm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yaw hala koltuk rengi yok bordo olacak yok mavi olacak! Anlamadınız mı hala Almanya'nın Meinz klübünün projesi bu ve o takımın renkleri kırmızı beyaz stadyum kırmızı beyaz olacak...

Sent from my iPad using Tapatalk
      Yok daha neler

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İşin grafik kısmını da bizden istediler. Evet Trabzonspor Kulübü'nden bahsediyorum...
        Eee daha ne istiyoruz. onlari elimizde rahatca oynatma firsati bu. Onlarin igrenc tasarimlarina evet diyecegimize, kendimiz yapariz ve herkesinde istedigi olur..
        Bazen insanlarin maligindan faydalanmak gerek
        !Her bağimlılığa karşiyim TRABZONSPOR harıc..

Yorum

• İlk olarak bc_lazo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Eee daha ne istiyoruz. onlari elimizde rahatca oynatma firsati bu. Onlarin igrenc tasarimlarina evet diyecegimize, kendimiz yapariz ve herkesinde istedigi olur..
          Bazen insanlarin maligindan faydalanmak gerek
          Götürüp önüne koysan da yapamazlar. Yok öyle bir yetenek.
          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
          Ayağa KALK!

Yorum

• Bi arkadaş vardı stadın modellemelerini yapan marazeren gayseli. O yapsın 2-3 tasarım.

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Koltuk rengini taraftarimiz seçecek ama bordo ağirlikli olacak
              kendi de taraftar ya
              ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

• Tüm iyi niyetimi koruyarak ; tff stadyum yönetmeliğinde koridorların belirgin açık renk boyanması/aydınlatılması gereğine binaen ; acaba açık mavi uygulama tribün tünel çıkışları ve merdivenlerde kullanılabilir mi diyorum ... Sonra gerçekçi yanım ağır basıyor ve merdivenleri sarıya boyalı ve koltukları kırmızı bir stadyum tezahür ediyorum ...

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Tüm iyi niyetimi koruyarak ; tff stadyum yönetmeliğinde koridorların belirgin açık renk boyanması/aydınlatılması gereğine binaen ; acaba açık mavi uygulama tribün tünel çıkışları ve merdivenlerde kullanılabilir mi diyorum ... Sonra gerçekçi yanım ağır basıyor ve merdivenleri sarıya boyalı ve koltukları kırmızı bir stadyum tezahür ediyorum ...
                  O sari merdivenlerden kafalarini her merdivene vura vura indireceksin.

Yorum

• İlk olarak arahna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    kendi de taraftar ya
                    Biraz uyanik taraftar

Yorum

• Kurban Bayramı is coming..
                      ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                      ~Twitter ~

Yorum

• İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kurban Bayramı is coming..
                        Bu 3 olacak değil mi?
                        Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu 3 olacak değil mi?
                          Valla sayabildiysen helal olsun, ben ipin ucunu kaçırdım bir yerden sonra

Bari biri stat için kurban kesse çok güzel olur, bir olaya vesile olunur
                          ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                          ~Twitter ~

Yorum

• Onu bunu bilmem'de dün istanbula dönüş yolunda stadı bir kez daha yakından gördüm de hey yavrum hey ne stad oluyor be etkilenmemek elde değil. Ateş ediyor resmen...

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• An itibari ile Akyazı! (23 Ağustos)

Yorum

• hiç ilerlemiyor gibi
                                Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                                zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X