Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bak buradada beni yerleştirdiğim yerde ve çok iyi durmuş bence. O dediğin yere koyarlarsa gerçekte kadir has stadı gibi kötü görünecektir tribün.

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      @marazeren
      vallahi ellerine sağlık harika olmuş.
      localı tribün gözüme çok hoş göründü.
      bu arada oyundaki fileleri sen mi seçtin, en iğrenç fileler onlar yav :/
      hayır attığım stadyumun orijinal file tipi onu değiştirmek çocuk oyuncağı takma sen

Yorum

• İlk olarak oguzhancoskun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Abi bordo bordo bordo nedir bu bordo aşkı koltuklar bordo ışıklandırma bordo saçmalamayın gayet güzel olmuş bu şekilde.
        Bende bunu anlamıyorum arkadaş. Bordo bu kulübün rengi değil mi ? Kasımpaşaya stat yapılmıyor. Trabzonspor'un stadında Trabzonspor'un renkleri kullanılır.

Renklerimizden sıkıldık herhalde aykırı renk arıyoruz sürekli. Örneğin stat dışı kırmızıya boyanırken böyle güzel diyen de vardı. Sıradan bir yapı yapılmıyor ki güzel olsun diye rengarenk boyayalım.

Koltuklar da yeşil olsun o zaman. Bursa'nın yeşili çok güzel duruyor.
        En son Enisc tarafından düzenlendi; 10.07.2015, 22:48.
        ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Belirtmek zorundayım resimleri alıp kendi sayfalarınızda grubunuzda paylaşacak iseniz, benim sayfamın linkini koymanız zorunludur çünkü benim burada büyük bir emeğim var. Emek hırsızlığı yapmayın. Yoksa ağır konuşurum.

Yedek kulübeleri, duvarlar ve bir kaç yer düzeltildi. Çatı spot ışıkları ve kedi yolları eklendi. Sırada ışıkları yakmak kaldı. Yakında son halini göreceksiniz.

Önceki resimler için: https://www.facebook.com/media/set/?...56108434624909

Yorum

• Eren gündüz maç goruntusu alabilir misin? Çünkü üst tribünler ile çatı arası çok karanlık kalıyor gündüz ışığında çok daha güzel duracaktır diye düşünüyorum

Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak of82lu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Eren gündüz maç goruntusu alabilir misin? Çünkü üst tribünler ile çatı arası çok karanlık kalıyor gündüz ışığında çok daha güzel duracaktır diye düşünüyorum

Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              he deyince alamıyorum ki her yerin ışık haritasını yeniden yapmam gerekecek yapınca foto atarım

Yorum

• Sectigin mavi sanki biraz sönük kalmis.

Daha parlak bir mavi secebilir misin?

Su örnekteki gibi:

(Turkuaz tonuna kacmamasina dikkat etmen gerek, mesela #009fe3 olabilir)

Bordo fena olmamis. Aslinda bir kac deneme yapip dogru bordo ve mavi tonu bulmak lazim.

Ayrica stadyumu seyircisiz bir sekilde gösterebilir misin, yani koltuklar sadece gözükecek.
                En son cerasus tarafından düzenlendi; 10.07.2015, 23:56.

Yorum

• marazeren ellerine sağlık, koca kulübün yapamadığını yaptın ve içimize su serptin

benim sorum ya da endişem şudur: ortaya çıkardığın bu görsel senin zevkin ve müdahalelerinle mi böyle güzel oldu yoksa zaten yapı ve tasarımın gerçekte olacağı hal bu mudur ?

Bunu özellikle soruyorum çünkü malum bizim yönetimin estetik anlayışı sizinkine göre çook geri.. Güzel bir dekorasyonla bu apartman görüntüsünü gizleyebildin. Acaba bunu bizimkiler düşünüp yapabilecek mi !?
                  ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
                  "Küçük bir kentin büyük savaşı"
                  kalbimdeki Trabzonsporlu, Kazım Koyuncu !

