ne durumda peşkeş arena? onumuzde seçim var hizlanir merak etmeyin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak oğuzhan can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene durumda peşkeş arena? onumuzde seçim var hizlanir merak etmeyin.
Yorum
-
Bu seçim, koalisyon durumları inşaatı direkt etkilemiş anlaşılan.
Çalışmaların hızında gözle görülür bir düşüş var.''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
Yorum
-
İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDirekleri de kırmızı boyasalar daha güzel olur kamufle olurlar bir nebze,dışarıdan bakan için böyle biraz sırıtıyorlar.
Yorum
-
İlk olarak oguzhancoskun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBoya badana işi epey hız kazanmış
pembe kırmızı değil??https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDirekleri de kırmızı boyasalar daha güzel olur kamufle olurlar bir nebze,dışarıdan bakan için böyle biraz sırıtıyorlar.
yoksa membranin seffafligindan cirkin görüntü verebilir, özellikle ic taraftaki isiklari yaktinmi
onun icin en iyizi beyaz, membranin arkasinda disardan bakisda hic gözükmezler"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa bir saçmalamayın adam kımıldamadan %60 oy alıyor. Fenerli adamı aday gösteriyor yinede %60 alıyor. Sanki oy için stadyumun direklerine kaldı.
Yorum
-
İlk olarak oğuzhan can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence Trabzonspora başkan olmalısın. Bu analitik düşünme yeteneğiyle bizi ancak sen kurtarırsın
Bana mantıklı bir açıklama yap ama oy için deyip kenara çekilmek yok.
Senin ''analitik'' düşünceni görelim.
Soru: Siyasi bir parti bir ilde oyları garantiyken, senin iddia ettiğin şekilde bir uygulamaya gider mi, giderse neden gider ve bu uygulamadan karı ne olur ?En son Fatih Ç tarafından düzenlendi; 15.08.2015, 19:39.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSende İHO oluyorsun o zaman
Bana mantıklı bir açıklama yap ama oy için deyip kenara çekilmek yok.
Senin ''analitik'' düşünceni görelim.
Soru: Siyasi bir parti bir ilde oyları garantiyken, senin iddia ettiğin şekilde bir uygulamaya gider mi, giderse neden gider ve bu uygulamadan karı ne olur ?MCMLXVII
Yorum
-
İlk olarak İlkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGaranti olduğu kesinlikle doğru ancak yine de herhangi bir eleştiri durumunda gösteri yapacakları şey arıyorlardır. Göstermelik bir anlık hızlanır sonra aynı terane...
Erken seçime bitmeye ramak kalmış bir stadyumu kim istemezki !
Muhteşem bir gösteri malzemesi .
Ama bunlar topuklarına sıkıyorlar işi yavaşlatarak neyse
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum