Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• @marazeren Gaziantep arena ile Mersin Arena arasında bir farklılık yok gibi. Bu mantıkla Mersin Arena'da diğerlerinden daha güzel. Adana'da localar için ayrı bir kat yapılıyor. Yani 3 katlı bir görünüm oluşuyor. Bence diğerlerine nazaran fark yaratacaktır. Dış görünüşde şeffaflık var lakin ışıklandırma konusunda cimri olmazlarsa gayet cillop görüntü ortaya çıkarılabilir. Zevk meselesi diyelim.

İlk olarak marazeren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Zaten passolig geldi ve küfür edenler milleti rahatsız edenler gitti. Şimdi bu stadyumlar ile maçlara gitmek için can atacağız. Adamlar boşuna Liglerini 22 Takım yapıp Yayım hakkını Dünyanın her yerinde yapıp en zengin Lig olarak durmuyorlar.
    Seyirci var mıydı ki bu sezon? Özellikle Süper lig ve PTT lig'de takımlar bütün sezon boyunca saha kapatma cezası almış sanıyordum ben.

The Wire adında güzel bir dizi vardı. Orada polisler şiddet olaylarını düşüremeyince biraz üçkağıtçılık yapıyorlardı. İstatistiklerle oynuyorlardı. Yaşanan olayları kayıt altına almıyorlardı ve normal birşeymiş gibi görmemezlikten geliyorlardı. Lakin gerçekler öyle değildi. Aslında değişen hiçbirşey olmuyordu. Sadece koltukları sallanmasın diye istatistiklerle oynuyorlardı. Şimdi bu sezon tribün kapatma diye birşey çıktı. Önceden seyircisiz oynanan maçlar şimdi passolig'e laf edilmesin diye tribün cezasına çevrildi. E tabi ne oluyor sonuçta? Bakın seyircisiz maç cezası verilmedi, demek ki şiddet azaldı!! Yok arkadaş hikaye bunlar. Saf değiliz. Passolig vurgundur. Futbol katilidir. Milleti Rte'nin damadının bankasına mahkum etmektir. Küfürü azaltmış falan filan geçin bunları.
    En son erolizmts tarafından düzenlendi; 11.07.2015, 16:15.
    "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• Ne kadar boş boş konuşma hastası insan var,deniz dolgusu üzerine 42000 binlik stad ve farklı iç dizayn,farklı çatı sistemi,spor tesisleri yapmış.
      gel gör adam sallayacak ya,sıradanmış.
      sensin o sıradan bence.

eren,sen de ağır zevksiz birisiymişsin birader,antep stadının neyini beğendin?ya bursa stadının?bir de kapıya stad yapılan samsunu koymuşsun ilk 5'
      En son sasone tarafından düzenlendi; 11.07.2015, 16:28.
      • Memento mori

Yorum

• Tekrar baktımda iç dizayn ve çatı diğer 20 stadyumdan gerçekten farklıymış. Hiç farketmemiştim. O zaman yederli. Boş konuşmuşum. Gerçi dolgu üzerine yapılıyor diye yapılan her güdük yapıyı kabullenmek gibi zorunluluk olduğunu da bilmiyorduk. Dolgu üzerine inşa edilmiş ülke var halbuki. Sanırsın parayı ceplerinden veriyorlar. Beğenicez herşeyi mecbur. Bilemedik @sasone kardeş.
        "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• Red Bull Arena

Yorum

• bizim stad bjk arenadan nasıl güzel oluyormuş acaba stadları öyle heybetliki dikki sanki futbolcuların üstüne yıkılıcakmış gibi duruyor oranın dolu halini düşünemiyorum çok baskılı korkunç bişey olucak doluyken ayrıca loca saçmalığıda yokbir trübünde.

Yorum

• Bu stat olayına kafayı öyle takmış durumdayım ki aylardır bütün eski ve yeni stadları elimden geldiğince en ince ayrıntısına kadar inceledim. Bu durumda değerlendirmem şudur.

Öncelikle bence Yapılanlar ve yapılacaklarla karşılaştırdığımda Türkiyedeki en iyi stad TT Arena stadı. Büyüklüğü, tribün yapısı ve ambiansıyla kesinliklen iyisi.

Onun dışında Vodafon Arena, Timsah Arena ve Bizim stad 2. Sırada gelir. Hepsinin biribirinden daha güzel olan yanları vr daha kötü yanları var. Özellikle çatı konusuna değinirsek bizim stad ve Vodafone arena Bursa stadından çok daha iyi.

Anadoluya yapılan diğer stadların bizim stadla karşılaştırması bile olamayacağını düşünüyorum. Bazılarının dış şekli güzel olsa da çatı ve tribün olayında vasat durumdalar.

Ayrıca bizim stadın diğerleinden farklı olaral bir kompleks halinde olduğunu unutmayalım. sıfırdan stad ve tesis kazandırılacak kulübe. Bu çok önemli bişey. Bunu göz ardı etmemek gerek.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bizim stad bjk arenadan nasıl güzel oluyormuş acaba stadları öyle heybetliki dikki sanki futbolcuların üstüne yıkılıcakmış gibi duruyor oranın dolu halini düşünemiyorum çok baskılı korkunç bişey olucak doluyken ayrıca loca saçmalığıda yokbir trübünde.

