Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    kardeş tam olarak neyi değiştirdin anlamadım ama güzel olmuş yinede
    Yansıyan ışıklar biraz daha farklı

Eskisi Yenisi

Koltukların renkleri şu haliyle güzel
    ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• İlk olarak marazeren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Arkadaşlar stadyumun gece halindeki spot ışıklarının kameraya yansıttığı lensleri değiştirdim sizce nasıl olmuş?
      Eskisi daha güzel ama gerçekçilik açısından nasıl bilemiyorum. Umarım ilk yaptığındaki gibi gözükür tribünler.
      En son My tarafından düzenlendi; 14.07.2015, 22:07.
      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• Kat aralarındaki mavi reklam panoları,ve mavi çıkış basamakları güzel olmuş. Bir stadyum ufak dokunuşlarla nasıl güzel olurun cevabı bu resimler.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Eskisi daha güzel ama gerçekçilik açısından nasıl bilemiyorum. Umarım ilk yaptığındaki gibi gözükür tribünler.
          Aslında yeniside eskisi gibi canlı tek fark o ışıklar ve benim resim çekme zamanlamam

Yorum

• stad güzel,bir yönetim lazım bu stadın hakkını verecek,şimdiki davar sürüsü defolup gittikten sonra.
            • Memento mori

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kat aralarındaki mavi reklam panoları,ve mavi çıkış basamakları güzel olmuş. Bir stadyum ufak dokunuşlarla nasıl güzel olurun cevabı bu resimler.
              Maalesef cevabı gerçekten bu resimler.
              Sadece resimler. Gerçek olamayacak kadar uzaklar.

Yorum

• sonunda stadyum böyle mi olacak, yoksa hayali rsimler mi bunlar, orasini tam anlayamadim?
                insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• İlk olarak salihismet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  sonunda stadyum böyle mi olacak, yoksa hayali rsimler mi bunlar, orasini tam anlayamadim?
                  Resimler benim kafamdaki Trabzonspor'a yakışan bir stadyum nasıl olur sorusunun cevabı. Yönetim yapmaz eminim odun gibi bırakırlar stadyumu.

Yorum

Eline sağlık çok güzel görünüyor.
                    ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                    ~Twitter ~

Yorum

Resimler benim kafamdaki Trabzonspor'a yakışan bir stadyum nasıl olur sorusunun cevabı. Yönetim yapmaz eminim odun gibi bırakırlar stadyumu.
                      tesekkürler, anladim galiba.....

Yorum

• Arkadaşlar sahura kadar burada kalın sizlere arenadan koreografi resimi atacağım, sizde gerçekte yaparsınız artık

Yorum

• stadin bu gibi islerine yönetim mi karar verecek, eger onlar karar verecekse arkadas hakli, yani stadi odun gibi birakirlar
                          demesinden dolayi hakli diyorum, cünkü odun ancak odundan anlar, eger bir araya toplanmis insanlar neyi nasil
                          yapacaklarini bilmiyorlarsa, onlardan güzel seyler beklemek saflik olur. Benim asil korkum artik bundan sonra bu gibi yöneticilerin
                          veya baskanlarin yolunun acilmasi, samimi söylüyorum iho gibi insanlar trabzonsporda birakin yöneticiligi, normal
                          bir göreve bile getrilmemeliler.

Yorum

• marazeren'in hayal gücü ile yönetimin vizyonu arasındaki fark taraftarın mutluluk eşiğini belirliyor.

Yorum

• renktaşlar, marazeren'in yaptığı çizimlerden en çok beğendiğimizi yönetime iletelim, en azından stat inşaatı bitme aşamasında bir hayal kırıklığına daha uğramayalım(tarta pisti rengi, sarı çıkış basamakları gibi, olur mu? olur)
                              şahsen ben en son çizimi (özellikle mavi reklam panosu, vs ) beğendim. sizlerde fikriniz belirtin ki en azından bu konuda dilediklerimiz yaptıralım.

Yorum

Arkadaşlar sahura kadar burada kalın sizlere arenadan koreografi resimi atacağım, sizde gerçekte yaparsınız artık
                                bizim gerçekleştirmemiz çok zor bu tarz görselleri. ama uzaktan sevmekte güzel. sen yolla yinede.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X