Yorum

• Malesef gerçekleri yazmak zorundayım

keşke çizimlerdeki gibi olsaydı.

1-locaların üst kata dikkat orda sadece bizim 5 sıramız var ama çizimde en az 10 sıra belkide daha fazla var.ayrıca loca üstünde giriş çıkış gibi bişeyler var ayrı bir kat gibi.

2-localı trübünde loca önlerinde sadece 2 sıra prekast olucak ama resimde 5-6 sıra varmış gibi gözüküyor.

3-birde alt kat ve üst kat arasındaki locaları umarım çizimlerdeki gibi saklayabilirler.

not=gerisi iyi çizim olmuş.ama localı trbünde sıkıntılar var.

Yorum

• stad ismi icin su an ismini hatirlamadigim bir arkadas arena yerine kuzey cephesi olabilir yazmisdi
                      ben cok begenmisdim

örnek: swarovski kuzey cephesi, hüseyin avni aker kuzey cephesi !!!!!???
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Malesef gerçekleri yazmak zorundayım

keşke çizimlerdeki gibi olsaydı.

1-locaların üst kata dikkat orda sadece bizim 5 sıramız var ama çizimde en az 10 sıra belkide daha fazla var.ayrıca loca üstünde giriş çıkış gibi bişeyler var ayrı bir kat gibi.

2-localı trübünde loca önlerinde sadece 2 sıra prekast olucak ama resimde 5-6 sıra varmış gibi gözüküyor.

3-birde alt kat ve üst kat arasındaki locaları umarım çizimlerdeki gibi saklayabilirler.

not=gerisi iyi çizim olmuş.ama localı trbünde sıkıntılar var.
                        Bende aynı şekilde cevap vereyim iş bozan seni;

1- gereçeğinde 8 sıra var benim stadyumda da 8.
                        2- 2 sıra ve 1 sırada uzun basamak var yani loca önü gerçekte orayada koyacaklar.
                        3- O yönetimin bileceği iş ben izin veriyorum içeride adamınız var ise benim stadyum gibi yapabilirler bende Samsunda bakmaya gelirim

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          stad ismi icin su an ismini hatirlamadigim bir arkadas arena yerine kuzey cephesi olabilir yazmisdi
                          ben cok begenmisdim

örnek: swarovski kuzey cephesi, hüseyin avni aker kuzey cephesi !!!!!???
                          Kışın soğuk oluyor Bir de tr de olmuyor abi o işler sen daha iyi bilirsin
                          "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak marazeren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bende aynı şekilde cevap vereyim iş bozan seni;

1- gereçeğinde 8 sıra var benim stadyumda da 8.
                            2- 2 sıra ve 1 sırada uzun basamak var yani loca önü gerçekte orayada koyacaklar.
                            3- O yönetimin bileceği iş ben izin veriyorum içeride adamınız var ise benim stadyum gibi yapabilirler bende Samsunda bakmaya gelirim
                            Acaba stadyumu bordo koltuklu ve boş halde görme şansımız var mı? Mümkünse ışıklar varken veya gündüz
                            "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Ellerine sağlık Eren..... Beklediğinden kat kat daha güzel oldu

e-tab4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• güzel bir çalışma ile statın nasılda sevimli bir hale geleceğini gördük. yalnız şu var ki, çizimde gerçeğinden farklı olarak gözden kaçan husu ; gerçekte, statın kale arkalarının 3-4 basamağı localara ayrılmış olacak. her ne kadar loca sahipleri o tribünü ful doldursa dahi kale arkaları biraz daha basamak sayısı az olarak gözükecek.
                                -ama localı tribüne ilave edilen mavi led ışık bandı çok güzel bir hava katmış bu uygulamayı yöneticilere göstermeliyiz. ışık bandı dediğimiz pahalı bir şey değil nihayetinde.
                                En son ağasarlı tarafından düzenlendi; 11.07.2015, 01:04.

Yorum

Yükleniyor...
                                X