Locanın iki kat olduğu tribün kısmının çok ama çok kötü olduğunu düşünüyorum. Tribün bütünlüğünü ve ambiansı mahvedecek bence. Dikliği konusuna gelince kesinlikle haklısın. O konuda çok iyi stadları.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Bizim ki sadece bir stad değil, bir spor yerleşkesi. Yerleşkedeki tüm yapılar ve çevre düzenlemesi bitince eşi benzeri olmayan bir tesisimiz olacak. Türkiye'de hiçbir takımın bir spor yerleşkesi yok diye biliyorum. Bundan dolayı bu proje diğerlerinin hiçbiri ile kıyaslanmamalı bence. Eleştirilerimizi ve karşılaştırmaları yaparken bu hususu unutmayalım.
                  "Şehitler Unutulursa ölür"
                  Unutma-Unutturma

Yorum

• İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sectigin mavi sanki biraz sönük kalmis.

Daha parlak bir mavi secebilir misin?

Su örnekteki gibi:

(Turkuaz tonuna kacmamasina dikkat etmen gerek, mesela #009fe3 olabilir)

Bordo fena olmamis. Aslinda bir kac deneme yapip dogru bordo ve mavi tonu bulmak lazim.

Ayrica stadyumu seyircisiz bir sekilde gösterebilir misin, yani koltuklar sadece gözükecek.
                    Maviyi dediğin gibi yapıyorum kodu vermen çok iyi oldu sağol.

İlk olarak Nejat Ulusoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    marazeren ellerine sağlık, koca kulübün yapamadığını yaptın ve içimize su serptin

benim sorum ya da endişem şudur: ortaya çıkardığın bu görsel senin zevkin ve müdahalelerinle mi böyle güzel oldu yoksa zaten yapı ve tasarımın gerçekte olacağı hal bu mudur ?

Bunu özellikle soruyorum çünkü malum bizim yönetimin estetik anlayışı sizinkine göre çook geri.. Güzel bir dekorasyonla bu apartman görüntüsünü gizleyebildin. Acaba bunu bizimkiler düşünüp yapabilecek mi !?

Yorumun için teşekkür ederim çok hoşuma gitti. Benim zevkim ve müdahalelerim, Bilemiyorum yönetimin ne yapacağını.

Yorum

• İlk olarak oguzhancoskun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Cidden saf mısın? Laf eden mi oldu? Ego kasıyor diyor Kardeşim Allah razı olsun diyoruz bir şey demiyorum ben zaten sadece karşılıklı saygı olsun kimse kimseye ters cevap veremez burada kimin haddine? Eren de söyledi zaten uyarırsınız olur biter. Konu kapanmış sen burada kendini küçültüyorsun.
                      önce üslubunu düzelt bence.ve sana dediğimi nereden cıkardın ? benim düşüncem böyle uyarsın ya da uymassın ama bana saf diyemezsin.Ben marazerenle görüşüyorum zaten burada yazdıgımı kendisine de söylüyorum.herkes yerini bilmeli.

Yorum

• Bu gece koltukların renkli hallerini göreceksiniz

Yorum

• İlk olarak marazeren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu gece koltukların renkli hallerini göreceksiniz
                          Eyvallah kardeşim, emeğine sağlık.

Yorum

• İlk olarak marazeren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Maviyi dediğin gibi yapıyorum kodu vermen çok iyi oldu sağol.
                            Önemli degil de, ben o kodu örnek olarak vermistim. Yani bilgisayar ortamina göre senin ayarlaman daha dogru olur. Mesela buradan bir renk tonu verdim diyelim, programin rendering durumuna göre o renk mesela cok kapali olabilir, ya da cok parlak. O yüzden asagi yukari bir ton vermistim.

Simdi bir bakayim dedim kodlara, ve neredeyse tutturmusum.

Mavinin kodu bu sekilde olursa, en iyisi bu olur
                            #00b4ff
                            #00b4ff hex color code information, schemes, description and conversion in RGB, HSL, HSV, CMYK, etc.

Ayrica su an ki bordo secimine alternatif olarak bu bordoyu kullanabilir misin?:
                            #540532 hex color code information, schemes, description and conversion in RGB, HSL, HSV, CMYK, etc.

Resimlere göre degerlendirmek lazim. Yani bir o bordolu, bir de benim verdigim bordo tonu ile resim verebilir misin stadin koltuklu halinden?
                            En son cerasus tarafından düzenlendi; 12.07.2015, 02:39.

Yorum

• İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Önemli degil de, ben o kodu örnek olarak vermistim. Yani bilgisayar ortamina göre senin ayarlaman daha dogru olur. Mesela buradan bir renk tonu verdim diyelim, programin rendering durumuna göre o renk mesela cok kapali olabilir, ya da cok parlak. O yüzden asagi yukari bir ton vermistim.

Simdi bir bakayim dedim kodlara, ve neredeyse tutturmusum.

Mavinin kodu bu sekilde olursa, en iyisi bu olur
                              #00b4ff
                              #00b4ff hex color code information, schemes, description and conversion in RGB, HSL, HSV, CMYK, etc.

Ayrica su an ki bordo secimine alternatif olarak bu bordoyu kullanabilir misin?:
                              #540532 hex color code information, schemes, description and conversion in RGB, HSL, HSV, CMYK, etc.

Resimlere göre degerlendirmek lazim. Yani bir o bordolu, bir de benim verdigim bordo tonu ile resim verebilir misin stadin koltuklu halinden?
                              Az sonra foto geliyor tribünler ilk başta gözüme Avni Aker gibi geldi

Yorum

• İşte koltuk tarasarımı ve Gecenin final görüntüsü

İstediğim gibi oldu şimdi.

Önceki resimler için: https://www.facebook.com/media/set/?...56108434624909

Yorum

Yükleniyor...
                                X